Magoosh

Kaikki arvostelut

Magoosh

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Magoosh

Kiinnostaako sinua uuden oppiminen? Monille uuden oppiminen voi tarkoittaa kielen opiskelua tai vaikka nykypäivänä ohjelmoinnin opiskelua. Enää ei myöskään tarvitse lähteä koulun penkille istumaan vaan opiskelu on mahdollista verkossa. Internetin oppimistarjonta on valtava ja saatavilla on lukuisia oppimisympäristöjä, kouluja, kursseja, palveluntarjoajia, jotka tarjoavat koulutusta monilla eri osa-alueilla. Yksi tällainen on Magoosh, joka tarjoaa stressi vapaata opiskelua verkossa. Voit tutustua tähän ja muihin sivustoihin Suomiarvostelut sivuilla ja lukea käyttäjien kokemuksia vastaavista sivustoista. Tällä sivulla voit myös lukea mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo Magoosh sivuston toimivuudesta. Olemme koonneet tänne myös lisätietoa sivusta ja sen oppimistarjonnasta. Käymme myös läpi, miten voit hankkia palveluita itsellesi ja mitä teet jos sinulla tulee kysyttävää palveluiden osalta. Näiden tietojen jälkeen voit itse päättää haluatko käyttää Magoosh sivustoa opiskeluun.

Tietoa Magoosh
Magoosh tarjoaa käyttäjälleen oppimisympäristön, jossa voi muun muassa prepata itseään pääsykokeita varten. Yrityksen konsepti ja missio onkin tehdä opiskelijoiden tavoitteista mahdollista ja auttaa heitä pääsemään sisään opiskelemaan haluamaansa kouluun. Palvelulla on käyttäjiä yli 185 maassa ja se tarjoaa taustasta riippumatta mahdollisuuden prepata itseään koulujen pääsykokeisiin.

Tuotteet ja palvelut Magoosh
Palvelusta löydät opiskelupaketteja useisiin eri pääsykokeisiin. Valikoimassa ovat GRE, GMAT, TOEFL, SAT, ACT, Praxis, LSAT, MCAT, ja IELTS. Lisäksi saatavilla on koulutuspaketteja, joita voi valita useista eri testeistä. Varsinkin vaihtoon tai ulkomaille opiskelemaan haluaville on tämä erittäin toimiva sivusto, jota käyttää apuna pääsykokeisiin valmistautumiseen. Palvelu toimii yksinkertaisesti ja siinä seurataan valmista opiskeluohjelmaa, joka on suunniteltu jokaiselle kurssille erikseen. Palvelu seuraa edistymistä ja kertoo opiskelijalle, miten opiskelu on sujunut ja mihin tulisi panostaa. Opiskelun aikana on mahdollista tehdä muistiinpanoja, asettaa muistutuksia tiettyihin asioihin ja monia muita interaktiivisia työkaluja on käytössä, joilla voi helpottaa opiskelua. Sovellus on myös käytettävissä millä tahansa laitteella, jossa on toimiva verkkoselain sekä toimiva internet-yhteys.

Magoosh oppimisalustan käyttö vaatii rekisteröitymisen sekä palvelun tilaamisen omaan käyttöön. Palvelun voi ostaa kuukaudeksi tai kuudeksi kuukaudeksi käyttöönsä. Kuuden kuukauden pakettiin saa lisäksi lisäluentoja. Sovellusta voi myös käyttää 7 päivän ajan ilmaiseksi ja testata soveltuuko se itselle, joten vaikka ei olisi varma sen soveltuvuudesta, on sitä helppo testata ja varmistaa sovelluksen toimivuus. Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Magoosh asiakaspalveluun, voit varata verkkosivuilla haluamasi tapaamisen riippuen tarpeestasi. Voit keskustella sovelluksesta, varata itsellesi demon, pyytää esittelyä ryhmälle tai jotain muuta. Tämä onnistuu helposti verkkolomakkeen avulla. Voit myös olla asiakaspalveluun yhteydessä sähköpostilla. Lisäksi käytössäsi on usein kysyttyjen kysymysten osio, josta saat vastauksia moniin askarruttaviin asioihin, joita sinulla voi tulla sovellusta käytettäessä tai käyttöönoton yhteydessä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Magoosh
Opiskelun mahdollisuudet ovat lisääntyneet ja nykyisillä työkaluilla sitä on helppo tehdä mistä tahansa paikasta. Oletko sinä opiskellut verkossa ja käyttänyt Magoosh palveluita? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Kaikki palaute on tärkeää ja auttaa toisia käyttäjiä, jos he ovat aikeissa käyttää Magoosh palveluita. Myös palveluntarjoajat hyötyvät sinun ja toisten käyttäjien kommenteista ja voivat niiden avulla parantaa palveluitaan. Suosittelemme myös, että vertailet vastaavia yrityksiä sivuillamme. Vertaileminen on kannattavaa, koska silloin voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat palvelut ja palveluntarjoajat, jotka sinulle sopii. Monesti erilaiset palvelut tarjoavat erilaisia ehtoja, kustannuksia ja muita sääntöjä. On tärkeää, että käyt lukemassa tarkasti käyttö- ja toimitusehdot, jotta voit varmistaa, että tiedät mihin sitoudut kun hankit palveluita itsellesi.