VMware

Kaikki arvostelut

VMware

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

VMware

Ohjelmistoja tarjoavia yrityksiä on nykyään todella paljon. Ohjelmistoja löytyy useaan eri tarkoitukseen ja esimerkksi ihan pilvipalveluja tarjoavia yrityksiä on useita. Pilvipalvelut ovat palveluita ja ohjelmia, jotka toimivat pilvessä. Hyvä esimerkki pilvipalvelusta on esimerkiksi sähköposti. VMWare on yksi monipilvipalveluja tarjoava yritys. Yritys tarjoaa tuotteitaan pääasiassa muille yrityksille. Mietitkö kenties, onko VMWare luotettava yritys? Onko heidän palvelunsa toimivia? Tämän selvittääksesi voit lukea Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri ohjelmistoyrityksistä. Näin löydät yrityksistä tietoa, jota et muuten välttämättä tietäisi. Arvostelujen lukeminen kannattaa etenkin, kun yritys on sinulle ennestään tuntematon.
 
Mikä on VMware?
VMWare on yhdysvaltalainen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt virutalisointiohjelmistoja. Yritys perustetiin Kaliforniassa vuonna 1998. VMWare julkaisi ensimmäisen tuotteensa vuonna 1999, joka oli Workstation 1.0. Myöhemmin vuosien aikana yrityksen on ostanut muun muassa EMC Corporation sekä Dell, mutta nykyään VMWare toimii jälleen omana yrityksenään.
 
VMWaren ensimmäisen tuotteen Workstationin ideana oli, että sillä voitiin luoda virtuaalitietokoneita. Näin siis yhdellä tietokoneella pystyttiin käyttämään useaa virtuaalitietokonetta. Jokaisessa virtuaalitietokoneessa saattoi olla oma käyttöjärjestelmänsä. Yritys keskittyy nykyään pilvipalveluiden hyödyntämiseen tarjoamalla monipilvipalveluita. Yritys keskittyy pilvipalveluihin, verkkotekniikkaan, tietoturvaan ja digitaalisiin työtiloihin. VMWaren missio on luoda kestävä, oikeudenmukainen ja turvallinen tulevaisuus kaikille.
 
Mitä tuotteita VMWarella on?
VMWare keskittyy nykyään erilaisiin pilvipalveluihin. Heidän päätuotteensa on VMWare Cloud. VMWare Cloud auttaa käyttämään pilvipalveluita nopeammin ja tehokkaammin. Sen avulla voit käyttää eri datakeskuksia ja näin esimerkiksi käyttää sovelluksia paikastasi riippumatta. Tämä onnistuu, sillä VMWAren avulla voit siirtyä omasta datakeskuksestasi mihin tahansa pilvipalveluun. Lisäksi, VMWare Cloud tarjoaa tietoturvan, joka yhtenäistää kaikki toiminnot ja tietoturva-asiat eri pilvipalveluiden välillä. VMWare tarjoaa myös Zero Trust -tuotteen. Se auttaa sinua näkemään kaikkien eri tietokoneidesi ja digitoimintasi tietoturvan yhdestä näytöstä. Sen tavoitteena on vähentää siiloja eri laitteiden tietoturvan välillä.
 
VMWare tuotteiden osto
VMWaren pääkonttori on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Yrityksellä on toimipisteitä myös muualla maailmaa kuten Ranskassa, Bulgariassa, Alankomaissa, Australiassa ja Kiinassa. Yrityksellä on suomenkieliset verkkosivut, mutta toimipistettä heillä ei ole Suomessa.
 
Mikäli olet kiinnostunut VMWaren tuotteista ja palveluista, voit ottaa heihin yhteyttä heidän verkkosivuiltaan. Tuotteita ei voi suoraan ostaa sivuilta, mutta voit jättääyhteydenottopyynnön myyntiin. Tällöin VMWaren myyntihenkilö ottaa sinuun yhteyttä ja voit jatkaa keskusteluja suoraan myyntihenkilön kanssa. Yritykseltä löytyy myös Twitter, Facebook ja LinkedIn -tilit, joista voit seurata yrityksen toimintaa ja saada lisätietoa.
 
VMWaren yritysvastuullisuus
VMWare pyrkii ottamaan erilaiset yritysvastuullisuus asiat huomioon yritystoiminnassaan. He panostavat diversiteettiin, tasa-arvoisuuteen sekä inkluusioon. Tämä näkyy yrityksen toiminnassa muun muassa tasa-arvoisena palkkauksena. Myös yritys keskittyy ympäristövastuullisuuteen. Yritys pyrkii toimimaan ympäristöystävällisyystavoitteiden mukaisesti. Tähän liittyviä toimia ovat muun muassa hiilijalanjäljen pienentäminen sekä asiakkaiden että heidän omien toimintojensa osalta.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä VMWaren tuotteista ja yrityksestä
Oletko ostanut VMWaren monipilvipalveluun liittyviä tuotteita kuten VMWare Cloudin? Tai oletko jostain muusta syystä asioinut VMWaren kanssa? Kerro meille, millainen kokemuksesi yrityksen kanssa on ollut. Sujuiko asiointi helposti? Saitko yhteyden heidän asiakaspalveluunsa tai myyntihenkilöihin? Saitko VMWarelta palvelua suomeksi? Oliko heidän tuotteensa helppoja käyttää? Kerro meille kokemuksestasi, arviostasi tai yleisistä ajatuksistasi yritykseen liittyen. Haluamme jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut kuluttajat tai potentiaaliset yrityskumppanit tietävät kannattaako asioiminen heidän kanssaan
 
Harkitsetko puolestaan VMWaren tuotteiden ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla ja yrityksillä on ollut heidän palvelustaan! Näin saat tietää, onko VMWare yrityksenä luotettava ja kannattaako heidän monipilvipalvelua ostaa.