MyyKulta

Kaikki arvostelut

MyyKulta

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

MyyKulta

Kulta on, ja tulee aina olemaan arvokas materiaali. Olemassa on monia ihmisiä, jotka haluaisivat tienata hieman rahaa myymällä vanhoja korujaan ostaakseen uuden tai käyttääkseen rahan johonkin muuhun. Mutta koska niin monet yritykset tarjoavat kultapalveluita, mistä tiedät mihin niistä voit luottaa? Mikä yritys antaa sinulle korkeimman hinnan kullasta? Myykulta on yritys, joka tarjoaa sinulle palveluitaan ja pyrkii tekemään asioista mahdollisimman helppoja. Mutta voitko luottaa heihin yrityksenä? Kuinka hyvin myyntipaketit ovat vakuutettuja ja kuinka yritys menettelee, kun pakettisi sattuukin häviämään postissa? Kuinka pitkään menee, että koko ostoprosessi on suoritettu loppuun? Antavatko he oikean rahan kultasi arvosta? Ovatko he rehellisiä kultasi hinnasta? Voitko myös luottaa siihen, että kullan hinta arvioidaan rehellisesti ja reilusti sekä oikeaoppisesti? Opi lisää Myykullasta lukemalla arvosteluja ihmisiltä, jotka ovat jo käyttäneet sen palveluita tietääksesi, voiko se olla seuraava kohteesi kun haluat myydä kultaasi seuraavan kerran.

Tietoa Myykullasta
Myykulta on Helsingissä sijaitseva suomalainen yritys, joka auttaa ihmisiä myymään kultansa. He tarjoavat turvallisia ja luotettavia palveluita sekä tekevät ihmisille helppoa myydä kultansa. He tarjoavat palveluitaan ympäri Suomen ja heidän kauttaan voit myydä kultakoruja, -harkkoja, -kolikoita, hammaskultaa, jne. He kannustavat sinua myös vertailemaan parhaita hintoja kullalle ennen kuin sitoudut mihinkään. He ovat myös itsevarmoja, että he tarjoavat parhaat hinnat kullalle, noin 10 - 20 % enemmän kuin heidän kilpailijansa. Myykulta lupaa, että jokaisen esineen hinta määritellään erikseen ja arviointiprosessi dokumentoidaan. Esineet punnitaan virallisesti Inspectan hyväksymillä jalometalleihin tarkoitetuilla vaa’oilla ja ne tarkistetaan säännöllisin väliajoin. Kullan arviointiin ja karaatin pitoisuuden tarkistamiseen käytetään kuninkaan vettä, sillä se on tarkka tapa tarkistaa kullan karaattipitoisuus, joten tiedät, että kultasi arvioidaan oikealla tavalla ja että sinulle annetaan oikea summa rahaa.

Myykullan palvelut
Voit hyödyntää Myykullan palveluita tilaamalla kullan myyntipaketin, joka on täysin ilmainen ja saapuu seuraavana arkipäivänä. Kullan myyntipaketti sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot, joita tarvitset myydäksesi kultaa turvallisesti ja luotettavasti. Kullan myyntipaketti sisältää sopimuksen, turvapussin ja palautuskuoren sekä myyntiohjeen, josta saat tietää, miten voit lähettää kullan takaisin heille. Sinun tarvitsee vain täyttää myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja lähettää kulta turvapussissa, jonka he lähettävät ohjeiden mukana. Postitus on vakuutettu 5000 €:een asti, joten voit olla varma, että kultasi on turvassa kuljetuksen ajan. Myykullan kulta-asiantuntija arvioi kultasi 1 - 3 päivän sisällä pakettisi lähettämisestä ja tallettaa rahat tilillesi. Parhaimmillaan kullan maksu on kullan myyjän pankkitilillä saman päivän aikana.

Voit myös ottaa heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos tarvitset vastauksen välittömästi, jolloin he vastaavat aukioloaikoina. He tarjoavat henkilökohtaistettua asiakaspalvelua, joka voi auttaa sinua ongelmiesi ja kysymystesi kanssa. Voit myös vieraille heidän usein kysyttyjen kysymysten osiossa, jossa he vastaavat muiden asiakkaiden kysymiin kysymyksiin, josta saatat löytää vastauksen ilman, että joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko henkilö, joka on jo myynyt kultaa Myykullalle? Sitten voit luultavasti auttaa muita ihmisiä, jotka ajattelevat käyttävänsä saman yrityksen palveluita. Kerro kaikki kokemuksestasi, ajatuksistasi ja mielipiteistäsi yrityksen kanssa. Olivatko he rehellisiä kullan hinnasta? Löysitkö palvelun, joka tarjosi korkeamman hinnan samasta määrästä? Toimittivatko he kullan myyntipaketin päivässä niin kuin he lupasivat? Kuinka pitkään meni kunnes kulta saapui heidän varastolleen? Antoivatko he lupaamansa summan lähettämästäsi kullasta? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan rahaasi tilillesi? Kerro meille kaikki siitä!