Gamekit

Kaikki arvostelut

Gamekit

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Norstatpanel

Norstatpanel

0 arvostelut

Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netiss&au...

Logo Nielsen Homescan

Nielsen Homescan

0 arvostelut

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Täss...

Gamekit

Mobiilipelit ovat olleet yksi kuluneen vuosikymmenen suurista nousijoista. Suomi on ollut osana tätä kehityskulkua niin pelikehittäjien kuin pelaajienkin rooleissa. Entäpä jos uusia pelejä voisi päästä kokeilemaan niin, että käyttämästään ajasta saisi rahanarvoisen palkkion?
Tälle ajatukselle perustuu puolalainen Gamekit-sivusto. Sen käyttäjänä uusiin peleihin tutustumisesta voi saada rahanarvoisia pisteitä, samalla mahdollisesti löytäen uuden lempiajanvietteen! 
Miten nopeasti palkinnon voi sivuilta saada? Voiko Gamekitillä löytää pelin, josta todella pitää myös palkinnon tultua kerätyksi? Tutustu muiden asiakkaiden kokemuksiin tai kerro oma mielipiteesi palvelusta tällä välilehdellä!

Tietoa Gamekit-palvelusta
Gamekit on 15 eri maassa saatavilla oleva nettialusta, jonka tavoitteena on yhdistää peliharrastajat ja uusia asiakkaita etsivät tuotemerkit. Se on perustettu vuonna 2013, ja työllistää tänä päivänä yli 20 työntekijää. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Puolassa, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.
Sivuston toiminta perustuu siihen, että se saa peleiltä, kyselytutkimuksilta ja muilta toimijoilta rahaa käyttäjiensä välittämisestä näiden pariin. Muista mainostajista poiketen Gamekit jakaa osan tästä palkkiosta käyttäjiensä kanssa, mikä tarkoittaa, että pelien kokeilu Gamekit-tilillä voi olla tuottoisa kokemus.

Gamekit palvelutarjonta
Gamekit on etenkin mobiilipeleistä kiinnostuneille ihmisille suunnattu sivusto, jonka avulla voi saada säästöjä erilaisista peleistä ja palkinnoista. Käytännössä tämä tapahtuu pisteillä, joita palvelu jakaa pelaajille pelien peluusta ja tiettyjen muiden tehtävien suorittamisista. 
Nämä pisteet pelaaja voi käyttää erilaisiin palkintoihin tai kisoihin. Pelaaja hyötyy siis uusien pelien kokeiluista tai kyselyiden täytöstä säästöin, kun taas Gamekitin näin ”mainostamat” palvelut saavat sivuston ansiosta uusia käyttäjiä.
Käytännössä sivusto toimii siis eräänlaisena mainostajana, jonka toiminnasta hyötyy pelikehittäjän ohella pelaaja itse. Ilmaisen Gamekit-tilin luotuaan pelaamisen ja pisteiden keruun voi aloittaa heti. Vaihtoehtoja pisteiden keruuseen on monenlaisia.
Pisteitä voi saada pelien peluun ohella muun muassa kyselyiden täytöstä, kuvien arvostelusta, tietovisoista, kavereiden kutsumisesta sekä trailereiden katsomisesta. Kun jonkin näistä tehtävistä on valinnut ja suorittanut, saa tästä ennalta määrätyn summan EXP- ja PTS-pisteitä.
EXP vie käyttäjän tiliä kohti ylempää ”tasoa”, kun taas PTS:illä voi ostaa erilaisia palkintoja. Näitä ovat esimerkiksi 5 euroa PayPal-rahaa, 10€ Steam-lahjakortti, jokin tunnettu videopeli sekä satunnaiset Steam-avaimet.
Muista, että palkinnon lunastamiseksi sinun on vastaanotettava tekstiviesti, eli palvelun käyttöön tarvitaan puhelinnumeroa. Aina myöskään pelkkä PTS-pisteiden määrä ei riitä, mikäli käyttäjätilin taso ei ole palkintoon riittävän korkea.
Pisteiden keruuta voi jouduttaa lataamalla puhelimeensa Gamekitin mobiilisovelluksen. Google Play -kaupan arvosteluissa moni käyttäjä on kuitenkin sanonut, että sovelluksessa on monia ongelmia pisteiden päivittymisessä tai tehtävien suoriutumisen kanssa.
Vaikkei kaikilla tällaisia ongelmia ole, näyttäisi yleinen kanta olevan, että selainversiossa tehdyt tehtävät lasketaan toteutetuiksi mobiilisovellusta varmemmin. Palvelun käyttö kannattaakin siksi aloittaa nettisivuilta.
Palveluun voi tutustua tarkemmin sen Facebook- ja Instagram -tilien kautta. Apua erilaisiin ongelmiin tai vain peliseuraa voi löytää Gamekitin Reddit- ja Discord -kanavilta.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Gamekit-palvelun toimintaan liittyen
Kokeilitko itse palkintojen tienaamista pelailusta Gamekitillä? Saitko palkinnot ajallaan ja riittävän nopeasti? Palkitsemisperusteiset alustat saavat usein kritiikkiä siitä, ettei niiden käyttäjä tienaa palkintoon tarvittavia pisteitä riittävän nopeasti. Vastaako tämä omaa kokemustasi?
Olivatko Gamekitin antamat tehtävät kiinnostavia? Pelaamisenhan päätarkoituksena on olla rentouttava ja mielekäs aktiviteetti, ja siksi tehtävien laadulla on väliä. Jäikö jokin tehtävässä kokeilemasi peli kenties pysyväksi osaksi vapaa-aikaasi?
Niin positiiviset kuin kriittisetkin arvostelut ovat täällä SuomiArvosteluissa tarpeellisia. Jätä siis oma Gamekit-arvostelu tällä välilehdellä! Voit kuvailla kokemustasi omaa nimeä tai halutessasi myös nimimerkkiä käyttäen.