Social Nomads

Kaikki arvostelut

Social Nomads

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Social Nomads

Kaikki 2000-luvulla on jo digitaalista ja on erittäin tärkeää, että jokaisella yrityksellä on verkkoläsnäolo näinä päivinä. Tämä läsnäolo voi näyttää maailmalle, mitä sinulla on tarjottavaa ja se vaikuttaa myös siihen, kuinka ihmiset näkevät sinut. Mutta jokaisella ei ole tarvitsemaansa tietämystä kasvattaa yritystään. Jos olet juuri sellainen, sitten ei ole mitään väärää pyytää hieman apua ja sijoittaa hyviin neuvoihin, jotka auttavat sinua saamaan enemmän asiakkaita pitkällä juoksulla. Kokeile Social Nomadsia. Tämä on yritys, joka keskittyy auttamaan ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan vankan sosiaalisen median profiilin ja erottumaan joukosta. Mutta auttavatko he todella sinua antamalla sinulle hyvää tarvitsemaasi neuvoa kasvattaaksesi yritystäsi? Mitä muita palveluita he tarjoavat? Ovatko muut ihmiset hyötyneet heidän palveluistaan? Voit lukea hieman arvosteluja, joita Social Nomadsin asiakkaat ovat kirjoittaneet ja ota selvää, mitä heillä on sanottavaa yrityksestä. 

Tietoa Social Nomadsista
Social Nomads on sosiaalisen median konsultaatioyritys, joka voi tarjota sinulle valmennusta ja antaa sinulle arvokasta neuvoa koulutuksen ja viestinnän kautta. He ovat auttaneet lukemattomia henkilöitä ja yrityksiä kasvattamaan sosiaalisen median läsnäoloaaan ja tämä johtaa siihen, että yritys voi laajentaa toimintaansa verkkoon. Social Nomads toimii Alankomaissa ja sai alkunsa vuonna 2018 rakkaudesta sosiaaliseen mediaan ja sen perusti kaksi naista, Lynn ja Chichi, jotka olivat intohimoisia saavuttamaan enemmän yhteistyöllä ja auttamaan ihmisiä erottumaan sosiaalisessa mediassa. Yrityksen tavoite on rakentaa silta yritysten ja vaikuttajien kanssa kasvattaakseen digitaalista markkinointia. Social Nomads on tehnyt yhteistyötä monien eri yritysten, kuten KC, L'Oreal Paris, Sapph, HU University, Sanoma, Windesheim, Amsterdamin Yliopisto, Studiopiranha, The Body Shop, Viva, Summer Part, The Travel Tag ja monen muun kanssa.

Social Nomadsin palvelut
Social Nomads tarjoaa monia erilaisia palveluita asiakkailleen ja auttavat heitä tuomaan itsensä esiin digitaalisessa maailmassa. He auttavat sinua puhumaan tapahtumassa tai markkinointipäivillä koulutuksellisilla ja motivaationalisilla puheilla. He tarjoavat palveluita kuten opiskelijoiden kouluttamista erityisillä paketeilla kouluille sosiaalisesta mediasta ja vaikuttajamarkkinoinnista. Henkilökohtainen brändäysprosessi auttaa sinua parantamaan ja kasvattamaan uraasi. Voit myös saada valokuvaajan saadaksesi hyvän perustan visuaaliselle brändäykselle. Voit myös ottaa yhden heidän vaikuttaja-asiantuntijansa mukaan asiakkaiden tapaamiseen saadaksesi enemmän tietämystä vaikuttajamarkkinoinnista. Voit luottaa siihen, että he hallitsevat ja palkkaavat vaikuttajasi, sillä he tekevät kaikki tarvittavat tutkimustyöt ja antavat sinulle oikean niistä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Yritys tarjoaa myös boosteja Instagramiin ja opettaa sinua, miten yrityksesi voi käyttää sosiaalista mediaa. Tämä palvelu auttaa sinua keksimään tehokkaan sosiaalisen median strategian, joka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. He kouluttavat sinua myös käyttämään Instagramia. Ja myös palveluita, jossa he opettavat liiketoiminnan strategioista. Social Nomads tarjoaa Lynn Quanjelin kirjoittaman e-kirjan, joka puhuu siitä, miten voit dominoida uraasi brändäämällä itseäsi Instagramissa. Voit löytää yksityiskohtaisia ohjeita siihen, kuinka voit saada merkkisi näkyviin. Mitä sinun pitäisi tehdä ja mitä ei. Kuinka henkilö voi visualisoida merkkejään ja tietoa siitä, miten voit tehdä vaikutuksen yrityksiin. Voit ottaa heihin yhteyttä, jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää. Yhteydenotto tapahtuu heidän yhteydenottolomakkeellaan, jonka voit löytää heidän sivustoltaan. Täytät siihen vain viestisi, nimesi, sähköpostisi ja numerosi. Voit myös hyödyntää heidän uutiskirjettään tilaamalla sen, jonka kautta saat kiinnostavia artikkeleita ja päivityksiä erityisistä tapahtumista, joita yritys järjestää.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Onko Social Nomads jo auttanut sinua kasvattamaan omaa merkkiäsi tai yritystäsi sen sosiaalisen median koulutuksen kautta? Sitten olet juuri se henkilö, jota etsimme, sillä voit kertoa lisää siitä, kuinka yritys suoriutui palveluiden tarjoamisessa. Luuletko, että he auttoivat sinua kasvattamaan verkkoläsnäoloasi? Ajatteletko, että käytit rahasi hyvin ja sijoitit johonkin, joka voi lisätä tuottojasi? Luitko heidän e-kirjansa? Oliko se informatiivinen? Sisälsikö se kaikki tiedot, joista he eivät kertoneet luennoilla tai muissa koulutuksissa? Kerro meille mielipiteesi ja arvioi kokemuksesi arvostelussa ja auta ihmisiä päättämään, tulisiko heidän luottaa Social Nomadsiin.