Hola

Kaikki arvostelut

Hola

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Hola

Viimeiset parikymmentä vuotta ovat olleet jännittävää aikaa. Maailmamme on siirtynyt fyysisestä maailmasta, jossa lähes kaikki on käsin kosketeltavaa sellaiseen maailmaan, joka on yhä enenevissä määrin virtuaalinen. Vietämme paljon aikaa internetissä niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Siksi myös kyberturvallisuuden merkitys on korostunut. Kaikki laitteet, joilla käytät nettiä, pitäisi suojata riittävän hyvin. Kaikista hyvistä puolistaan huolimatta on netissä nimittäin se ongelma, että siellä on valtavasti ihmisiä. Se on hienoa asia, mutta on mahdotonta ottaa miljardipäistä joukkoa ihmisiä ilman, että mukaan tulee myös ikäviä, epäluotettavia ihmisiä jotka haluavat vahingoittaa sinua tavalla tai toisella. Tässä artikkelissa saat tietää yrityksestä nimeltä Hola, joka tarjoaa asiakkailleen kyberturvallisuuspalveluita. Pyrimme antamaan sinulle selkeän yleiskuvan siitä, millainen yritys Hola on, jotta voisit informoidusti päättää, onko kyseessä omiin tarpeisiisi sopiva tietoturvaratkaisu.

Verkkoturvallisuus ja Hola
Ennen vanhaan oli Suomessa kotoa lähtiessä tapana jättää ovi lukitsematta ja laittaa harjanvarsi sitä vasten nojaamaan, jotta naapurit tietäisivät, ettei kukaan ole kotona ja että vierailulle tuleminen on turhaa, mutta että tarvittaessa taloon pääsee kuitenkin sisään. Tämä oli mahdollista, koska ihmisiä oli niin vähän ja kaikki tunsivat toisensa. Nykyään Suomessakin alkaa olla niin paljon väestöä, että todennäköisyys sille, että rosvo tulee visiitille lukitsemattomaan ja tyhjäksi merkittyyn taloon on liian suuri. Niinpä tämä vanha, hieno tapa on valitettavasti vaipunut unholaan. Kaikki lukitsevat kotiovensa. Samalla tavoin sinun kannattaa "lukita" verkkotoimintasi ovi käyttämällä niin sanottua virtuaalista erillisverkkoa eli VPN:ää. Tällaisia erillisverkkoja tarjoavat monet eri yritykset, joista yksi on Hola. Kyseessä on useampien vuosien aikana kehitystyön ja yritysostojen kautta syntynyt projekti, joka toimi verkkoturvallisuusalalla. Kyseessä ei siis ole esimerkiksi palomuureja tarjoava yritys, vaan Holan yritystoiminta keskittyy nimenomaan virtuaalisten erillisverkkojen tarjoamiseen.

Mikä on VPN?
VPN on ohjelma, joka toimii selaimen päällä ja kuljettaa netin käyttäjän toiminnan ulkoisen verkkopisteen kautta siten, että käyttäjää ei ole mahdollista tunnistaa. Siinä missä normaalista verkossa asioinnista jää aina jälki oman tietokoneen IP-osoitteen muodossa, ei näin tapahdu virtuaalista erillisverkkoa käytettäessä. Tästä seuraa useampikin positiivinen efekti, joista kenties keskeisin on se, ettei kukaan pysty seuraamaan, mitä teet netissä. Jos kuulut niihin ihmisiin, joita ahdistaa tulla seuratuksi vaikka mitään salattavaa ei olisikaan, voi VPN olla toimiva vaihtoehto. VPN:n käyttäjän turvallisuus paranee myös tilanteissa, joissa hän käyttää julkista WiFi-hotspottia. Tällaisissa paikoissa on tavallisesti helppo joutua kyberuhan kohteeksi, mutta VPN:n avulla siltäkin voi suojautua, sillä käyttäjän laite on mahdollisille hakkereille näkymätön. Viimeisenä toimintona mainittakoon se, että koska ulkoinen piste, jonka kautta nettiyhteys reititetään, on eri paikassa kuin oma koneesi, voit hyödyntää tätä katsoaksesi netissä sisältöä, joka ei ole saatavilla maassasi. Voit esimerkiksi katsoa, millaisia elokuvia löytyy suoratoistopalvelun espanjalaisesta versiosta, vaikka olisit itse Suomessa. VPN:ää voi käyttää myös sensuurin välttämiseen.

Holan VPN-palvelut
Holan tarjoama VPN on perusmuodossaan ilmainen. Kyseessä on siitä huolimatta voittoa tavoitteleva yritys, ja siksi kaikki ominaisuudet eivät kuulu Holan tavanomaiseen VPN-pakettiin. Halutessasi voit maksaa yritykselle kuukausimaksua siitä, että saat käyttöösi kaikki Hola VPN:n ominaisuudet. Kuukausimaksun suuruus riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan tilaukseesi: Jos tiedät etukäteen käyttäväsi Holaa useamman vuoden ajan, tulee palvelu halvemmaksi kuin tapauksessa, jossa haluat harkita joka kuukausi uudestaan, haluatko jatkaa Holan kanssa asioimista.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Holan asiakkailta
Kun etsit itsellesi sopivaa VPN-palvelua, ei pelkkä kuiva faktatieto välttämättä riitä. Tällöin tarvitaan asiakaskokemuksia. Ohesta voit lukea muiden lukijoidemme jättämiä arvosteluja Holasta ja siten saada selkeämmän kuvan siitä, onko Hola rahojesi arvoinen yritys. Halutessasi voit jättää palstalle myös oman arvostelusi Holasta.