99designs

Kaikki arvostelut

99designs

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

99designs

Oletko ajatellut aloittaa blogin kirjoittamisen tai haluatko myydä omaa osaamistasi verkossa? Monet perustavat nykyisin omia blogeja, kertoakseen harrastuksista tai kiinnostavista aiheista yleisölle. Blogien ja oman osaamisen myymisen avulla on mahdollista tienata itselleen lisätuloja tai jopa tehdä niistä kokopäiväisen työn. Blogin perustaminen ei nykyisin vaadi paljoakaan koodaus taitoja ja niiden perustaminen on helppoa. Sivuista on tärkeää tehdä visuaalisesti kauniit, jotta voi houkutella mahdollisimman paljon yleisöä omille sivuilleen. Tätä varten verkossa on yrityksiä, jotka tarjoavat valmiita visuaalisia pohjia sivuille ja yrityksille, jotta tekijät voivat keskittyä olennaiseen. Mikä yritys on hyvä valinta? Tätä voi selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Lisäksi monta kertaa on saatavilla arvostelu, josta voi selvittää, miten yrityksen tarjoamat palvelut toimivat. Kerromme myös SuomiArvostelut sivuilla erilaisista yrityksistä ja annamme sinulle mahdollisimman paljon tietoa päätöksenteon tueksi. Tällä sivulla tutustumme 99designs yritykseen. Mitä palveluita se tarjoaa ja miten palveluita voi ostaa? Kerromme myös miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit tämän jälkeen päättää haluatko ostaa tuotteita 99designs yritykseltä.

Tietoa 99designs
99designs on perustettu vuonna 2008 ja se tarjoaa verkkoalusta freelancer suunnittelijoille, jossa he voivat myydä visuaalisia mallejaan yksityisille ja yrityksille. Yrityksen tarkoituksena on tarjota alusta, jossa molemmat osapuolet voivat tehdä yhteistyötä ja löytää toisensa. Yritys on rekisteröity Australiaan ja sillä on työntekijöitä yli viisikymmentä ja liikevaihto on noin 5,6 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut 99designs
Verkkoalustalla 99 designs tarjoaa tuotteita monessa eri kategoriassa. Tuotteet ovat suunnittelijoiden tekemiä visuaalisia tuotteita kuten logot, verkkosivujen pohjat, sosiaalisen median bannerit, levyjen kannet, tatuoinnit tai mitkä tahansa muut valmiit mallit. Tuotteita voi valita kategorioista ja oman tarpeen voi tilata haluamaltaan suunnittelijalta tai järjestää palvelussa tarjouskilpailun, jonka avulla voi löytää itselleen sopivimman suunnittelijan. 

Jokaisen tuotekategorian kohdalla on tarjolla eri hintainen paketti. Pakettien hinnat vaihtelevat pakettien vaikeuden mukaisesti. Lisäksi palvelussa voi hankkia kiinteän paketin, jonka avulla saa haluamansa määrän malleja tilattua palvelun kautta suunnittelijoilta ympäri maailman. Tilausprosessi alkaa luomalla järjestelmään tarpeen kuvauksen, jossa kuvataan lyhyesti, mitä halutaan tilata suunnittelijoilta. Tämän jälkeen voit etsiä itsellesi suunnittelijan palvelusta tai järjestää tarjouskilpailun. Tämän jälkeen voit tilata työn ja tehdä yhteistyötä suunnittelijan kanssa ja viimeistellä malli valmiiksi. Yritykset voivat myös palvelun avulla palkata suunnittelupäällikön tekemään suuremmat projektit valmiiksi ja luoda visuaaliset mallit omille tuotteilleen. 

Palvelussa on mahdollista myydä omia suunnittelumalleja. Voit luoda itsellesi oman tilin ja työskennellä freelancerina palvelun kautta. Palvelussa voi suunnitella haluamassaan kategoriassa ja tienata sitä kautta itselleen tuloja silloin kun haluaa. 99designs verkkoalustalla on asiakaspalvelu sivusto käytössä, jossa löytyy tietoa palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse sekä verkkolomakkeen avulla.

Suositukset, valitukset ja vinkit 99designs
Oletko sinä tehnyt freelancer työtä 99designs palvelun kautta? Oletko ostanut suunnittelua palvelun kautta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksistasi. Palautteesi on tärkeää ja siitä on hyötyä myös toisille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneet freelancing työstä tai kyseisten palveluiden ostamisesta. Voit meidän sivuilla myös vertailla samanlaisia yrityksiä ja heidän palveluitaan. Vertailu kannattaa, koska sen avulla voit löytää itsellesi parhaimman palvelun ja parhaimmat tarjoukset. Suosittelemme myös tutustumaan palvelun ehtoihin palveluntarjoajan verkkosivuilla. Lue ehdot tarkasti, jotta tiedät, mitä sinun tulee huomioida kun ostat palveluita ja jos myyt omia palveluita. Käy siis jättämässä sivuillemme omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien palautteet.