Bondster

Kaikki arvostelut

Bondster

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Bondster

Jotta voisit estää varojesi pienenemisen inflaation myötä, rahaa kannattaa sijoittaa. Sijoitukset kannattaa aina hajauttaa ja sinun kannattaa sijoittaa erilaisiin sijoituskohteisiin. Sijoituskohteita on esimerkiksi osakkeet, rahastot tai lainat. Yksi lainoihin sijoitustapa on Bondsterin kautta, joka on verkkoalusta minkä kautta voi sijoittaa lainoihin. Kiinnostaako sinua onko Bondster luotettava? Onko heidän palveluaan yksinkertaista käyttää? Onko siellä hyviä lainoja joihin sijoittaa? Entä onko Bondster turvallinen? Lue Suomiarvostelut sivulta muiden käyttäjien arvosteluja Bondster sijoitusalustasta ja muista sijoitustavoista, niin selvität kannattaako heidän palveluaan käyttää.
 
Mikä on Bondster?
Bondster on verkkoalusta, joka yhdistää sijoittajia ja lainoja. Heidän tavoitteenaan on tuoda sijoittajille helposti uudenlaisia sijoitusmahdollisuuksia tarjoamalla lainoja, jotka voivat saada korkeita tuottoja. Bondsterin keskimääräiset tuotot ovat olleet 13,9% ja palvelua käyttää yli 14 000 sijoittajaa. Bondsterin tavoitteena on tuoda sijoittajille moderni työkalu, jolla he voivat päästä käsiksi hyviin tuottoihin ympäri maailmaa. Bondster on tsekkiläinen yritys ja sen pääkonttori sijaitsee Prahassa. Bondsterilla on asiakaspalvelu, johon voi soittaa arkipäivisin kello 9 ja kello 17 välillä. Heille voi myös lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta.
 
Miten Bondster palvelu toimii?
Bondster toimii alustana, jonka kautta voit sijoittaa lainoihin. Lainaaja hakee lainaa esimerkiksi kiinteistöön tai autoon ja tämän lainan antaja tarjoaa lainan sijoitettavaksi Bondsterin alustalle. Sitten Bondsteriin rekisteröityneet käyttäjät voivat sijoittaa tähän lainaan. Sijoittajat saavat lopulta osan lainaajan maksamasta korosta. Bondster tekee yhteystyötä yli 20 lainan antajan kanssa. Näiden lainan antajien antamat lainat tulevat siis sijoitettavaksi Bondsterin verkkosivuille. Bondsterin verkkosivuilla korostetaan, että lainan antajat ottavat lainoille aina jonkin vakuuden, jotta voitaisiin varmistaa lainan takaisinmaksu.
 
Tilin teko Bondster palveluun ja palvelun käyttö
Bondsterin verkkoalustaa käyttääksesi, sinun tulee tehdä sinne tili. Tiliä varten tarvitset sähköpostiosoitteen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi. Tilin tekeminen on maksutonta eikä se sido sinua sijoittamaan, jollet niin halua. Jos kuitenkin haluat sijoittaa, tulee sinun siirtää varoja Bondster -tilillesi. Sitten voit etsiä lainoja, joihin haluaisit sijoittaa.
 
Lainoista löytyy erilaisia tietoja tai voit halutessasi käyttää automaattista sijoitustyökalua. Tyypillisesti lainoista löytyy esimerkiksi niiden tuottoprosentti, sijoituksen kesto kuukausissa, kuinka paljon lainaan voi vielä sijoittaa sekä onko siinä takaisin osto mahdollisuus. Takaisin osto tarkoittaa sitä, että jos lainan ottaja jää maksuissa jälkeen, ostaa lainan antaja sijoittajien osuuden takaisin. Tämä voi siis antaa lisää turvaa sijoitukselle. Sijoitukset tehdään Tsekin korunoissa ja pienin mahdollinen sijoitus on 100 Tsekin korunaa eli noin 4 euroa.
 
Kun olet sijoittanut lainaan, näet tilisi tiedoista miten se on tuottanut. Korko maksetaan tilillesi joka kuukausi ja voit siirtää sen pankkitilillesi koska tahansa. Sijoituksia vertaillessa kannattaa kuitenkin huomioida se, että järkevä sijoittaja hajauttaa sijoituksensa, jotta riski pienenee. On myös tärkeää pitää mielessä, että kaikenlaisissa sijoituksissa on aina riski, että menetät sijoittamasi rahan. Ei siis ikinä kannata sijoittaa enempää kuin on varaa menettää.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Bondster lainoista
Oletko sijoittanut Bondsterin kautta erilaisiin lainoihin? Kerro meille kokemuksesi Bondsterin verkkoalustasta ja sen kautta sijoittamisesta! Onko kokemuksesi perusteella Bondster luotettava? Suosittelisitko sijoittamista Bondsterin kautta muillekin? Oliko tilin teko helppoa ja pystyitkö siirtämään rahaa sijoituksia varten helposti? Kerro meille vapaa sana, ajatuksesi, kritiikkisi tai kehusi. Näin muut Bondsterin käyttöä miettivät voivat saada lisätietoa heidän palvelustaan ja selvittää, kannattaako Bondsteri tarjoamaa käyttää.
 
Jos puolestaan harkitset Bondsterin kautta sijoittamista, lue ensin muiden heidän käyttäjien kokemuksia sivustosta. Lukemalla arvosteluja ja kommentteja, saat tietää lisää yrityksen luotettavuudesta ja toimivuudesta.