SuomiArvostelut

  Arvostelut Advisa

  Mikäli on paljon lainoja tai ylipäätänsä lainalle, niin lainan yhdistäminen voisi olla erinomainen idea. Parhaassa tapauksessa maksaa vain yhtä lainaa jatkuvasti. Mutta, mistä löytyisi sellaisia palveluita, joissa se olisi mahdollista? Advisa voisi olla vastaus tähän kysymykseen, lue muiden käyttäjien arvioita siitä, kuinka tämä palvelu on toiminut ja ovatko asiakkaat tyytyväisiä sen lainanmyöntöpalveluihin.

  Advisasta
  Advisa on perustettu Ruotsissa vuonna 2011 ja sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä säästämään rahaa yhdistelmällä lainoja tarkoituksenmukaisesti. Advisa Oy siis on lainanvälitysivusto, jossa voi kilpailuttaa omat lainansa. Sen yritystunnus on 2992178-6. Advisa, harjoittaa kuluttajaluottojen välitystoimintaa. Sen toimiston osoite sijaitsee osoitteessa Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki ja sen asiakaspalvelun puhelinnumero on: 09 584 005 84. Lisäksi löytyy asiakaspalvelusähköposti: asiakaspalvelu@advisa.fi

  Advisan tuotteet ja palvelut
  Advisasta on mahdollista hankkia lainaa jopa 60 000 € asti. Kuitenkin lainanmyöntäjät tekevät arvion itse kokonaistilanteen perusteella, kuinka paljon lainaa he kykenevät tarjoamaan. Omia mahdollisuuksia korkeammalle lainalle kasvattavat esimerkiksi yhteishakijuus (rinnakkaishakija), työpaikka, eläke tai oma yritys. Advisasta löytyy lainaneuvoja, joka neuvoo tässä asiassa. Advisan palvelu on täysin maksuton, koska palvelu saa palkkionsa itse lainanmyöntäjältä. Advisassa saa kaikkien lainanmyöntäjien lainatarjoukset 24 tunnin aikana, mistä ensimmäiset saapuvat 5 minuutin aikana. Sen jälkeen on mahdollista valita itselleen sopivan lainatarjouksen. Vastausaika vaihtelee siis lainanmyöntäjien välillä, siksi lähetetään muistutustekstiviesti jokaisesta saapuneesta lainatarjouksesta. Advisan palveluita käyttävän pitää olla:18 vuotias, suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitilinumero, vähintään 12 000 € vuositulot ja ei maksuhäiriömerkintää. Advisassa, kun laittaa hakemuksen vireille, niin saa mahdollisuuden vertailla yhteistyökumppaneina olevienlainanantajien luvattuja tarjouksia ja ehtoja. Niihin ei sitouduta kuitenkaan välittömästi kun laittaa hakemuksen vireille, ja voit halutessasi lopettaa vertailun milloin tahansa. Kun hakemus on lähetetty ja lainojen vertailu alkaa, vertailun peruuttamisoikeutta sitten enää ole. Oikeus peruuttaa tehty lainasopimus riippuu voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännöstä ja sen asetuksista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Advisasta
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi laina perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse lanat asiallisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Raha-asiat ranteessa

  Advisa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Advisa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Advisa luotettava yritys?

  Advisa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Advisa tarjoaa?

  Advisa on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat, Lainavertailu Sivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Advisa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.