Autodesk

Kaikki arvostelut

Autodesk

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Autodesk

Olkaamme realistisia: "digitaalinen prototyyppien rakentaminen" kuulostaa aikansa edellä olevalta ja huipputeknologiselta, eikö vain? Viime aikoihin asti se olisi ollut totta, hassua kyllä, ei enää missään määrin. Useimmat liike-elämän organisaatiot huomaavat tämän kantapään kautta. Tiivistetysti sanottuna digitaalinen prototyyppien rakentaminen on prosessi, jossa tietokoneohjelmia käytetään osien ja kokoonpanojen valmistamiseen elektronisin keinoin. Menneet ovat ne ajat, jolloin kaksiulotteinen AutoCAD oli huipputeknologiaa. Aberdeen Groupin omassa tutkimuksessa todettiin, että parhaat valmistajat luovat digitaalisen prototyyppien valmistuksen avulla puolet vähemmän fyysisiä prototyyppejä, pääsevät markkinoille keskimäärin 58 päivää nopeammin ja prototyyppien valmistuskustannukset ovat noin 48 prosenttia pienemmät. Digitaalista prototyyppien valmistusta varten kannattaa kokeilla AutoDeskia. Rehellisiä AutoDesk-asiakasarvioita saat lukemalla. AutoDesk väittää, että sen tuotteet ovat digitaalisen prototyyppien rakentamisen palvelu.

Tietoa yrityksestä AutoDesk
AutoDesk on vuonna 1982 San Rafaelissa, Kaliforniassa, syntynyt julkinen yritys. Se väittää keskittyvänsä suunnittelemaan ja tarjoamaan ohjelmistoja henkilöille, jotka tekevät asioita. AutoDesk väittää, että yli 100 miljoonaa ihmistä käyttää sen ohjelmistoja, kuten AutoCAD, Revit, Maya, 3ds Max, Fusion 360, SketchBook ja niin edelleen, purkaakseen luovuuttaan ja tulkitakseen merkittäviä suunnittelun, liiketoiminnan ja ympäristön haasteita.

AutoDeskin tarjoamat tuotteet ja palvelut
AutoDesk tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, kuten 3D CAD-ohjelmistot, 3D-mallinnus, 3D-animaatio, rakennustekniikka, luonnostelu, valmistus, tuotesuunnittelu. 3D-CAD eli kolmiulotteinen tietokoneavusteinen suunnittelu on suunnitteluun ja tekniseen dokumentointiin tarkoitettua tekniikkaa, joka korvaa manuaalisen luonnostelun automatisoidulla prosessilla. Arkkitehtien, insinöörien ja muiden ammattilaisten käyttämät 3D-CAD-ohjelmistot esittävät ja visualisoivat kohteet tarkasti käyttämällä tietokoneella kolmiulotteisia pistekokoelmia. Autodeskilla on laaja valikoima 3D-CAD-ohjelmistoja, jotka auttavat ihmisiä tutkimaan ja jakamaan ideoita, visualisoimaan konsepteja ja simuloimaan suunnitelmien toimivuutta ennen niiden toteuttamista. Inventor® 3D-CAD-ohjelmisto tarjoaa ammattilaistason mekaanisen suunnittelun, dokumentoinnin ja tuotesimuloinnin työkalut. Tehokas yhdistelmä parametrisia, suoria, vapaamuotoisia ja sääntöihin perustuvia suunnittelutoimintoja. Integroidut työkalut ohutlevyihin, runkosuunnitteluun, putkiin, kaapeleihin ja johdinsarjoihin, esityksiin, renderöintiin, simulointiin, konesuunnitteluun ja muuhun. Luotettava DWG-yhteensopivuus ja tehokkaat Model-Based Definition -ominaisuudet valmistustietojen upottamiseksi suoraan 3D-malliin. Yritys väittää, että asiakas voi työskennellä kenen tahansa kanssa, missä tahansa, riippumatta siitä, mitä CAD-ohjelmistoa he käyttävät. Palveluiden avulla asiakas voi kerätä palautetta sidosryhmiltä riippumatta siitä, missä he ovat pilvipohjaisen suunnittelukatselmuksen avulla. Asiakas voi myös yrityksen mukaan seurata tuotekehityksen elinkaarta yhdellä tietomallilla. Lisäksi he väittävät, että tuotteiden avulla vastataan tarjolla olevien räätälöityjen tuotteiden kysyntää ja automatisoidaan prosesseja. Asiakas voi myös suunnitella tehokkaasti käyttämällä alan erikoistyökaluja. Hän voi ottaa myös käyttöön iLogicin tukema suunnittelun automatisointityökalun. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus päästä käsiksi Inventor API:han lisäosien luomiseksi. Asiakas voi käyttää Forge Design Automation API:ta työprosessien suorittamiseen pilvessä.

Kehut, valitukset ja vinkit tuotteelle AutoDesk
Erilaisten 3D mallintamisen asiantuntijana, miten arvioisit AutoDeskin tuotteita? AutoDesk väittää, että sen tuotteet ovat digitaalisen prototyyppien rakentamisen väline, oletko samaa mieltä heidän väitteistään? Miten arvioisit niiden ohjelmistoja? Ovatko ne käyttäjäystävällisiä? Oliko sinulla myös haasteita niiden ohjelmistojen käytössä? Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote AutoDeskin verkkokaupan valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja kerro kokemuksia yrityksestä nyt.