Tutorials Point

Kaikki arvostelut

Tutorials Point

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Tutorials Point

Haluaisitko opiskella jotain uutta? Verkosta löytyy tänä päivänä paljon erilaisia opiskelumahdollisuuksia. Saatavilla on verkkokursseja ja koulutuksia sekä tutoriaaleja, joista voi oppia melkein mitä tahansa. Monet käyttävät myös erilaisia sosiaalisen median alustoja opiskeluun kuten Youtube videoita ja Facebook sivustoja saadakseen inspiraatiota ja oppia muilta. Jos sinua kiinnostaa uuden oppiminen niin silloin kannattaa suunnata esimerkiksi Tutorials Point sivustolle, joka tarjoaa opiskelumahdollisuuksia. Me Suomiarvostelut sivuilla kerromme sinulle lisätietoa Tutorials Point sivustosta ja sen tarjonnasta. Voit myös tutustua ja lukea toisten käyttäjien kokemuksia sivuillamme ja selvittää, mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo sivuston toimivuudesta ja luotettavuudesta. Käymme myös läpi, miten voit liittyä opiskelijaksi sivuilla ja mitä muuta sinun tulee tietää sivustosta. Tämän jälkeen sinun on helppo tehdä päätös, haluatko käyttää Tutorials Point sivustoa itse.

Tietoa Tutorials Point
Tutorials Point sivusto on perustettu vuonna 2006 ja se alkoi yhdestä tutoriaalista ja sen saaman suosion siivittämänä, sivusto jatkoi tutoriaalien lisäämistä sivustoille ja uusien opiskeluaiheiden lisäämistä sivuille. Tällä hetkellä sivustolla on yli 40 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Yritys ja sivusto tarjoaa tekstimateriaalia ilmaiseksi kaikille, jota voi helposti opiskella halutessaan. Muuta digitaalista materiaalia kuten videoita ja e-kirjoja myydään alustalla edulliseen hintaa ja niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen sivustolle.

Tuotteet ja palvelut Tutorials Point
Verkkosivustoilla on kattava valikoima erilaisia oppaita ja opiskelumateriaalia saatavilla. Voit selata materiaalia erilaisten kategorioiden kautta. Kategorioita ovat muun muassa uusimmat teknologiat, koneoppiminen, tietotekniikka, verkkokehitys, ohjelmointi, Java, mobiili applikaatiot, tietokannat, Microsoft teknologiat, Big Data ja paljon muuta materiaalia. Oppimateriaalia on hyvin yksinkertaista lukea ja siihen pääsee käsiksi valitsemalla haluamansa aiheen ja etsimällä sivustolta sisältöä. Materiaali on käytettävissä ja lisäksi on saatavilla muuta digitaalista materiaalia, johon pääsee käsiksi rekisteröitymällä käyttäjäksi sivustolle. 

Sivuille rekisteröityminen onnistuu helposti verkkosivuilla täyttämällä omat henkilökohtaiset tiedot rekisteröintisivulla ja vahvistamalla rekisteröinti ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen voi selata erilaista materiaalia sivustolla ja ostaa halutessaan valmiita oppimispaketteja verkkosivuilta. Pakettien ja kurssien ostaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tavoin. lisäämällä ne ostoskoriin ja siirtymällä sen jälkeen kassalle maksamaan ne. Verkkosivuilla käy maksutavoiksi PayPal, pankki- ja luottokortit sekä verkkopankki maksut. Maksun jälkeen sisältö on välittömästi käytettävissä ja käyttäjä voi heti alkaa opiskelemaan sisältöä.

Tutorials Point tarjoaa myös ostoille 30 päivän rahat takaisin takuun, jonka aikana voi oman ostaman paketin peruuttaa ja saada rahat takaisin. Ehtona on kuitenkin, että käyttäjä ei ole ladannut oppimateriaalia kurssilta, kurssi sertifikaattia ei ole annettu käyttäjälle ja käyttäjä on peruuttanut tilauksen 30 päivän sisällä ostotapahtumasta. Verkkosivuilla on myös käytössä kattava tietosivusto, jos käyttäjälle tulee kysyttävää jostain, voi tietoa etsiä näiltä sivuilta. Halutessaan käyttäjä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun verkkosivujen kautta. Yhteydenotto onnistuu verkkolomakkeen avulla, johon vastataan mahdollisimman pian sähköpostin välityksellä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Tutorials Point
Oletko sinä opiskellut verkossa erilaisia kursseja ja onnistunut oppimaan uutta? Onko sinulla kokemusta Tutorials Point sivustosta? Jos on niin voisitko kertoa kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Sinun palautteesi on tärkeää toisille käyttäjille, jotka ovat aikeissa käyttää kyseisen sivujen palveluita ja mahdollisesti ostaa niitä. Silloin heidän on hyvä tietää, miten palveluntarjoaja on onnistunut. Myös sinä voit tutustua vastaaviin yrityksiin ja sivustoihin sivuillamme ja vertailla niitä. Vertaileminen kannattaa, koska silloin voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat sivustot ja palveluntarjoajat. Muista myös käydä palveluntarjoajan sivustolla lukemassa palvelun käyttöehdot tarkoin, jotta tiedät mihin sitoudut kun käytät palveluita.