Superbuy

Kaikki arvostelut

Superbuy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Superbuy

Tänä päivänä suurin osa verkkokaupan tuotteista tulee Kiinasta. Valtavat tehtaat tuottavat koko ajan tuotteita, joita ihmiset ostavat ympäri maailman. Tämä perustuu siihen, että tuotteiden tuottaminen on halpaa ja tuotteen hinnat ovat erittäin halpoja kuluttajille, joita kiinnostaa halpojen tuotteiden ostaminen. Verkossa olevista verkkokaupoista voi ostaa lähes mitä tahansa tuotteita. Oletko sinä ostanut tuotteita verkkokaupasta, joka toimittaa ne Kiinasta? Voi olla hankala tietää, mistä tuotteita kannattaa ostaa. Tätä varten verkossa on myös tarjolla agentteja, jotka ostavat tuotteet puolestasi kiinalaisilta tehtailta. Yksi tällainen ostoagenttipalvelu on Superbuy. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua tähän ja muihin vastaaviin yrityksiin ja lukea käyttäjien kokemuksia niistä. Me kerromme sinulle tarkemmin tämän yrityksen palveluista ja miten voit alkaa itse käyttämään niitä. Käymme myös läpi muita asioita ja voit lukea, mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo tämän yrityksen ja sivuston toiminnasta sekä luotettavuudesta. Tämän jälkeen sinä voi itse päättää haluatko käyttää Superbuy sivuston palveluita.

Tietoa Superbuy
Superbuy on perustettu vuonna 2012 ja sen kautta käyttäjät voivat saada useita erilaisia palveluita, joiden avulla tuotteita voi hankkia Kiinan markkinoilta. Yritys tarjoaa hankinta, tilauksen valmiiksi saattamista, tuotteiden laatutarkastusta, kansainvälisiä toimituksia ja jälkimyyntiä. Sivuston kautta käyttäjät saavat yhteyden 20 tunnettuun kiinalaiseen verkkokauppaan ja yhdessä Superbuy palveluiden kanssa näistä kaupoista voi hankkia tuotteita helposti ja varmasti. Yrityksen virallinen nimi on Huizhou yipaiyuncang Technology Co ja sen pääkonttori sijaitsee Hong Kongissa. Yrityksellä on myös oma varasto, josta tilaukset toimitetaan ympäri maailman.

Tuotteet ja palvelut Superbuy
Superbuy tarjoaa ostoagenttipalvelua, jonka avulla käyttäjän on helppo hankkia tuotteita Kiinan markkinoilta ilman selaamista ja asioiden sopimista eri verkkokauppojen kanssa. Tuotteita voi hakea verkkokaupan kautta ja Superbuy hankkii ne tai hankkii paikan, josta ne voi ostaa helposti. Tuotteet voi tilata useista erilaisista kaupoista ostoagenttipalvelun kautta ja tuotteet toimitetaan Superbuy varastolle, jossa ne voidaan yhdistää yhdeksi tilaukseksi, josta ne toimitetaan käyttäjälle. Superbuy voi tehdä tuotteille laatutarkastusta, jonka avulla voi varmistaa ennen toimitusta, että tuotteet ovat kunnossa. Jos tuotteen laadun kanssa on ongelmia Superbuy voi hoitaa sen käsittelyn käyttäjän puolesta, joka taas säästää aikaa ja vaivaa. Superbuy tarjoaa myös logistiikkapalveluita heidän kauttaan, jotka toimittavat kolmannet osapuolet. 

Tuotteiden ostaminen onnistuu Superbuy sivustolla kun ensin on  luonut käyttäjätilin sivustolle. Tämän jälkeen ostotapahtumat tehdään kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa Superbuy ostaa halutut tuotteet verkkokaupasta, jonka jälkeen käyttäjä maksaa ne ja niiden Kiinan sisäisen toimitusmaksun Superbuy varastolle. Tuotteita säilytetään Superbuy varastolla 90 päivää, jonka aikana voi varastolle ostaa muitakin tuotteita yhdistettäväksi samaan tilaukseen. Toisessa vaiheessa kaikki halutut tuotteet yhdistetään yhdeksi tilaukseksi ja käyttäjä maksaa niiden kansainvälisen toimitusmaksun, jonka jälkeen tilaus toimitetaan käyttäjälle yhtenä tilauksena. Superbuy hyväksyy useita eri maksutapoja kuten PayPal, Visa, AliPay, WeChatPay ja Union Pay. Käyttäjä voi olla kysymyksissä yhteydessä Superbuy asiakaspalveluun Puhelimella tai sähköpostilla. Kaikkiin eri asioihin löytyy verkkosivuilta yhteystiedot keneen tulee olla yhteydessä, jo on kysyttävää.

Suositukset, valitukset ja vinkit Superbuy
Onko sinulla kokemusta Superbuy palveluista? Jos on niin voisitko kertoa niistä SuomiArvostelut sivuilla. Meitä kiinnostaa kaikki kokemukset ja sinun kommenttisi auttavat myös muita käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Voit myös vertailla vastaavia sivustoja sivuillamme ja löytää sillä tavalla itsellesi kaikkein parhaimmat palveluntarjoajat ja palvelut. Kansainvälisessä kaupassa on tärkeää tietää tarkoin palveluntarjoajan käyttö- ja toimitusehdot. Tämän takia kannattaa käydä lukemassa ne tarkasti palveluntarjoajan sivuilla, jotta tietää mihin sitoutuu kun ostaa tuotteita heidän sivuiltaan.