Antiikki & Design

Kaikki arvostelut

Antiikki & Design

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Antiikki & Design

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttämällä näitä elämäämme voimme parantaa sen laatua sekä kokemaamme onnellisuuden ja vahvan identiteetin tunteita.
Tätä tarjoaa historiallisiin esineisiin, tapoihin ja sisutukseen keskittyvä Antiikki & Design. Onnistuuko lehti aina löytämään uusia ja kiinnostavia käsittelyn aiheita? Miten sisältö vertautuu muuhun markkinoiden tarjontaan? Tutustu lehteen tarkemmin asiakkaiden jättämien arvostelujen avulla!

Tietoa Antiikki & Design -lehdestä
Antiikki & Design on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, GTi-Magazine, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos. Antiikki & Design -lehden se osti Sanoma Medialta kesäkuussa 2014. Tätä seuraavan vuoden alussa lehden nimi muutettiin Glorian Antiikista nykyiseen versioonsa.
Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.


Antiikki & Design sisältö
Antiikki & Design on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin antiikki, vapaa-aika, sisustus, ruoanlaitto sekä matkailu. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 35–60-vuotiaita naisia, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, reseptejä ja vinkkejä voi löytää myös lehden omilta nettisivuilta.
Nettisivuilla vierailevalle tarjotaan mahdollisuus esittää kysymyksiä omistamiinsa esineisiin liittyen. Nämä voivat päätyä johonkin lehden julkaisuun, jolloin esineen aikakautta, arvoa ja tyypillisiä käyttökohteita selvennetään asiantuntijatiedoin. 
Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin. Arvontoihin voi päästä mukaan esimerkiksi äänestämällä kilpailuissa, joissa etsitään lehden parasta julkaisua. Palkintoina annetaan usein sisustuksessa käytettäviä esineitä, joiden arvot vaihtelevat muutamista kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin (esim. Aalto-maljakko).
Artikkeleissa korostuu estetiikan lisäksi ekologisuus. Niissä saatetaan esimerkiksi antaa neuvoja siihen, miten omassa sisustuksessa voi hyödyntää kierrätettyjä esineitä, tai mistä suomalaisista liikkeistä voi löytää laadukkaita ja pitkän käyttöiän omaavia tuotteita. Useimmiten kyseiset aiheet käsitellään objektiivisesti – varsinaisista kaupallisista yhteistöistä ilmoitetaan tekstien yhteydessä erikseen.
Antiikin teemaan sopivasti jotkin lehden jutut saattavat käsitellä historiaa ylipäätään. Artikkeleita lukemalla voikin oppia eri aikakausien muoti-ilmiöistä sekä hyödykkeiden yleistymisen taustoista. Näin saatat myös arvostaa arkipäiväisiä asioita, joita on alkanut pitää huomaamattaan itsestäänselvyyksinä.
Uusia numeroita julkaistaan kuukausittain. Normaalihintaisena neljän kuukauden lehtien hinta alkaa 49 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Antiikin & Designin toimintaan liittyen
Oletko itse päässyt jo tutustumaan Antiikki & Design -lehden artikkeleihin? Toimiiko sen sisältö todenmukaisena ikkunana historiaan? Inspiroiduitko uuden antiikkiesineen hankitaan lehden johdosta? Uusien kiinnostuksen kohteiden hankinta on yksi elämämme miellyttävimmistä kokemuksista, ja tätä edesauttava viihde on mitä todennäköisimmin veloittamansa rahan arvoista.
Hankitko jo lehden kuukausitilauksen? Ehkä jouduitkin peruuttamaan tilauksesi? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan. 
Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville.