SuomiArvostelut

  Arvostelut Verisure

  Oletko koskaan tuntenut, että et ole turvassa omassa kodissasi? Tai oletko koskaan tuntenut, että joku on varastamassa kaikki arvokkaat esineesi, kun olet pois kotoasi? Sitten saatat ehkä harkita jonkinlaisia turvatoimia tai valvontaa. Älä etsi pidempään, Verisurepitää sinusta huolta. Verisure on johtava ammattimaisen valvonnan tarjoaja Euroopassa ja nykyisin myös latinalaisessa Amerikassa, ja sillä on parhaat valvontakamerat ja muut turvallisuuslaitteet. He aikovat myös laajentaa yritystään yli 16 maahan ympäri maailman.

  Rikollisuuden määrä on nousemassa liiallisiin lukemiin ympäri maailman ja Euroopassa, ja se on tehnyt turvallisuuteen sijoittamisesta elintärkeää ehkäisemään tulevaisuuden tapahtumia, jossa sinun kimppuusi käydään tai sinut ryöstetään kotonasi tai toimistollasi. Heidän turvallisuusjärjestelmänsä turvaavat sinua hälyttämällä sinulle ja turvallisuusvirastolle, jos joku yrittää murtautua sisään kotiisi kun et ole kotona, tai jos vaikka oletkin kotona. Oppiaksesi lisää, kuinka ne toimivat, kuinka hyvä heidän palvelunsa on, lue heidän asiakkaidensa arvosteluja, kommentteja, mielipiteitä ja kokemuksia täällä.

  Tietoa Verisuresta

  Securitas Direct perustettiin vuonna 1988. Mutta nykyään yritys on osa Hellman & Friedman -sijoitusportfoliota. Verisure operoi tällä hetkellä 15 maassa: Espanja, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Belgia, Alankomaat, Ranska, Portugali, Italia, Brasilia, Chile, Peru ja Yhdistyneet Kansakunnat, ja heillä on yli 16 000 työntekijää. Ryhmä on kasvanut toiseksi suurimmaksi kotihälytysten tarjojaksi koko maailmassa ja se on noin 3.5 kertaa suurempi kuin sen lähin kilpailijansa. Verisure käsittelee yli 8 miljoonaa signaalia hälytyslaitteista vuodessa, ja heidän keskimääräinen vastausaikansa on alle yhden minuutin. He ovat omistautuneita tarjoamaan asiakkailleen huipputason turvallisuustuotteita. Siksi he tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, jotka sisältävät turvallisuuskamerajärjestelmät, turvallisuuskamerat ja IP-kamerat, jotka auttavat tekemään kodistasi täysin turvallisen, jotta sinun ei tarvitse enää huolehtia kodistasi.

  Videolla Verisure esittelee älyhälyttimiään.

  Palvelut
  Verisurella

  on mukautettuja paketteja tuotteistaan, jotka voivat auttaa asiakkaita eri vaatimuksilla ilman hässäkkää. He tarjoavat myös laajan valikoiman kodin turvallisuusjärjestelmiä, jotka sisältävät langattomat hälytyksen ohjauspaneeleita, kameroita, liikkeentunnistimia ja monia muita. Jos haluat, voit myös turvata kotisi häirinnänestoteknologialla ja sumuesteillä. Voit lukea lisää näistä heidän sivustollaan, jossa he selittävät tuotteistaan yksityiskohtaisesti. Verisure tarjoaa palo- ja vesiturvallisuusjärjestelmiä, joihin sisältyy palovaroittimet, vesitunnistimet ja ilmastotunnistimet. Heillä on myös erilaisia henkilökohtaisen turvallisuuden SOS-hälyttimiä, vanhusten suojelua, joka antaa sinulle mielenrauhan, että koulutetut erityishenkilöt ovat valmiita auttamaan 24/7 ja vastaamaan kaatumiseen tai hätään. Mutta tietysti tämä ominaisuus on saatavilla vain tietyillä alueilla tällä hetkellä. Verisurella on oma sovelluksensa, jonka voit ladata, ja joka auttaa sinua hallitsemaan kaikkia kotisi älykameroita, älypistokkeita ja kaikkia muita turvallisuuslaitteita. Sovellus on tarpeeksi voimakas hallitsemaan kaikkia valojasi, ja se tietää, jos kodissasi on ikkuna tai ovi auki, suoraan älypuhelimellasi. Tämä mahdollistaa sen, että voit tarkastella kotiasi mistä vain ja milloin vain.

  Verisuren

  palvelu ei lopu siihen, he tarjoavat nimikoidun paikan päällä tapahtuvan turvallisuuskonsultoinnin, joka auttaa sinua valitsemaan sen paketin, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi tai toimistoosi. He tarjoavat asiantuntevaa asennusta ja elinikäistä huoltoa kaikille asiakkailleen. Verisuren asiantuntijat vastaavat välittömästi tungetteluun, murtoihin, tulipaloon, tulvaan ja henkilökohtaiseen vammaan, lähettäen apua heti.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Verisurella

  on sivusto juuri sinulle, jonka kautta voit ottaa heihin yhteyttä oppiaksesi lisää hälytysjärjestelmistä. Voit lukea myös rehellisiä arvosteluja asiakkailta, joilla on jotain sanottavaa Verisuresta, mikä erottaa heidät muista hälytysjärjestelmäyrityksistä? Kuinka heidän asiakaspalvelunsa toimii? Lue yleisestä kokemuksesta tästä yrityksestä ennen kuin vierailet heidän sivustollaan. Jätä arvostelu tähän siitä, mitä haluaisit muiden tietävän Verisuresta, se auttaa muita saamaan hieman tietoa yrityksestä, ennen kuin he valitsevat heidän hälytysjärjestelmänsä.

  Verisure
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Verisure

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Verisure luotettava yritys?

  Verisure on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Verisure tarjoaa?

  Verisure on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Ohjelmistoratkaisut, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Verisure-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.