SuomiArvostelut

  Arvostelut YouGov

  Arvostelujen kirjoittaminen viimeisimmistä kokemuksistasi on hyvä tapa, joka auttaa sinua myös kertomaan muille, millainen ajatuksesi ja mielipiteesi on. Muille asiakkaille tulisi kertoa ongelmista ja valituksista, joita kohtasit, muuten he saattavat joutuvat käymään saman asian läpi. Tämä auttaa myös yritystä parantamaan tuotettaan tai palveluaan. Arvostelut auttavat muita ihmisiä oppimaan, mitä heidän tulisi odottaa tietystä yrityksestä etukäteen ennen kuin he edes vierailevat sivulla. Yritys, joka maksaa sinulle kun autat heitä tällaisessa asiassa, jossa jätät omat mielipiteesi, on parempi tapa esittää omat ajatuksesi. YouGov on yritys, joka tekee saman. Mutta ennen kuin aloitat kyselyiden täyttämisen, saatat haluta lukea, mitä YouGovin käyttäjät kertovat heistä. Lue arvosteluja siitä, mitä heidän käyttäjänsä kertovat yrityksestä ennen kuin käytät kallista aikaasi täyttäen kyselyitä.

  Tietoa YouGovista

  YouGovon brittiläinen, maailmanlaajuinen yritys, joka uskoo asiakkaiden osallistumiseen ja avustamiseen, joka auttaa tekemään parempia ja vahvempia päätöksiä. Yksi parhaimmista tietojen ja noteeratuista tarjoajista, joka analysoi tietoja, jotka kuluttajapaneelit ovat luoneet 42 eri markkinalla. He keräävät kuluttajamielipiteitä jatkuvasti eri merkeiltä ja poliittisilta trendeiltä. He keräävät tietoa asioista kuten merkit, politiikkat, ajankohtaisista asioista tai asioista, joista haluaisit jutella ystäviesi kanssa. He tarjoavat kyselyitä aiheista kuten ympäristölliset ongelmat, suosikkiruoat tai viimeisimmät muotitrendit. YouGov palkitsee asiakkaansa heidän osallistumisesta näihin kyselyihin tarjoamalla heille pisteitä, jotka voit sitten muuntaa lahjakorteiksi.

  Haluatko tietää vielä hieman lisää YouGovista? Katso tämä video!

  YouGovin palvelut

  YouGovin sitoututuneella yhteisöllä on yli 1.2 miljoonaa jäsentä, jotka vuorovaikuttavat heidän kanssaan päivittäin verkossa ja mobiilisovelluksen kautta, jotka auttavat heitä antamaan tarkkoja arvosteluja ja mielipiteitä asioista. Voit rekisteröityä heidän sivustolleen ottaaksesi osaa heidän kyselyihinsä, joita he tarjoavat riippuen henkilökohtaisista kiinnostuksistasi. Voit sitten kirjoittaa arvosteluja ja täyttää kyselyitä, joiden avulla tienaat YouGov-pisteitä. He tarjoavat järjestelmän nimeltään YouGov-arviot, joka mittaa kaiken suosiota ja kuuluisuutta ja perustuu miljooniin vastauksiin. He saavuttavat tämän julkaisemalla kansallisesti edustavia suosiopisteitä. Jokainen suosiarvio yhdistyy tietosarjaan, joka tarjoaa syvemmän ymmärryksen näiden asioiden faneille. Esimerkiksi, he kertovat jokaisen asian fanien ikäryhmän ja sukupuolen. Koska YouGovin tietoja näytetään ja jaetaan jatkuvasti mediassa, juuri sinun mielipiteesi vaikuttaa. He jopa lähettävät sinulle sähköpostia kun se tapahtuu. Tämä palvelu on ilmaista ja etsittävää tietoa, joilla yleisö, merkit ja media saavat ymmärryksen siitä, kuinka suosittuja nykypäivän asiat ovat.

  Myös yritykset voivat hyötyä YouGovin palveluista. Heille he tarjoavat palvelut kuten Plan & Track, joka koostuu YouGov-profiileista ja BrandIndex-tuotteista. Voit määritellä oman kohderyhmäsi sekä pitää silmällä kampanjasi tehokkuutta ja merkkisi suorituskykyä. BrandIndex on seuranta, josta saat käsityksen yli 200 brändistä. Tämän asiakkaat saat siis oman kuvan merkistäsi sekä tietoa kilpailijoistasi. Voit ottaa yhteyttö YouGoviin joko panelistina tai yrittäjänä täyttämällä yhteystietolomakkeen.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Oletko jo käyttänyt Yougovin palveluita täyttääksesi kyselyitä? Sitten voit kertoa meille omasta kokemuksestasi vapaasti ja ilman syytöksiä. Millaisia kyselyitä he tarjoavat? Kuinka pitkään meni, että sinulle tarjottiin ensimmäinen kysely siitä kun rekisteröidyit sivustolle? Jouduitko odottelemaan pitkäänkin? Kuinka hyvin heidän kyselynsä palkitsee sinut? Kuinka monta pistettä joudut keräämään ennen kuin voit muuttaa pisteet lahjakortiksi? Oletko täysin tyytyväinen heidän palveluunsa vai jäikö jokin puuttumaan? Olivatko heidän kyselynsä räätälöity juuri sinun mielenkiinnon kohteisiisi vai ajattelitko, että ne olivat hieman tylsiä? Kerro meille kaikki kokemuksestasi YouGovin kanssa. Näin voit auttaa muita ihmisiä päättämään, tulisiko heidän täyttää kyselyitä juuri tämän yrityksen kautta vai etsiä joku muu.

  Oletko kiinnostunut löytämään myös muita yrityksiä, jotka tarjoavat samankaltaisia palveluita? Katso tämäsivu, josta löydät meidän keräämiämme yrityksiä.

  YouGov
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa YouGov

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko YouGov luotettava yritys?

  YouGov on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja YouGov tarjoaa?

  YouGov on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Online-kyselyt ja Paneelit.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä YouGov-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.