SuomiArvostelut

  Arvostelut MyyKulta

  Kulta on, ja tulee aina olemaan arvokas materiaali. Olemassa on monia ihmisiä, jotka haluaisivat tienata hieman rahaa myymällä vanhoja korujaan ostaakseen uuden tai käyttääkseen rahan johonkin muuhun. Mutta koska niin monet yritykset tarjoavat kultapalveluita, mistä tiedät mihin niistä voit luottaa? Mikä yritys antaa sinulle korkeimman hinnan kullasta? Myykultaon yritys, joka tarjoaa sinulle palveluitaan ja pyrkii tekemään asioista mahdollisimman helppoja. Mutta voitko luottaa heihin yrityksenä? Kuinka hyvin myyntipaketit ovat vakuutettuja ja kuinka yritys menettelee, kun pakettisi sattuukin häviämään postissa? Kuinka pitkään menee, että koko ostoprosessi on suoritettu loppuun? Antavatko he oikean rahan kultasi arvosta? Ovatko he rehellisiä kultasi hinnasta? Voitko myös luottaa siihen, että kullan hinta arvioidaan rehellisesti ja reilusti sekä oikeaoppisesti? Opi lisää Myykullasta lukemalla arvosteluja ihmisiltä, jotka ovat jo käyttäneet sen palveluita tietääksesi, voiko se olla seuraava kohteesi kun haluat myydä kultaasi seuraavan kerran.

  Tietoa Myykullasta

  Myykulta on Helsingissä sijaitseva suomalainen yritys, joka auttaa ihmisiä myymään kultansa. He tarjoavat turvallisia ja luotettavia palveluita sekä tekevät ihmisille helppoa myydä kultansa. He tarjoavat palveluitaan ympäri Suomen ja heidän kauttaan voit myydä kultakoruja, -harkkoja, -kolikoita, hammaskultaa, jne. He kannustavat sinua myös vertailemaan parhaita hintoja kullalle ennen kuin sitoudut mihinkään. He ovat myös itsevarmoja, että he tarjoavat parhaat hinnat kullalle, noin 10 - 20 % enemmän kuin heidän kilpailijansa. Myykulta lupaa, että jokaisen esineen hinta määritellään erikseen ja arviointiprosessi dokumentoidaan. Esineet punnitaan virallisesti Inspectanhyväksymillä jalometalleihin tarkoitetuilla vaa’oilla ja ne tarkistetaan säännöllisin väliajoin. Kullan arviointiin ja karaatin pitoisuuden tarkistamiseen käytetään kuninkaan vettä, sillä se on tarkka tapa tarkistaa kullan karaattipitoisuus, joten tiedät, että kultasi arvioidaan oikealla tavalla ja että sinulle annetaan oikea summa rahaa.

  Oletko miettinyt, mitä etuja kullan myynnillä on? Katso yllä oleva video ottaaksesi selvää!

  Myykullan palvelut

  Voit hyödyntää Myykullan palveluita tilaamalla kullan myyntipaketin, joka on täysin ilmainen ja saapuu seuraavana arkipäivänä. Kullan myyntipaketti sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot, joita tarvitset myydäksesi kultaa turvallisesti ja luotettavasti. Kullan myyntipaketti sisältää sopimuksen, turvapussin ja palautuskuoren sekä myyntiohjeen, josta saat tietää, miten voit lähettää kullan takaisin heille. Sinun tarvitsee vain täyttää myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja lähettää kulta turvapussissa, jonka he lähettävät ohjeiden mukana. Postitus on vakuutettu 5000 €:een asti, joten voit olla varma, että kultasi on turvassa kuljetuksen ajan. Myykullan kulta-asiantuntija arvioi kultasi 1 - 3 päivän sisällä pakettisi lähettämisestä ja tallettaa rahat tilillesi. Parhaimmillaan kullan maksu on kullan myyjän pankkitilillä saman päivän aikana.

  Voit myös ottaa heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos tarvitset vastauksen välittömästi, jolloin he vastaavat aukioloaikoina. He tarjoavat henkilökohtaistettua asiakaspalvelua, joka voi auttaa sinua ongelmiesi ja kysymystesi kanssa. Voit myös vieraille heidän usein kysyttyjen kysymysten osiossa, jossa he vastaavat muiden asiakkaiden kysymiin kysymyksiin, josta saatat löytää vastauksen ilman, että joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko henkilö, joka on jo myynyt kultaa Myykullalle? Sitten voit luultavasti auttaa muita ihmisiä, jotka ajattelevat käyttävänsä saman yrityksen palveluita. Kerro kaikki kokemuksestasi, ajatuksistasi ja mielipiteistäsi yrityksen kanssa. Olivatko he rehellisiä kullan hinnasta? Löysitkö palvelun, joka tarjosi korkeamman hinnan samasta määrästä? Toimittivatko he kullan myyntipaketin päivässä niin kuin he lupasivat? Kuinka pitkään meni kunnes kulta saapui heidän varastolleen? Antoivatko he lupaamansa summan lähettämästäsi kullasta? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan rahaasi tilillesi? Kerro meille kaikki siitä!

  MyyKulta
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa MyyKulta

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko MyyKulta luotettava yritys?

  MyyKulta on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja MyyKulta tarjoaa?

  MyyKulta on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä MyyKulta-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.