Onlypult

Kaikki arvostelut

Onlypult

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Onlypult

Oletko aktiivinen bloggaaja useissa sosiaalisen median alustassa? Monet bloggaajat tienaavat tällä hetkellä hyvin ja voivat tehdä sitä täysipäiväisenä työnä. Bloggaaminen ja  julkaisujen postaus monella alustalla vie aikaa ja vaatii resursseja. Nykyisin on verkossa palveluntarjoajia, jotka tekevät tämän puolestasi. On myös saatavilla sovelluksia, jotka yhdistävät useat eri alustat yhteen ja niiden avulla voi tehdä julkaisuja kerralla moneen eri mediaan. Yksi tällainen palvelu on Onlypult. Millainen palvelu ja palveluntarjoaja Onlypult on? Sitä voi selvittää meidän Suomiarvostelut sivuilla lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia eri yrityksistä. Arvostelu antaa yleensä hyvää tietoa siitä, miten palvelut toimivat oikeasti ja onko niitä helppo käyttää. Voit tutustua sivuillamme moniin eri yrityksiin ja saada niistä lisätietoa. Kerromme tällä sivulla myös millainen yritys Onlypult on ja miten sen palveluita voi hankkia. Saat myös tietoa, miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos palveluiden käytössä tulee kysyttävää. Pystyt tämän jälkeen helpommin päättämään, haluatko ostaa Onlypult yritykseltä palveluita.

Tietoa Onlypult
Onlypult on perustettu vuonna 2014 ja sen kotipaikka on Moskova Venäjällä. Yritys tarjoaa palveluita, joiden avulla sosiaalisen median käyttö on helpompaa brändeille, bloggareille ja yrityksille. Yrityksen työkalun avulla on helpompaa hallita postauksia ja linkkejä eri sivustoille. Yrityksessä työskentelee noin 50 työntekijää ja sillä on liikevaihtoa noin 3,5 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut Onlypult
Onlypult työkalun avulla sosiaalisen median hallinnointi on helpompaa. Voit säästää aikaa julkaisemalla samanaikaisesti kaikille sosiaalisen median alustoille, saada analytiikkaa käyttäjien liikenteestä, tuottaa mikro laskeutumis sivustoja ja rakentaa useita linkkejä ja monitoroida verkkoa. Verkkoalustalla on kaikki nämä palvelut käytössä. Voit käyttää aikataulutustyökalua, jonka avulla saat ajoitettua julkaisut samanaikaisesti kaikkiin sosiaalisen median alustoihin. Pystyt hyvin lyhyessä ajassa rakentamaan sivuston linkeillä tuotteesta, jota olet myymässä. Palvelussa on myös helppo monitoroida asiakkaiden palautetta omista ja kilpailijoiden tuotteista tai sivuista ja voit nopeasti antaa oman palautteesi nostamaan omaa myyntiä tai lisätä kävijämääriä omilla sivuilla.

Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla haluamasi palvelupaketin Onlypult verkkosivuilta. Paketteja on saatavilla erilaisia kuten aloituspaketti, SMM paketti, yritys ja pro-paketti. Pakettien sisältö vaihtelee ja aloituspaketissa käytössäsi on ominaisuudet muutaman sivuston ylläpitoon ja päivittämiseen. Pro paketissa on taas käytössä päivityksiä 40 eri tiliin ja käytössä on myös 5 manageria tekemään näitä. Valittuasi haluamasi paketin voi ostaa sen verkkosivuilta rekisteröitymällä käyttäjäksi. Maksutapoina verkkopalvelussa ovat PayPal, FastSpring, Paddle, Robokassa ja pilvimaksupalvelut.

Onlypult verkkosivuilla on myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta voit etsiä tietoa palvelun käytön aloittamiseen liittyvissä asioissa. Täältä löytyy myös tarkat ohjeen palvelun muihin ominaisuuksiin ja niiden käyttämiseen. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä myös chatin avulla, joka on käytössä koko ajan. Tarvittaessa voi myös lähettää sähköpostia palveluosoitteeseen.

Suositukset, valitukset ja vinkit Onlypult
Oletko sinä aktiivinen bloggaaja, joka on käyttänyt Onlypult palveluja? Voisitko kertoa meille SuomiArvostelut sivuilla kokemuksistasi? Kaikki sinun palautteesi on tärkeää ja sen avulla toiset käyttäjät saavat lisätietoa, miten palvelu toimii ja onko sen hankkiminen kannattavaa. Voit myös itse käydä lukemassa toisten käyttäjien kommentteja, jos olet kiinnostunut hankkimaan Onlypult palveluita itsellesi mutta et tiedä niistä vielä mitään. Suosittelemme, että vertailet yrityksiä sivuillamme. Voit löytää vertailemalla toisia yrityksiä, kaikkein parhaat palvelut ja palveluntarjoajat itsellesi. Lisäksi on tärkeää käydä lukemassa palvelun käyttöehdot tarkoin palveluntarjoajan sivuilla. Tällä tavalla vältyt mahdollisilta yllätyksiltä kun olet ostamassa uusia palveluita itsellesi. Käy siis jättämässä omat kommenttisi palveluumme ja lue toisten käyttäjien kommentit.