K7 Security

Kaikki arvostelut

K7 Security

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

K7 Security

Niin paljon arjestamme tapahtuu nykyisin internetin välityksellä, että tietoturvan merkitys on kasvanut suuresti. Netin kautta kulkee välillä arkaluontoistakin tietoa, oli se sitten pankkitunnuksia tai henkilötietoja – myöskään koneelle tallennettujen tiedostojen turvallisuutta ei parane aliarvioida. Kun etsit omiin tarpeisiisi sopivaa tietoturvaratkaisua, on sinulla edessä kenties ylitsepääsemättömältä tuntuva haaste: erilaisten tietoturvapalveluiden vertailu. Pyrimme omalta osaltamme helpottamaan prosessiasi tämän yritysprofiilin sekä ohesta löytyvän arvostelupalstan avulla. Yritysprofiili antaa sinulle tiiviin yleiskatsauksen siihen, millainen yritys K7 Computing on. Arvostelut puolestaan selventävät sitä, millaisia käytännön kokemuksia K7 Computingin asiakkailla on ollut ja suosittelisivatko he yrityksen tarjoamia tietoturvaratkaisuja.

Tietoa yrityksestä K7 Computing
K7 Computing on tietoturva-alan yritys, jonka juuret ulottuvat internetin alkuaikoihin asti. Vaikka yritys ei vielä silloin nykyisellä nimellään kulkenutkaan, sai se alkunsa vuonna 1991, kun K7 Computingin perustaja ja yhteenvetomme kirjoitushetkellä nykyinen toimitusjohtaja Kesavardhanan kirjoitti ensimmäisen tietoturvaohjelmansa. Tuolloin tietoturvakin toimi varsin eri tavalla kuin nykyään, sillä nuoressa internetissä virukset ja haittaohjelmat eivät nekään olleet kovin monimutkaisia – yleensä ne poistivat tietoa tai vahingoittivat tietokoneen käyttöjärjestelmää. Seuraavana vuonna 1992 yritys oli kuitenkin jo pystyssä ja julkaisi ensimmäisen Windows-laitteille tarkoitetun tietoturvaohjelmistonsa. Sittemmin yrityksellä on ollut useita tuotteita ja kumppanuuksia muiden yritysten kanssa. Yrityksen K7 Total Security virustorjuntaohjelmisto julkaistiin vuonna 2012, joka sekin on nimenomaan Windows-yhteensopiva.

K7 Computing tuotteet ja palvelut
Nykyisellään K7 Computing tarjoaa useammanlaisia tietoturvaratkaisuja asiakkaan tarpeesta riippuen. Aiemmin mainittu K7 Total Security kuuluu edelleen yrityksen näkyvimpien tuotteiden joukkoon, mutta sen ohella on tarjolla myös esimerkiksi Total Security -ohjelmistoa edullisempi Antivirus Premium – jälleen Windowsille suunniteltu kokonaisuus. Kyseessä on pitkälti samankaltainen ohjelmisto kuin Total Security, kuitenkin sillä erotuksella, että Antivirus Premiumissa on vähemmän ominaisuuksia. Sen sijaan tuotevalikoiman kalliimmasta päästä löytyy muun muassa Ultimate Security -paketti. Siihen sisältyy muistakin paketeista löytyvien ominaisuuksien lisäksi myös mahdollisuus varmuuskopiointiin sekä liittää tietoturvaratkaisu myös mobiililaitteeseen. Lisäksi Ultimate Security poikkeaa muista palvelupaketeista siinä, että se on saatavilla myös muita kuin Windows-käyttöjärjestelmää käyttäville laitteille. Ultimate Securitystä on olemassa vaihtoehtoinen versio Ultimate Security Infiniti, jossa kuukausimaksun sijaan asiakas maksaa ohjelmistosta vain kerran ja saa sen jälkeen käyttää sitä rajattomasti maksimissaan viidellä eri laitteella. Kuukausiperusteinen laskutus on kuitenkin edelleen yleisin maksutapa, jos päätät tilata jonkin K7 Computingin palvelupaketeista. Mikäli sinua kiinnostavat erityisesti tietylle käyttöjärjestelmälle suunnatut ohjelmistoratkaisut, voi antivirus-ohjelmistoja selata K7 Computingin verkkosivuilla myös OS:n perusteella. On tosin huomionarvoista, että nykyisellään firman verkkosivuja on mahdollista käyttää vain englannin kielellä. Lopuksi mainittakoon, että jos ajatus K7 Computingin palveluista kutkuttaa mutta et osaa päättää, sopivatko tuotteet omaan asiakasprofiiliisi, voi K7 Ultimate Security -pakettia halutessaan kokeilla kokeiluversion muodossa kuukauden ajan ilmaiseksi ja vasta sen jälkeen päättää, haluaako tehdä jatkuvan tilauksen tai mahdollisesti ostaa Ultimate Securityn Infiniti -version.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä yrityksen K7 Computing asiakkailta
Tämän tekstin luettuasi pitäisi sinulla olla selkeä yleiskuva K7 Computingin palveluista. Muutama kysymys saattaa kuitenkin vielä olla vastaamatta, esimerkiksi: Pitääkö K7 Computing -antivirus tietokoneet ja mobiililaitteet turvassa? Jos sinua kiinnostavat K7 Computingin kanssa asioineiden ihmisten mielipiteet, voit tutustua niihin lukemalla ohesta arvosteluja yrityksestä. Jos sen sijaan haluat vielä vertailla K7 Computingia muihin alan toimijoihin, löydät sivultamme nimeltään Ohjelmistot lisää tietotekniikkapalveluita tarjoavia yrityksiä yritysprofiileineen ja asiakasarvosteluineen. Jätäthän sivustolle myös oman arvostelusi, jos sinulla on kokemusta tästä tai jostakin muusta tietoturva-alan yrityksestä!