SuomiArvostelut

  Arvostelut TotalAV

  Haluatko lisää tietoturvaa tietokoneellesi, mutta et tiedä, mistä voisi aloittaa? Toimiiko tietokoneesi hitaasti vai tuntuuko, että se on raskas? Haluatko kokonaisvaltaisen suojauksen tietokoneellesi ja lisäksi kaupan päälle toimivat VPN-yhteydet? Kiinnostaako tietokoneen reaaliaikainen suojaus mahdollisilta haittaohjelmilta? TotalAV voi antaa vastauksen ja ratkaisun näihin kysymyksiin, mutta, miten hyvin tämä palvelu toimiikaan? Onko se luotettava ja ajaako se asiansa, kuten pitää? Onko muut käyttäjät suositelleet sitä muille? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita tästä palvelusta, niin tiedät totuuden.

  TotalAV:sta
  TotalAV on antivirusohjelmisto tietokoneille, ja siitä on tullut varteenotettava tulokas tietokoneen suojaamiseksi. TotalAV on englantilainen vuonna 2016 perustettu yritys, joka on siitä lähtien kehittänyt ohjelmistoratkaisuja tietokoneen suojaamiseksi viruksilta, haittaohjelmilta, malwarelta ja muilta epäharmoniaa ja toimimattomuutta vaikuttavilta toiminnoilta. Lisäksi siihen on lisätty uusia ominaisuuksia viime vuosina turvallisemmasta verkkoselaamisesta esimerkiksi rekisterin puhdistamiseksi, jolloin se alkaa olla enemmän kokonaisvaltaista tietokonehuoltoa.

  TotalAV:n tuotteet ja palvelut
  TotalAV tarjoaa kolme erilaista suojaustasoa: Antivirus Pro, Internet Security ja Total Security. Jokainen taso lisää muutama lisäominaisuuksia maksua vastaan, mutta perustason Antivirus Pro tarjoaa pelkistetyn perussuojauksen. Ohjelman asentaminen kestää noin 10 minuuttia, ja sen jälkeen Antivirus Pron aloituspaneeli on yksinkertaista käyttää. Yläosassa on tilaindikaattori, joka osoittaa onko järjestelmä suojattu tavanomaisella punaisella, keltaisella, vihreällä värikoodilla. Tämän alapuolella on mahdollisuus suorittaa se, mitä yritys kutsuu ”Smart Scaniksi”. Tietoturvaongelmien etsimisen lisäksi tämä skannaus etsii myös roskapostia ja kopioita, selainhistoriaa ja evästeitä sekä suorituskykyongelmia. Kun skannaus on valmis, TotalAV tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä toimiin.
  Tämän lisäksi voit käyttää normaalia turvatarkastusta napsauttamalla vasemmalla puolella olevaa suojauskuvaketta tehdäksesi täydellisen järjestelmän tarkistuksen, nopean skannauksen ja mukautetun skannauksen. Antivirus Pron verkkosuojaus (sormenjälkikuvake) tarjoaa suojan haitallisilta verkkosivustoilta ja tarkistaa, onko tiedot jo murrettu. Päivittäminen korkeammalle tasolle lisää VPN:n, jossa on 32 maapaikkaa, ja selaimen lisäosa mainosten ja seurannan estämiseksi. Reaaliaikaisena suojauksena TotalAV tarjoaa reaaliaikaisen skannauksen- ja estämistyökalun, se tutkii ladattuja tiedostoja ja ilmoittaa mahdollisista haittaohjelmista, TotalAV sisältää myös reaaliaikaisen web-suodatustyökalun, joka asetetaan automaattisesti estämään epäilyttävät verkkosivustot ja Web-selaustoiminnot.
  TotalAV Antivirus Pro maksaa noin 30 euroa kolmen laitteen kattamiseksi ensimmäisenä vuonna. Hinta sen jälkeen nousee lähes 100 euroon. Palvelu tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun ja suhteellisen hyvityksen, jos peruutat ennen täyden palvelun vuotta. TotalAV tarjoaa myös 24/7 livechatin.Voit myös lähettää heille sähköpostia, soittaa heille (001 833 201 8681) tai käyttää käytettävissä olevia, yrityksen kirjoittamia artikkeleita tietoturvasta, mikäli ilmenee kysymyksiä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit TotalAV:sta
  Kuinka hyvin tämä palvelu toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko se sekundaa? Saitko kaiken tarvitsemasi irti kyseisen palvelun käyttämisestä vai oliko se jotain ei-suositeltavaa? Toimiko reaaliaikainen suojaus kuten pitikin? Miten toimi palvelun tarjoama VPN? Oliko hinnoittelu reilua vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion ostamastasi tai käyttämästäsi tuotteesta ennen sen käyttöön ottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.

  Voisiko liikenne olla palvelu?

  TotalAV
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Erittäin huono kokemus

  Tilaus ei ollut tarjouksen mukainen

  : Jaakko10-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa TotalAV

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko TotalAV luotettava yritys?

  TotalAV on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja TotalAV tarjoaa?

  TotalAV on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Ohjelmistoratkaisut, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä TotalAV-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.