Premier TEFL

Kaikki arvostelut

Premier TEFL

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Premier TEFL

Premier Tefl on yksi tällainen TEFL-verkkoalusta, jota kannattaa kokeilla. Mutta onko heillä hyviä kokemuksia? Onko heidän ilmoittautumisprosessinsa stressaava ja aikaa vievä? Voivatko Yhdysvaltojen ulkopuoliset verkko-opiskelijat ilmoittautua heidän alustalleen? Premier Teflin rehellisten arvostelujen lukeminen täältä on yksi tapa saada tyydyttäviä vastauksia kysymyksiisi.

Premier Teflistä
Premier Tefl sai alkunsa yli 25 vuotta sitten, kun yksi perustajista, Deirdre, palasi takaisin Isoon-Britanniaan opettamalla neljä vuotta ulkomailla Japanissa, Kiinassa, Australiassa ja lopulta Kreikan vuorilla. Hänen elämänsä oli muuttunut niin perusteellisesti, että hän halusi välittää tietonsa ja ideansa muille. Ja niin hän teki intohimoisesti ja päättäväisesti, hän perusti Tefl-alustan, jonka hän uskoi voivan muuttaa käsitteen ulkomailla opettamisesta sadoille ja tuhansille ihmisille. Voit maksaa tason 5 TEFL-kurssin 30 päivän aikana kahdessa yhtä suuressa erässä tai harjoittelun 90 päivän aikana kolmessa erässä. Jaa kustannukset korottomilla, joustavilla maksusuunnitelmilla. Työnantajat luottavat Premier TEFL-kursseihin, ja niitä arvostetaan maailmanlaajuisesti. Tason valinta riippuu siitä, mitä aiot tehdä opettajan pätevyydelläsi ja kuinka paljon aikaa ja rahaa olet valmis sijoittamaan sen saavuttamiseen. Opi erityisiä opetustaitoja TEFL-urasi edistämiseksi. Hanki sertifioitua opetusharjoittelua oikeiden ESL-oppilaiden kanssa. Paranna ansiotulojasi ja kehitä opetustaitojasi, jotka erottavat sinut muista ESL-opettajista. TEFL-opettajan urallasi voit erikoistua korkeapalkkaisiin kapeisiin aloihin, jotka eivät ainoastaan tee sinusta halutumpaa työnantajien silmissä, vaan antavat sinulle myös taidot, joita tarvitset itsenäiseksi englanninopettajaksi ryhtymiseen ja työskentelyyn itsellesi. Voit hakea töitä luotettavien ja tarkistettujen online-työnantajien verkostosta, jotka kaikki tarjoavat kilpailukykyistä palkkaa jopa 30 dollaria tunnilta. Voit ansaita kurssimaksusi takaisin 6 tunnissa.

Premier Teflin tuotteet ja palvelut
Premier Tefl on erikoistunut tarjoamaan sellaisia kursseja kuin akkreditoidut pikakurssit. Lisäksi tarjolla on tasolle 5 tasavertaisesti säännellyt Tefl-kurssit, englannin tasotesti- ja sekoitetut Tefl-kurssit. Yritys tarjoaa myös palkalliset harjoittelujaksot Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Kaiken lisäksi tarjolla on Tefl-stipendit Tšekissä, Unkarissa, Puolassa, Maltalla ja Romaniassa. Yrityksellä on siis monipuoliset palvelut. Premier Tefl vakuuttaa antaa 14 päivän rahat takaisin -takuun, elinikäisen opiskeluoikeuden ja valtion sääntelemän koulutuksen. TEFL-kurssin tai opetusharjoittelun maksaminen ulkomailla ei ole yrityksen mukaan näin helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudu talletuksen avulla, jotta pääset alkuun. Voit maksaa tason 5 TEFL-kurssin 30 päivän aikana kahdessa yhtä suuressa erässä. Voit maksaa myös harjoittelun 90 päivän aikana kolmessa erässä. Jaa kustannukset korottomilla,,elämääsi sopivilla maksusuunnitelmilla. Työnantajat luottavat Premier TEFL-kursseihin, ja niitä arvostetaan maailmanlaajuisesti. Tason valinta riippuu siitä, mitä aiot tehdä opettajan pätevyydelläsi ja kuinka paljon aikaa ja rahaa olet valmis sijoittamaan sen saavuttamiseen. Kaikki Premier TEFL -kurssit soveltuvat aloittelijoille, ja niiden läpäisyaste on 99 %. CELTA-tasoa 5 vastaavat kurssit ovat Englannin hallituksen (Ofqual) sääntelemiä ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saada paremmin palkattuja työpaikkoja useammassa maassa. Jos aikasi tai budjettisi on tiukka, voit valita akkreditoidun pikakurssin ja hankkia todistuksen englanninopettajaksi 4 viikossa. Aloittaaksesi tehokkaana englannin verkko-opettajana tarvitset perustiedot yleisimmistä kieltenopetuksen tekniikoista ja menetelmistä. 120 tunnin TEFL-kurssit Advanced TEFL Course sopii tähän täydellisesti. Tehosta taitojasi osallistumalla 30 tunnin kurssille. Näin saat Teaching English Online saadaksesi käsityksen virtuaalisen opettamisen ja oikean luokkahuoneen keskeisistä eroista.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Premier Teflille
Oletko yrittänyt rekisteröityä Premier Teflille aiemmin? Jos kyllä, mitä voit sanoa heidän palveluistaan? Onko se taskuystävällinen? Suosittelisitko heitä muille? Onko sinulla vinkkejä tai kommentteja, jotka haluat jättää tänne? Tee se ystävällisesti jättämällä riippumaton arvostelu Premier Teflistä täällä, jotta ihmiset, jotka haluavat käyttää heitä tulevaisuudessa, voivat ymmärtää, miten he toimivat.