Verisure

Kaikki arvostelut

Verisure

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Verisure

Oletko koskaan tuntenut, että et ole turvassa omassa kodissasi? Tai oletko koskaan tuntenut, että joku on varastamassa kaikki arvokkaat esineesi, kun olet pois kotoasi? Sitten saatat ehkä harkita jonkinlaisia turvatoimia tai valvontaa. Älä etsi pidempään, Verisure pitää sinusta huolta. Verisure on johtava ammattimaisen valvonnan tarjoaja Euroopassa ja nykyisin myös latinalaisessa Amerikassa, ja sillä on parhaat valvontakamerat ja muut turvallisuuslaitteet. He aikovat myös laajentaa yritystään yli 16 maahan ympäri maailman.

Rikollisuuden määrä on nousemassa liiallisiin lukemiin ympäri maailman ja Euroopassa, ja se on tehnyt turvallisuuteen sijoittamisesta elintärkeää ehkäisemään tulevaisuuden tapahtumia, jossa sinun kimppuusi käydään tai sinut ryöstetään kotonasi tai toimistollasi. Heidän turvallisuusjärjestelmänsä turvaavat sinua hälyttämällä sinulle ja turvallisuusvirastolle, jos joku yrittää murtautua sisään kotiisi kun et ole kotona, tai jos vaikka oletkin kotona. Oppiaksesi lisää, kuinka ne toimivat, kuinka hyvä heidän palvelunsa on, lue heidän asiakkaidensa arvosteluja, kommentteja, mielipiteitä ja kokemuksia täällä. 

Tietoa Verisuresta
Securitas Direct perustettiin vuonna 1988. Mutta nykyään yritys on osa Hellman & Friedman -sijoitusportfoliota. Verisure operoi tällä hetkellä 15 maassa: Espanja, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Belgia, Alankomaat, Ranska, Portugali, Italia, Brasilia, Chile, Peru ja Yhdistyneet Kansakunnat, ja heillä on yli 16 000 työntekijää. Ryhmä on kasvanut toiseksi suurimmaksi kotihälytysten tarjojaksi koko maailmassa ja se on noin 3.5 kertaa suurempi kuin sen lähin kilpailijansa. Verisure käsittelee yli 8 miljoonaa signaalia hälytyslaitteista vuodessa, ja heidän keskimääräinen vastausaikansa on alle yhden minuutin. He ovat omistautuneita tarjoamaan asiakkailleen huipputason turvallisuustuotteita. Siksi he tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, jotka sisältävät turvallisuuskamerajärjestelmät, turvallisuuskamerat ja IP-kamerat, jotka auttavat tekemään kodistasi täysin turvallisen, jotta sinun ei tarvitse enää huolehtia kodistasi.

Palvelut
Verisurella
on mukautettuja paketteja tuotteistaan, jotka voivat auttaa asiakkaita eri vaatimuksilla ilman hässäkkää. He tarjoavat myös laajan valikoiman kodin turvallisuusjärjestelmiä, jotka sisältävät langattomat hälytyksen ohjauspaneeleita, kameroita, liikkeentunnistimia ja monia muita. Jos haluat, voit myös turvata kotisi häirinnänestoteknologialla ja sumuesteillä. Voit lukea lisää näistä heidän sivustollaan, jossa he selittävät tuotteistaan yksityiskohtaisesti. Verisure tarjoaa palo- ja vesiturvallisuusjärjestelmiä, joihin sisältyy palovaroittimet, vesitunnistimet ja ilmastotunnistimet. Heillä on myös erilaisia henkilökohtaisen turvallisuuden SOS-hälyttimiä, vanhusten suojelua, joka antaa sinulle mielenrauhan, että koulutetut erityishenkilöt ovat valmiita auttamaan 24/7 ja vastaamaan kaatumiseen tai hätään. Mutta tietysti tämä ominaisuus on saatavilla vain tietyillä alueilla tällä hetkellä. Verisurella on oma sovelluksensa, jonka voit ladata, ja joka auttaa sinua hallitsemaan kaikkia kotisi älykameroita, älypistokkeita ja kaikkia muita turvallisuuslaitteita. Sovellus on tarpeeksi voimakas hallitsemaan kaikkia valojasi, ja se tietää, jos kodissasi on ikkuna tai ovi auki, suoraan älypuhelimellasi. Tämä mahdollistaa sen, että voit tarkastella kotiasi mistä vain ja milloin vain.

Verisuren palvelu ei lopu siihen, he tarjoavat nimikoidun paikan päällä tapahtuvan turvallisuuskonsultoinnin, joka auttaa sinua valitsemaan sen paketin, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi tai toimistoosi. He tarjoavat asiantuntevaa asennusta ja elinikäistä huoltoa kaikille asiakkailleen. Verisuren asiantuntijat vastaavat välittömästi tungetteluun, murtoihin, tulipaloon, tulvaan ja henkilökohtaiseen vammaan, lähettäen apua heti.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Verisurella
on sivusto juuri sinulle, jonka kautta voit ottaa heihin yhteyttä oppiaksesi lisää hälytysjärjestelmistä. Voit lukea myös rehellisiä arvosteluja asiakkailta, joilla on jotain sanottavaa Verisuresta, mikä erottaa heidät muista hälytysjärjestelmäyrityksistä? Kuinka heidän asiakaspalvelunsa toimii? Lue yleisestä kokemuksesta tästä yrityksestä ennen kuin vierailet heidän sivustollaan. Jätä arvostelu tähän siitä, mitä haluaisit muiden tietävän Verisuresta, se auttaa muita saamaan hieman tietoa yrityksestä, ennen kuin he valitsevat heidän hälytysjärjestelmänsä.