Aller

Kaikki arvostelut

Aller

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Aller

Arvostelut Allerista

Kiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta kromia vanteisiin? Oletko peräti mm. Seiskan ja Katso lehden tilaaja ja haluaisit tehdä jotain tilauksillesi? Haluatko tilata uusia lehtiä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi. Aller voisi olla vastaus näihin kysymyksiin. Mutta, miten hyvin tämä monialayritys palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä monialayrityksestä, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

Allerista
Aller on aikakauslehtikustantaja, joka perustettiin vuonna 1992. Se tulee alunperin Tanskasta, joten se kuuluu Aller-konserniin. Allerilla on toimisto Helsingin Sörnäisissä, ja siellä työskentelee noin 160 henkilöä. Aller monialayhtiönä tuottaa ja kehittää muun muassa Seiska ja Katso -medioita. Lisäksi Aller tarjoaa yrityksille erilaisia markkinointipalveluita, kuten Aller Ideasilla, Dinglellä ja Data Refineryllä. Allerin All Over Press kuvapalvelu tuo Suomeen mediakuvausta. Aller IT vastaa digitaalisista ja tietoteknisistä palveluista. Aller omaa WWF:n sertifioiman Green Officen todistuksen, jolloin ympäristöystävällisyys on tämän mediapalvelun arvona, esimerkiksi toimitilat sijaitsevat LEED Platinum -energiatehokkuuden rakennuksessa Helsingin Sörnäisissä. Allerin osoiteyhteystiedot ovat: Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki +358 9 8621 7000.

 

Allerin tuotteet ja palvelut
Koska Aller ylläpitää, omistaa ja tuottaa sisältöä Seiska ja Katso -lehdille, jolloin jos on tarvetta niiden asiakaspalvelulle, niin Allerin asiakaspalvelu pääsee käsiksi numerosta 075 328 5100 koskien Seiskan ja Katson tilauksia. Sen sijaan numerosta 075 328 5102 pääsee Seiskan ja Katson asiakaspalveluun (tilausmuutokset, neuvominen jne.) Se on avoinna ma–pe 08.30–16.00. Tiistait ja keskiviikot ovat palvelun mukaan parhaiten tavoitettavia päiviä koskien sitä. Aller tarjoaa myös Oman Allerin, jonne kirjautumalla voi hoitaa omia tilauksiaan, ja on mahdollista lähettää verkkosivuston kautta lomakkeen, johon vastataan sitten sähköpostitse. Aller tarjoaa kyseisiin lehtipalveluihin myös chat-mahdollisuuden.
Kaiken kaikkiaan monialayhtiön Allerin brändit ovat: Dingle, Ideas, Data Refinery, All Over Press, Seiska, Katso. Näistä jälkimmäisin eli Katso on suomen pitkäikäisin TV-lehti, joka kuulemma tavoittaa yli 50 tuhatta katsojaa viikossa. Aller Ideas luo sisältämarkkinointia ja sen asiakkaita ovat mm. Vaasan Sähkö ja Yliopiston Apteekki, jonka Uniikki-lehti laitettiin uuteen uskoon. Dingle taasen tarjoaa markkinointipalveluita laidasta laitaan. Data Refinery taasen tarjoaa dataa ja siitä tehtyä asiakasymmärrystä, asiakasrekisteri- sekä kampanja-analyysejä, erilaisia liidejä ja kohderyhmiä. Sen yli 2 miljoonan kuluttajan asiakaskanta datoineen tarjoaa eri palveluita, joita voi luoda dataa soveltaen. All Over Press tarjoaa valokuvauspalveluita. Seiskan varmaan jo tunnetaan yleisesti viihdealan lehtenä. Aller ylläpitää myös markkinointiin liittyvää blogia ja profiloituu siten ennen kaikkea markkinointipalveluita tarjoavaksi yritykseksi. 

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Allerista

Tulivatko tilaamasi lehdet perille nopeasti ja kiitettävästi? Toimiko asiakaspalvelu niin kuin olisit sen halunnut toimivan? Olitko tyytyväinen Allerin markkinointipalveluihin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.