Info Tracer

Kaikki arvostelut

Info Tracer

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Info Tracer

Julkisia tiedostoja on todella paljon, mutta niihin pääsee usein käsiksi vain menemällä virastoihin fyysisesti. Tämä taas vaatii jonottamista ja odottelua. InfoTracer pyrkii ratkaisemaan tätä ongelmaa keräämällä Yhdysvalloissa julkisia tietoja ja raportteja yhden verkkosivun alle. Kiinnostaako sinua InfoTracer palveluiden käyttö? Onko InfoTracer luotettava? Miten InfoTracer toimii ja toimiiko se Suomessa? Lue Suomiarvostleut -sivuilta muiden käyttäjien ja kuluttajien kokemuksia InfoTracer tietojenhakukoneesta. Näin voit selvittää, onko sitä helppo käyttää ja onko jäsenyys kannattavaa ostaa.  
 
Mikä InfoTracer on?
InfoTracer on yhdysvaltalainen yritys, joka kerää yhden verkkosivun alle erilaisia julkisia raportteja ja julkista dataa. InfoTracerin toimipiste sijaitsee Yhdysvaltojen Bostonissa. Tähän sisältyy esimerkiksi rikosrekistereitä, avioliitto- ja avioerotietoja, yhteystietoja, taloudellisia tietoja ja vaikka sosiaalisen median tilit. Nämä kerätään erilaisista julkisista lähteistä kuten julkisista toimistoista, oikeustaloista ja paikallisten hallintojen sivuilta. Data ja raportit voidaankin jakaa kahteen: yksilöä koskeviin ja julkista hallintoa koskeviin. Nämä ovat pääosin yhdysvaltalaisten henkilöiden ja julkisen hallinnon dataa.
 
InfoTracerin tavoitteena on tarjota tieto kaikkien saataville. He uskovat, että jokaisella tulisi olla tarvittavat tiedot tehdä omaan elämäänsä liittyvät tärkeät päätökset. Yrityksen palvelua on käyttää yli miljoona asiakasta ja hakuja on sivuilla tehty yli 25 miljoonaa.
 
Miten InfoTracer toimii?
InfoTracerin verkkosivuilla on yli 5 miljardia tiedostoa. He keräävät julkisista lähteistä dataa ja järjestelevät sen niin, että siihen on helppo pääsy. Mikäli haluaisit jotain tietoja liittyen johonkin hallintojärjestelmään tai johonkin yksilöön, voit hakea sitä InfoTracerin sivuilta.
 
Tietoa voi hakea esimerkiksi etunimen, sukunimen ja asuinpaikan perusteella taikka puhelinnumeron tai sähköpostin perusteella. Huomaa kuitenkin, että InfoTracerin haku toimii pääosin yhdysvaltalaisiin henkilöihin ja virastoihin liittyen. InfoTracerin sivuilla ei ole tietoa siitä, toimiiko se Suomessa. Suomessa julkisia tietoja olisi esimerkiksi jotkut tuloverotuksen tiedot, mutta näitä ei tietääksemme InfoTracerin sivuilta löydy.
 
Esimerkiksi sähköpostilla hakiessa voit löytää erilaisia julkisia tietoja sähköpostin omaavasta henkilöstä. Näitä voi olla sosiaalisen median tilit, ammatilliset tiedot, yhteystiedot tai vaikka rikosrekisterit. Rikosrekisteri on rekisteri, jossa on tietoja henkilön rangaistuksista, jos hän on tehnyt rikoksia.
 
InfoTracer palveluiden osto
InfoTracerin raportit maksavat ja ne tulee ostaa heidän verkkosivuiltaan. Voit kokeilla palvelua 7 päivän kokeilujaksolla, joka maksaa noin neljä yhdysvaltain dollaria. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, jolloin kuukausimaksu on hieman alle 20 yhdysvaltain dollaria. Voit kuitenkin perua kuukausijäsenyyden koska tahansa.

Jäsenyyksiä on eri tasoisia. Kallein ja kattavin jäsenyyksistä antaa sinulle oikeuden luoda ja etsiä niin monia eri raportteja kuin haluat. Jos haluat perua InfoTracer jäsenyyden, voit tehdä sen koska tahansa käyttäjäsi asetukset -sivuilla. Voit myös halutessasi esimerkiksi soittaa InfoTracerin asiakaspalveluun joka on auki ympäri vuorokauden. He voivat perua jäsenyyden myös sinun puolestasi.
 
InfoTracerin sivuila on myös huomio, että he eivät voi taata raporttien paikkaansa pitävyyttä. InfoTracerin mukaan paikkaansa pitävyys riippuu paljon siitä, mitä julkisissa lähteissä sanotaan ja he eivät tarkista näitä jokaisen henkilön ja datapisteen kohdalta.
 
InfoTracer kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko käyttänyt InfoTracer tietojen hakupalvelua johonkin? Kerro meille kokemuksestasi InfoTracerista! Onko palvelu rahan arvoinen? Löysitkö sieltä tiedot, jotka etsit? Kokeilitko 7 päivän kokeilun, saitko peruttua jäsenyyden helposti sen jälkeen? Onko InfoTracer mielestäsi hyödyllinen? Jaa meille ajatuksesi, kritiikkisi ja kehusi InfoTracer palvelusta. Näin voit auttaa muita kuluttajia päättämään, kannattaako InfoTracer -palveluun ostaa jäsenyys ja kannattaako siitä maksaa.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa InfoTracer tietojen hakukoneeseen jäsenyyden ostoa?  Lue muiden käyttäjien ja kuluttajien kokemuksia yrityksen toiminnasta. Näin voit saada paremman ymmärryksen siitä, onko InfoTracer luotettava ja onko sitä vaivaton käyttää.