Regus

Kaikki arvostelut

Regus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fiverr

Fiverr

0 arvostelut

Monet hyödyntävät nykyään nettiä muuhunkin kuin sosiaalisen median päivittämiseen. Olet varmasti nähny...

Logo 99designs

99designs

0 arvostelut

Oletko ajatellut aloittaa blogin kirjoittamisen tai haluatko myydä omaa osaamistasi verkossa? Monet perustavat nykyisin omia blogeja, kertoaks...

Logo Kantar

Kantar

0 arvostelut

Yritystoiminnalle nykyaikana on aina vain tärkeämpää, että sitä tehdään kohdeyleisö mielessä pit&...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Regus

Toimiston perustamiskustannukset ovat melko suuret. Alkaen kaupasta yrittäessäsi saada toimistotilaa, joka sopii palveluihin, joita haluat tarjota. Myös toimistotilojen ostaminen tulee kyseeseen. Se on eniten aikaa vievää, aikaa vaativaa ja valtavasti rahaa. Siitä huolimatta on käsitelty enemmän vaihtoehtoja, jotta toimistotilojen ja -laitteiden hankkiminen olisi helpompaa ja halvempaa. Nykyään on olemassa työtiloja ja liiketiloja, jotka on hyvin varustettu ja räätälöity vastaamaan toimiston tarpeita. Regus on yksi monista alustoista, jotka tarjoavat joustavia työtilaratkaisuja. Mutta ovatko ne hintaystävällisiä? Saako rahoilleen vastinetta? Onko niissä vakioidut toimistolaitteet? Lue lisää saadaksesi lisätietoja niistä.

Tietoa Regusista
Monikansallinen toimistotilojen tarjoaja Regus perustettiin Brysseliin, Belgiaan, vuonna 1989 Mark Dixonin toimesta. Se tarjoaa palveluja yli 2,5 miljoonalle asiakkaalle yli 110 maassa. Reguksen pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Mark Dixon perusti Regus plc:n käytyään Brysselissä Belgiassa vuonna 1989 ja huomattuaan, kuinka monet liikematkustajat joutuivat työskentelemään hotelleissa ja kahviloissa, koska parempia tiloja ei ollut saatavilla. Dixonin ajatuksena oli tarjota yrityksille joustavat ja ammattimaiset tilat, jotka sopivat niiden yksilöllisiin tarpeisiin ja aikatauluihin. Ensimmäiset toimistot avattiin Brysseliin, Belgiaan, ja vuonna 1994 yritys laajensi toimintaansa Etelä-Amerikkaan São Paulosta, Brasiliasta ja viisi vuotta myöhemmin Aasiaan Pekingistä. Tee yrityksellesi koti yksityisellä toimistolla yhdessä liikekeskuksista. Palvelutoimistoissa on huolehdittu kaikesta, kalusteista WiFi-yhteyteen. Näin voit keskittyä liiketoimintasi edistämiseen. Löydät joustavaa toimistotilaa vuokrattavaksi vain päiväksi tai voit viipyä pidempään ja muokata tilasi yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Regusin tuotteet ja palvelut
Regus tarjoaa laajan valikoiman työtilaratkaisuja. Regusin verkostoon kuuluu lähes 3000 liikekeskusta. Regus tarjoaa palveluja toimistoissa, coworkingissa, virtuaalitoimistoissa, business loungeissa, kokoushuoneissa, videoviestinnässä, työpaikkojen palautuksessa ja muissa palveluissa. Toimistotiloissa on kaikki tarvittava, jotta voit aloittaa työskentelyn välittömästi. Toisin kuin perinteinen toimistovuokraus, joka vaatii usein etukäteiskustannuksia, kalusteiden hankkimista ja yleishyödyllisten palveluiden käyttöönottoa, Regusin palvelevat toimistot sisältävät kaiken tarvitsemasi, joten voit vain saapua paikalle ja antaa yrityksen hoitaa loput. Toimistotilasi sisältää huonekalut, ammattitaitoisen vastaanottotiimin, postinkäsittelyn, suojatun tekniikan, nopean WiFin, yleishyödylliset palvelut, siivouksen, ylläpidon, liikeosoitteen käytön, yhteiskeittiön käytön, ympärivuorokautisen pääsyn, kaksi tuntia päivässä käytössä olevaa kokoustilaa ja rajoittamattoman ilmaisen pääsyn maailmanlaajuisessa liiketilojen verkostossa oleviin business-loungeihin - ja kaikki tämä yhdellä yksinkertaisella ja kattavalla hinnalla. Regus-toimistotilan hinta vaihtelee sen koon ja sijainnin mukaan. Yrityksellä on kohtuuhintaisia toimistojäsenyyspaketteja, joiden avulla voit käyttää täysin kalustettua toimistoa aikataulusi mukaan. Kun valitset Regus-toimiston, et maksa ennakkoon mitään kuluja tai joudu maksamaan mitään piilokuluja. Yleishyödylliset palvelut, siivous ja kalusteet sisältyvät kaikki toimistotilan kuukausihintaan. Voit lisäksi käyttää tulostus- ja skannauspalveluita, puhelujen käsittelyä, postin välitystä, tuoretta teetä ja kahvia, ateriapalveluita, täysin räätälöityjä toimisto-, kaluste- ja laitekokonaisuuksia sekä ylimääräisiä kokoushuoneita. Pienet yritykset eivät usein halua tehdä pitkäaikaisia sitoumuksia. Joustavien sopimusten ansiosta voit ottaa tilan käyttöösi sinulle sopivin ehdoin, muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Regus tarjoaa myös jäsenyyksiä, joiden avulla voit maksaa vain siitä, mitä tarvitset.

Kehuja, valituksia, kokemuksia ja vinkkejä Regusille
Regus on täysin varusteltu, yksityinen toimistotila, joka tarjoaa asiakkaille vakiintuneen perustan yritystoimintaan. Työtilaan kuuluu pääsy kokoushuoneisiin, business loungeihin maailmanlaajuisesti, ja toimistopalvelut sisältyvät hintaan. Oletko kokeillut vuokrata työtilaa Regusin kautta? Olitko tyytyväinen vai tuli mutkia matkaan? Miten arvioit Regusin tarjoamia eri tuotteita ja palveluita? Voitko suositella liikekumppanillesi, että hän harkitsisi yrityksen kokeilemista? Ehkä sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia siitä, miten yritys voisi parantaa tuotteitaan ja palveluitaan? Arvostelu on erittäin tervetullutta.