Disneykerho

Kaikki arvostelut

Disneykerho

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Disneykerho

Kun on lapsia, niin olisi järkevää älypuhelimien aikakaudella lukea heidän kanssaan joitakin mielenkiintoisia tarinoita, mutta mistä löytyisi kirjoja, leluja tai vaikka ne kaikki yhdessä? Disneykerho voisi olla vastaus kysymykseen, koska sen kautta saa lelut ja tarinalliset kirjat tulemaan kotiovelle asti.  Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Disneykerhosta
Disneykerho on lapsille ja sen kehitykseen erikoistunut yritys, jonka oikea nimi on Sandviks AS, joka tarjoaa ennen kaikkea kirjatilauksia ja vastaavia tuotteita. Itse yritys on jo vuodesta 1965 toiminut. Sandviks sai alkunsa kustantamona Norjassa, kun se perustettiin sen jälkeen, kun Sigurd Sandvik sai ensimmäisen lapsensa vuonna 1965, kun hän huomasi, että uusille vanhemmille ei ollut helppoa saada hyvää ja helposti ymmärrettävää tietoa. Suurin osa saatavilla olevasta oli tietokirjallisuutta. Omien tarpeidensa perusteella Sandvik halusi kerätä norjalaista asiantuntemusta kirjaan, joka voisi tarjota vastauksia kysymyksiin, joita ihmisillä oli vastasyntyneestä lapsestaan, ja tietojen oli oltava ilmaisia kaikille. Kirja sai nimensä Spebarnsboken, ja se jaettiin uusille äideille useimmissa Norjan sairaaloissa.Kirja on edelleen ilmainen, painatus ja julkaiseminen rahoitetaan mainostuloilla. Vuonna 1989 Go'Boken-kirjakerho avattiin Norjassa, ja 1990-luvulla klubi perustettiin myös Ruotsiin, Tanskaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. 

Myöhemmin klubi on perustettu myös Suomeen, Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin.Vuonna 2008 yritys osti yhdysvaltalaisen Scholastic, Inc. -yrityksen "suoraan kotiin" -divisioonan, mukaan lukien tohtori Seussin ja Disney-kirjakerhot Yhdysvaltojen markkinoille. Vuonna 2010 yritys osti Hooked on Phonics -yhtiön Yhdysvalloissa. Hooked on Phonics on vakiintunut ohjelma lasten opettamiseksi lukemaan yhdisteääniä, ja se on ollut suosittu Yhdysvalloissa 1990-luvun alusta. Disneykerho toimii tilaamisperiaatteella eli se on eräänlainen postimyyntitilauspalvelu eli kirjaklubi, josta saa jokainen kuukausi jotain uutta ja jännittävää.

Disneykerhon tuotteet ja palvelut
Disneyn kirjakerhoon liittyessä pystyy valitsemaan neljästä eri tervetuloapaketista omanlaisensa. Jokainen niistä kumminkin pitää sisällään lelupussin, Disneyn julisteen ja tervetuloa Disney-kerhoon oppaan. Nämä neljä tervetuloapakettia siis eroaa sisällönsä puolesta näin: 1) Siipien salaisuus, Kuka napsi kukat ja Helinä-lelu. 2) Autot 3, Aku Onnistuu ja Jackson Myrsky -lelu 3) Kaksin karkuteillä, Ullakolla tömisee, Minni-lelu 4) 101 dalmatialaista, Pluto katoaa ja Pluto-lelu.  Tervetuloapaketista maksaa vain postikulut, jotka ovat 5,90 €. Sen jälkeen on mahdollista saada Disneyn-paketin joka kolmas viikko, mutta kerhon sivuilla on mahdollista säätää pakettien saapumistiheyden haluamakseen. Kaikista Disneyn-paketeista saa tiedon etukäteen sähköpostilla, ja on mahdollista perua tai muuttaa tilausta Omilla sivuilla. Disneyn-paketit sisältävät luonnollisesti tietyn klassikkokirjan, Ankkalinna-kirjan ja tämän päälle Disney-lelun hintaan  21,80 €, sis. Postikulut, ja itse lelut soveltuvat yli 3 vuotiaille. Jäsenyydelle ei ole mitään pakko koskien sen kestoa tai minkäänlaista ostopakkoa, ja sisältää myös täydet peruutus- ja palautusoikeudet. Lisäksi Disneyn kerhon kirjapaketit sisältävät aina isohkon kuvakirjan perustuen elokuvaklassikon tarinaan ja myös pienemmän kuvakirjan Mikki Hiireineen ja Ankkalinnan hahmoineen, ja myös saa pienen Disneyn lelun. Disney-kerhon jäsenenä pystyy keräämään myös yli 20 erilaista hahmoa. Kirjapakettitilauksen myötä on mahdollista säästää 7.20 € verrattuna kirjakauppahintoihin.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Disneykerhosta
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.