SuomiArvostelut

  Arvostelut Azimo

  Arvostelut Azimosta

  Pitääkö sinun lähettää rahaa rahan siirrolla kaverillesi tai perheellesi ulkomaille? Pitääkö sinun siirtää rahaa nopeasti? Mietitkö, miten pystyisit kätevästi siirtämään rahaa esimerkiksi matkapuhelimella? Vai peräti, oletko kiinnostunut affiliate-markkinoinnista ja haluat laajentaa mahdollisuuksiasi? Azimo rahansiirtopalvelu voi vastata näihin kysymyksiin, mutta miten hyvin tämä palvelu toimii? Onko palvelu turvallinen? Onko sen käyttäminen riittävän simppeliä? Miten sen mobiilisovellukset toimivat oikeastaan? Lue muiden käyttäjien arviota tästä saadaksesi rehellisen ja kokonaiskattavan arvion tästä verkkopalvelusta.


  Azimosta

  Azimo on verkossa toimiva rahansiirtopalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa, ja sen konttorit sijaitsevat Krakovassa, Puolassa. Azimo perustettiin lokakuussa 2012 Lontoossa, Iso-Britanniassa, ja siitä lähtien sen kautta on siirretty rahaa ympäri maailmaa. Kyseisen palvelu luotiin eli sen ydinideana - arvona on ollut rahan välitykseen liittyvien kulujen pienentäminen. Vuonna 2013 palvelu sai omat mobiilisovelluksena ja jo vuonna 2015 palvelu toimi koko Euroopassa. Marraskuussa 2018 sillä oli jo miljoona asiakasta.


  Azimon tuotteet ja palvelut

  Azimo tarjoaa digitaalisen eli verkossa toimivan vaihtoehdon traditionaaliselle rahansiirto-operaattoreille rahan lähettämiseksi ulkomaille. Azimon verkkosivuston sekä Android- ja iOS-mobiilisovellusten avulla pystyy lähettämään rahaa ajasta sekä paikasta riippumatta. Azimon palveluun pitää rekisteröityä kuitenkin ennen rahan välittämistä, mikä lienee ymmärrettävää rahan luonteen ottaen huomioon ja kaksi ensimmäistä siirtoa ovat ilmaisia. Azimolla rahansiirto hoituu yleensä alle 24:ssä tunnissa, ja 50 maahan sen pystyy suorittamaan välittömästi.
  Siirtomaksut voidaan maksaa tekemällä paikallisen pankkisiirron, pankki- tai luottokortilla tai käyttämällä suoraa verkkomaksutapaa. Maksun suuruus on usein alle euron luokkaa, mutta rahan lähetysosoite ja siirtomaksun maksumetodi vaikuttaa asiaan. Azimolla voi lähettää useimpiin maihin rahaa, sillä Azimon avulla voi lähettää rahaa peräti yli 190 maahan ympäri maailmaa 80 eri valuutalla. Rahojen nosto lähettämisen jälkeen toimii esimerkiksi, kuten perinteisellä käteisnostolla yli 270 000 toimipisteessä tai yli 20 000 pankin pankkitilille. Lisäksi mobiilipankkipalveluiden yleistymisen myötä lähettäminen matkapuhelimeen onnistuu. Azimon palvelut on käännetty 10:lle eri kielelle.
  Azimo tarjoaa suojausta rahan välittämisellä muun muassa FCA:n säännöstelyllä, se on HMRC-rekisteröidytty, käyttää 3D-turvallisuusvarmennetta ja SSL-protokollaa sekä ei tallenna henkilökohtaisia tietoja mobiilisovellukseen. Rekisteröitymisen jälkeen onnistuu asiakastuki ja lisäksi palvelu tukee affiliate- eli kumppanuusohjelmaa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Azimosta
  Löysitkö kaiken tarpeellisen tästä rahansiirtopalvelusta? Oliko itse rahan siirto riittävän hyvä? Toimiko palvelu nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia rahansiirtopalveluita? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Azimoa aikovat tietävät, kannattaako heidän lähettää tällä rahaa.

  AZIMO - Bela (prod. by ProduZZa/Artem)

  Azimo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Azimo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Azimo luotettava yritys?

  Azimo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Azimo tarjoaa?

  Azimo on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Rahansiirto.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Azimo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.