Bette Box

Kaikki arvostelut

Bette Box

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Bette Box

Jokainen haluaa joskus hemmotella itseään kauneustuotteilla, kuten ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteilla. Ja tietysti jokainen haluaa pitää huolta itsestään ja ihostaan. Mutta joskus on vaikeaa valita erilaisia tuotteita, joita kokeilla, koska et tiedä sopivatko ne omalle ihollesi. Missä siis voit hankkia tuotteita, joita et ole koskaan kokeillut tai olet suunnitellut kokeilevasi? Bette Box on ratkaisu tähän ongelmaan! Mutta mitä voit odottaa heidän laatikoltaan, joka on pullollaan meikkejä ja muita kosmetiikkatuotteita? Kuinka se toimii? Kuinka kallis se on? Milloin saat kuukausittaisen laatikkosi? Onko heidän asiakaspalvelunsa ystävällinen ja auttavainen, kun kohtaat ongelmia laatikkosi kanssa? Lue käyttäjien arvostelut, kokemukset ja mielipiteet Bette Boxista ja päätä itse, onko sen tilaaminen vaivalla ansaitun rahasi arvoista tai onko laatikko sinulle.

Tietoa Bette Boxista
Bette Box on kuukausittainen kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvä tilauslaatikko, joka lähettää tilaajilleen laatikon, joka on täynnä meikkejä, ihonhoitotuotteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Paketista löydät valikoiman eri kauneuskategorioita. Tuotteet voivat olla joko näyte-, matka- tai täysikokoisia. Edelliset laatikot ovat sisältäneet muun muassa meikkivoiteita, huulikiiltoja, proteiinipatukoita, puutereita, meikkisiveltimiä, ripsivärejä, suihkugeelejä, ravintolisiä, misellivesiä, peitekyniä, silmänympärysvoiteita, kuivashampoita, kasvonaamioita ja monia muita. Laatikoista löydät muun muassa merkkejä Batiste, Adidas, Blistex, Biozell, Clinique, Dove, Dermosil, Essence, Estee Lauder, Glitter, Himalaya, Loreal Paris, Lumene, Nivea, Panda, Vaseline ja monia, monia muita. Bette Boxilla on kaksi erilaista laatikkoa, joista voit valita. Ensimmäinen on normaali laatikko, josta saat kaikkea kauneuteen liittyvää. Toinen laatikko on FITBOX, joka lanseerattiin yhdessä Eveliina Tistelgrenin kanssa ja joka on melko uusi laatikko, ja se sisältää treenivälineitä, kosmetiikkaa ja HIIT-treeniohjelmia. Laatikosta löydät myös juomiaja syötävää, joista saat energiaa treenaamiseen. 


Palvelut
Voit tilata laatikon rekisteröitymällä sivustolle ja täyttämällä etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja sen jälkeen sivusto neuvoo sinua, kuinka voit tilata ensimmäinen laatikkosi ja kuinka tehdä maksu sekä mitä maksutapoja he tarjoavat. He kertovat myös, milloin laatikko tulisi perua tai keskeyttää, sillä et voi tehdä sitä keskellä tilausta. Kuukausittainen tilaus maksaa 18,90€, tai jos maksat 3 kuukautta kerrallaan, tilaus on 56,70€, tai jos maksat 6 kuukautta kerrallaan, saat yhden kuukauden ilmaiseksi, hintaan 113,40€. Bette Box lähetetään joka kuun 7. päivä ja se on haettava lähimmästä postista. Suurin osa laatikon sisällöstä on sama, mutta voit täyttää sivustolla oman kauneusprofiilisi, ja jotkin tuotteet räätälöidään sinulle ja ihotyypillesi, joten jos sinulla on kuiva iho, sinulle ei lähetetä mattaisia tuotteita, ja jos sinulla on öljyinen iho, sinulle ei lähetetä öljyisiä tuotteita. Bette Boxilla on myös hyvä asiakaspalvelu, joka koettaa auttaa sinua parhaansa mukaan, kun kohtaat ongelmia.

Bette Box palkitsee uskollisia tilaajiaan, jotka ovat tilanneet yli vuoden ajan, he antavat yksinomaisia tuotteita jokaisessa laatikossa näille käyttäjille. Voit myös ansaita Bette-pisteitä kutsumalla ystäviäsi tilaamaan laatikon ja vastaamalla Bette Boxin kyselyihin, jotka lähetetään joka kuukausi. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit Bette Boxista
Oletko jo tilannut Bette Boxin? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi. Kuinka helppo laatikon tilausprosessi on? Onko laatikko sen arvoinen ja kuinka monta täysikokoista tuotetta se oikeasti sisältää? Ilmestyvätkö laatikot luvattuna aikana vai oliko se myöhässä? Millainen asiakaspalvelu Bette Boxin sivustolla on, ovatko he ystävällisiä vai jättävätkö sinut huomiotta? Kirjoita oma arvostelusi ja kerro muille käyttäjille, mitä ajattelet Bette Boxista. 

Mitä kuukausittainen laatikko oikeasti sisältää? Lue arvosteluja heidän kuukausittaisesta meikin, ihonhoitotuotteiden ja muiden kosmetiikkatuotteiden laatikostaan.