Vod Base

Kaikki arvostelut

Vod Base

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo SF Anytime

SF Anytime

0 arvostelut

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimala...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Bluehost

Bluehost

0 arvostelut

Jos haluat tehdä verkkosivun, sinun tulee käyttää siihen jotain webhotellia, jonka päällä verkkosivu on. Yksi we...

Vod Base

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä perinteisiä television kanavia katsota enää yhtä usein. Ongelmaksi saattaa joskus kuitenkin tulla se, ettei netistä löydä juuri sitä haluamaansa sarjaa tai elokuvaa. Tähän on useita ratkaisuja. Yksi tätä ongelmaa ratkaiseva yritys on Vod Base. Se on elokuvien ja sarjojen hakukone. Kiinnostaako sinua Vod Baseen tilin teko ja sen käyttäminen? Onko Vod Base luotettava? Miten se oikeastaan edes toimii? Lue muiden käyttäjien ja kuluttajien kokemuksia Vod Base hakukoneesta Suomiarvostelut -sivuilta. Näin voit selvittää, toimiiko se vaivatta ja onko jäsenyys hintansa arvoinen.
 
Mikä on Vod Base?
Vod Base on hakukone, mistä voit etsiä elokuvia ja sarjoja. Sen kautta voit siis löytää erilaisia suoratoistopalveluita, joissa on kyseinen elokuva tai sarja sillä hetkellä, kun sitä etsit. Voit hakea sekä vanhoja klassikkoelokuvia että uudempia. Vod Basen tavoitteena on helpottaa elokuvien ja sarjojen etsintää useista eri suoratoistopalveluista.
 
Suoratoistopalveluita onkin nykyään tuhansia ja voi olla vaikeaa löytää juuri se suoratoistopalvelu, jossa olisi sinua kiinnostavat sarjat ja elokuvat. Vod Basen idea on, että sen hakukoneen avulla löydät elokuvat ja sarjat laillisista suoratoistopalveluista. Nykyään suoratoistopalveluita on myös laittomia, jolloin elokuvia ja sarjoja saatetaan tarjota laittomasti ilman tekijänoikeuksia. Jos törmäät tällaiseen, sinun kannattaakin välttää näiden käyttöä.
 
Miten Vod Base toimii?
Vod Base on verkkosivu, josta voit etsiä sarjoja ja elokuvia. Verkkosivu toimii usealla eri kielellä kuten englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi. Suomeksi sivustoa ei ole ainakaan vielä saatavilla. Vod Basella on useita yhteistyökumppaneita kuten Netflix, Prime, Disney+, Google Play, Apple TV ja HayU. Verkkosivulta löytyy hakupalkki, johon voit kirjoittaa haluamasi sarjan tai elokuvan nimen. Sitten hakukone näyttää sinulle kyseisellä hakusanalla löytyvät elokuvat ja sarjat.
 
Voit myös halutessasi etsiä ja selailla sarjoja ja elokuvia kategorioittain. Kategorioita on esimerkiksi toiminta, komedia, kauhu ja dokumentit. Tämä voi toimia silloin, kun et ole ihan varma mitä haluaisit katsoa.
 
Klikkaamalla elokuvaa tai sarjaa, pääset näkemään siitä lisätietoja. Tiedoissa on esimerkiksi sarjan tai elokuvan näyttelijät, siitä kirjoitettuja arvioita sekä tietoja siitä kuinka monta kautta siitä on. Lisäksi pääset näkemään listan kaikista suoratoistopalveluista, joiden valikoimassa kyseinen sarja tai elokuva on. Tämä kuitenkin on näkyvissä vain rekisteröityneille käyttäjille.
 
Miten Vod Base palveluun rekisteröidytään
Jotta voit käyttää Vod Base palvelua, sinun tulee rekisteröityä sinne. Rekisteröitymistä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja sinun tulee luoda salasana. Viot myös rekisteröityä jo olemassa olevan Google -tilin kautta.
 
Jos haluat käyttää palvelua, siitä tulee maksaa. Maksu on kertamaksu, jolla saat pääsyn Vod Basen hakupalveluun. Palvelun hinta on 2,50€ ja sillä saat pääsyn Vod Baseen ikuisesti. Maksun voi maksaa esimerkksi maksukorteilla tai monilla eri pankeilla kuten BNP Paribas tai Santanderilla. Maksukortteina käy esimerkiksi MasterCard tai Visa luottokortit tai pankkikortit.
 
Vod Base kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko käyttänyt Vod Base hakukonetta elokuvien ja sarjojen etsimiseen? Kerro meille kokemuksestasi Vod Base palvelusta! Onko Vod Base mielestäsi luotettava ja onko sen käyttö turvallista? Onko palvelu rahan arvoinen? Oliko käyttäjä helppo luoda ja maksu turvallista tehdä? Löysitkö sieltä etsimäsi sarjat ja elokuvat? Jaa meille ajatuksesi, kritiikkisi ja kehusi Vod Base palvelusta. Näin voit auttaa muita kuluttajia päättämään, kannattaako Vod Base -palveluun tehdä tili ja kannattaako siitä maksaa.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa Vod Base hakukoneeseen jäsenyyden ostoa? Lue muiden käyttäjien ja kuluttajien kokemuksia yrityksen toiminnasta. Näin voit saada paremman ymmärryksen siitä, onko Vod Base luotettava ja onko sitä helppo käyttää.