SimpleSite

Kaikki arvostelut

SimpleSite

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

SimpleSite

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi uudelleen, on luoda oma sivustosi. Varsinkin nykypäivänä, ihmisillä on tapana käyttää palveluita verkossa paljon enemmän kuin ostosten tekeminen fyysisessä myymälässä. Voit helposti löytää monia yrityksiä, jotka tarjoavat isännöintipalveluita, mutta yksi harkittava niistä on SimpleSite. SimpleSite on sivusto, jota voit käyttää luomaan itsellesi sivuston yrityksellesi tai tapahtumalle. Lue lisää siitä, mitä SimpleSite voi tarjota sinulle. Tarjoavatko he vakaita palveluita? Onko sivustolla tarpeeksi hyviä työkaluja, joilla voit mukauttaa sivustoasi juuri niin kuin itse haluat? Opi kaikesta tästä asiakkailta, jotka ovat käyttäneet palvelua ennen luodakseen oman sivustonsa. Lue heidän mielipiteitään ja arvostelujaan isännöintipalvelusta ja kuinka he voivat auttaa sinua luomaan oman unelmasivustosi.

Tietoa SimpleSitesta
SimpleSite on online-sivusto, joka auttaa ihmisiä luomaan oman sivuston yritykselleen, tapahtumille tai jos he haluavat esitellä portfoliotaan. Tämä palvelu lupaa auttaa sinua luomaan oman sivustosi, joka on visuaalisesti miellyttävä, minimaalisella ponnistelulla ja vain muutamassa minuutissa. SimpleSite lupaa tarjota helppokäyttöisen kokemuksen kenelle vain, jolla on halu omistaa oma sivustonsa, mutta joilla ei ole taitoja tehdä sitä itse. SimpleSite käynnistettiin Tanskassa vuonna 2003 ja on auttanut lukemattomia asiakkaita luomaan oman sivustonsa helposti ja nopeasti. He käynnistivät palvelunsa amerikkalaiselle yleisölle vuodessa, mutta siitä nopeasti tuli todella suosittu ja maailmanlaajuinen. He toimivat monella muulla kielellä ja monessa muussa maassa, kuten Malasia, Kreikka, Tsekki, Kanada, Indonesia ja monia muita.

SimpleSiten palvelut
Voit vierailla SimpleSiten sivustolla ostaaksesi oman verkkotunnuksesi, josta voit sitten valita monesta eri suunnitteluvaihtoehdosta. Nämä suunnittelut sisältävät monia värejä, taistoja jopa ryhmän teemoja. Kaikki sinun täytyy tehdä, on valitateema, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja makuusi ja millaisen haluat sivustosi olevan. Voit myös valita vain yhden teeman ja muokata sitä itse tyhjästä. SimpleSite on ainoa sivusto, jolla on sivuston kehittäjä ja joka tukee myös mobiililaitteita, jota voidaan hyödyntää sen selaimella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata ylimääräistä sovellusta luodaksesi oman sivustosi. Simplesiten sivustolta löydät myös blogiosion, jossa he antavat vinkkejä ja kertovat siitä, kuinka voit luoda menestyvän blogin.

Heidän maksusuunnitelmansa ovat hyvin kohtuullisia ja löydät varmasti jotakin, joka sopii budjettiisi. He tarjoavat myös ilmaisia sivustoja tai voit maksaa avataksesi lisää toimintoja kuten rajattoman määrän sivuja, rajattoman määrän kuvia, videominuutteja, online-kaupan tuotteita ja monia muita. SimpleSite tarjoaa myös todella luotettuja maksutapoja kuten PayPal ja maksukortit kuten VISA ja MasterCard. Jos jostain syystä muutat mielesi ostoksen tekemisen jälkeen, he tarjoavat myös 14 päivän peruutusajan ja lupaavat antaa rahasi takaisin. Siitä huolimatta, he tarjoavat asiakaspalvelun, jossa voit lähettää heille sähköpostia ja he lupaavat vastata kahden työpäivän kuluessa tai voit lukea läpi usein kysyttyjen kysymysten osion, jossa he ovat jo vastanneet yleisiin kysymyksiin, joita asiakkaat ovat kysyneet aiemmin. Näin voit saada vastauksen kysymykseesi nopeammin.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo SimpleSiten tyytyväinen tai ei niin tyytyväinen asiakas? Piditkö sivuston ulkoasusta? Oliko oman sivustosi luominen helppoa ja yksinkertaista? Löysitkö juuri sen teeman tai tyylin, jota etsit? Onko heidän hinnastonsa kohtuullinen? Olitko tyytyväinen palvelusta, jonka sait rahallasi? Kerro meille kaikesta kirjoittamalla arvostelusi sivuston luomisen kokemuksesta SimpleSiten kautta. Kerro muille potentiaalisille asiakkaille siitä, mitä he voivat odottaa kun he käyttävät juuri tämän yrityksen palveluita.