Azimo

Kaikki arvostelut

Azimo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo OFX

OFX

0 arvostelut

Oletko etsimässä tapaa siirtää rahaa maiden ja mannerten rajojen yli? Rahan lähettämiseen sisältyy riskejä,...

Logo Bunq

Bunq

0 arvostelut

Bunqin avulla voit avata täysin toimivan pankkitilin ilman komissioita rahansiirrosta. Jos tarvitset useita tilejä, sinulla voi olla jopa...

Logo TransferWise

TransferWise

0 arvostelut

Nykypäivän maailmassa, jossa raha hallitsee jokapäiväistä elämäämme, sen siirtäminen eri paikkoihin, j...

Logo Revolut

Revolut

0 arvostelut

Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkä...

Azimo

Arvostelut Azimosta

Pitääkö sinun lähettää rahaa rahan siirrolla kaverillesi tai perheellesi ulkomaille? Pitääkö sinun siirtää rahaa nopeasti? Mietitkö, miten pystyisit kätevästi siirtämään rahaa esimerkiksi matkapuhelimella? Vai peräti, oletko kiinnostunut affiliate-markkinoinnista ja haluat laajentaa mahdollisuuksiasi? Azimo rahansiirtopalvelu voi vastata näihin kysymyksiin, mutta miten hyvin tämä palvelu toimii? Onko palvelu turvallinen? Onko sen käyttäminen riittävän simppeliä? Miten sen mobiilisovellukset toimivat oikeastaan? Lue muiden käyttäjien arviota tästä saadaksesi rehellisen ja kokonaiskattavan arvion tästä verkkopalvelusta. 


Azimosta

Azimo on verkossa toimiva rahansiirtopalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa, ja sen konttorit sijaitsevat Krakovassa, Puolassa. Azimo perustettiin lokakuussa 2012 Lontoossa, Iso-Britanniassa, ja siitä lähtien sen kautta on siirretty rahaa ympäri maailmaa. Kyseisen palvelu luotiin eli sen ydinideana - arvona on ollut rahan välitykseen liittyvien kulujen pienentäminen. Vuonna 2013 palvelu sai omat mobiilisovelluksena ja jo vuonna 2015 palvelu toimi koko Euroopassa. Marraskuussa 2018 sillä oli jo miljoona asiakasta.


Azimon tuotteet ja palvelut

Azimo tarjoaa digitaalisen eli verkossa toimivan vaihtoehdon traditionaaliselle rahansiirto-operaattoreille rahan lähettämiseksi ulkomaille. Azimon verkkosivuston sekä Android- ja iOS-mobiilisovellusten avulla pystyy lähettämään rahaa ajasta sekä paikasta riippumatta. Azimon palveluun pitää rekisteröityä kuitenkin ennen rahan välittämistä, mikä lienee ymmärrettävää rahan luonteen ottaen huomioon ja kaksi ensimmäistä siirtoa ovat ilmaisia. Azimolla rahansiirto hoituu yleensä alle 24:ssä tunnissa, ja 50 maahan sen pystyy suorittamaan välittömästi.
Siirtomaksut voidaan maksaa tekemällä paikallisen pankkisiirron, pankki- tai luottokortilla tai käyttämällä suoraa verkkomaksutapaa. Maksun suuruus on usein alle euron luokkaa, mutta rahan lähetysosoite ja siirtomaksun maksumetodi vaikuttaa asiaan.  Azimolla voi lähettää useimpiin maihin rahaa, sillä Azimon avulla voi lähettää rahaa peräti yli 190 maahan ympäri maailmaa 80 eri valuutalla. Rahojen nosto lähettämisen jälkeen toimii esimerkiksi, kuten perinteisellä käteisnostolla yli 270 000 toimipisteessä tai yli 20 000 pankin pankkitilille. Lisäksi mobiilipankkipalveluiden yleistymisen myötä lähettäminen matkapuhelimeen onnistuu. Azimon palvelut on käännetty 10:lle eri kielelle.
Azimo tarjoaa suojausta rahan välittämisellä muun muassa FCA:n säännöstelyllä, se on HMRC-rekisteröidytty, käyttää 3D-turvallisuusvarmennetta ja SSL-protokollaa sekä ei tallenna henkilökohtaisia tietoja mobiilisovellukseen. Rekisteröitymisen jälkeen onnistuu asiakastuki ja lisäksi palvelu tukee affiliate- eli kumppanuusohjelmaa.  

Kiitokset, valitukset ja vinkit Azimosta
Löysitkö kaiken tarpeellisen tästä rahansiirtopalvelusta? Oliko itse rahan siirto riittävän hyvä? Toimiko palvelu nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia rahansiirtopalveluita? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Azimoa aikovat tietävät, kannattaako heidän lähettää tällä rahaa.