SuomiArvostelut

  Arvostelut SimpleSite

  Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi tai tuotteitasi uudelleen, on luoda oma sivustosi. Varsinkin nykypäivänä, ihmisillä on tapana käyttää palveluita verkossa paljon enemmän kuin ostosten tekeminen fyysisessä myymälässä. Voit helposti löytää monia yrityksiä, jotka tarjoavat isännöintipalveluita, mutta yksi harkittava niistä on SimpleSite. SimpleSiteon sivusto, jota voit käyttää luomaan itsellesi sivuston yrityksellesi tai tapahtumalle. Lue lisää siitä, mitä SimpleSite voi tarjota sinulle. Tarjoavatko he vakaita palveluita? Onko sivustolla tarpeeksi hyviä työkaluja, joilla voit mukauttaa sivustoasi juuri niin kuin itse haluat? Opi kaikesta tästä asiakkailta, jotka ovat käyttäneet palvelua ennen luodakseen oman sivustonsa. Lue heidän mielipiteitään ja arvostelujaan isännöintipalvelusta ja kuinka he voivat auttaa sinua luomaan oman unelmasivustosi.

  Tietoa SimpleSitesta

  SimpleSite on online-sivusto, joka auttaa ihmisiä luomaan oman sivuston yritykselleen, tapahtumille tai jos he haluavat esitellä portfoliotaan. Tämä palvelu lupaa auttaa sinua luomaan oman sivustosi, joka on visuaalisesti miellyttävä, minimaalisella ponnistelulla ja vain muutamassa minuutissa. SimpleSite lupaa tarjota helppokäyttöisen kokemuksen kenelle vain, jolla on halu omistaa oma sivustonsa, mutta joilla ei ole taitoja tehdä sitä itse. SimpleSite käynnistettiin Tanskassa vuonna 2003 ja on auttanut lukemattomia asiakkaita luomaan oman sivustonsa helposti ja nopeasti. He käynnistivät palvelunsa amerikkalaiselle yleisölle vuodessa, mutta siitä nopeasti tuli todella suosittu ja maailmanlaajuinen. He toimivat monella muulla kielellä ja monessa muussa maassa, kuten Malasia, Kreikka, Tsekki, Kanada, Indonesia ja monia muita.

  Katso tämä video oppiaksesi, kuinka voit luoda sivuston helposti SimpleSiten avulla.

  SimpleSiten palvelut

  Voit vierailla SimpleSiten sivustolla ostaaksesi oman verkkotunnuksesi, josta voit sitten valita monesta eri suunnitteluvaihtoehdosta. Nämä suunnittelut sisältävät monia värejä, taistoja jopa ryhmän teemoja. Kaikki sinun täytyy tehdä, on valitateema, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja makuusi ja millaisen haluat sivustosi olevan. Voit myös valita vain yhden teeman ja muokata sitä itse tyhjästä. SimpleSite on ainoa sivusto, jolla on sivuston kehittäjä ja joka tukee myös mobiililaitteita, jota voidaan hyödyntää sen selaimella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata ylimääräistä sovellusta luodaksesi oman sivustosi. Simplesiten sivustolta löydät myös blogiosion, jossa he antavat vinkkejä ja kertovat siitä, kuinka voit luoda menestyvän blogin.

  Heidän maksusuunnitelmansa ovat hyvin kohtuullisia ja löydät varmasti jotakin, joka sopii budjettiisi. He tarjoavat myös ilmaisia sivustoja tai voit maksaa avataksesi lisää toimintoja kuten rajattoman määrän sivuja, rajattoman määrän kuvia, videominuutteja, online-kaupan tuotteita ja monia muita. SimpleSite tarjoaa myös todella luotettuja maksutapoja kuten PayPal ja maksukortit kuten VISA ja MasterCard. Jos jostain syystä muutat mielesi ostoksen tekemisen jälkeen, he tarjoavat myös 14 päivän peruutusajan ja lupaavat antaa rahasi takaisin. Siitä huolimatta, he tarjoavat asiakaspalvelun, jossa voit lähettää heille sähköpostia ja he lupaavat vastata kahden työpäivän kuluessa tai voit lukea läpi usein kysyttyjen kysymysten osion, jossa he ovat jo vastanneet yleisiin kysymyksiin, joita asiakkaat ovat kysyneet aiemmin. Näin voit saada vastauksen kysymykseesi nopeammin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo SimpleSiten tyytyväinen tai ei niin tyytyväinen asiakas? Piditkö sivuston ulkoasusta? Oliko oman sivustosi luominen helppoa ja yksinkertaista? Löysitkö juuri sen teeman tai tyylin, jota etsit? Onko heidän hinnastonsa kohtuullinen? Olitko tyytyväinen palvelusta, jonka sait rahallasi? Kerro meille kaikesta kirjoittamalla arvostelusi sivuston luomisen kokemuksesta SimpleSiten kautta. Kerro muille potentiaalisille asiakkaille siitä, mitä he voivat odottaa kun he käyttävät juuri tämän yrityksen palveluita.

  SimpleSite
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa SimpleSite

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko SimpleSite luotettava yritys?

  SimpleSite on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja SimpleSite tarjoaa?

  SimpleSite on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä SimpleSite-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.