SuomiArvostelut

  Arvostelut Moppi

  Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välillä voi olla järkevääkin tilata siivouspalvelun sen sijaan, että itse käyttäisi arvokasta aikaansa moiseen. Yrityskin tarvitsee säännöllistä siivouspalvelua, mitä suuremmaksi toimisto kasvaa. Mutta, mistä löytyisi kohtuuhintainen ja asiansa omaava siivouspalvelu? Moppi voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Mopista
  Moppi on kotimainen siivouspalvelu, jota kautta pystyy tilaamaan erilaisia siivouspalveluita. Sen asiakaspalvelusähköposti on asiakaspalvelu@moppi.com, jota kautta pystyy esimerkiksi pyytämään tarjouspyyntöjä tai kyselyitä. Itse yrityksen nimi on Free Media Lab Oy, joka on perustettu vuonna 2000. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikkana on Kuopi. Yhtiön toimitusjohtaja on Sami Oskari Räisänen. Sen yritystunnus on 1595645-1. Moppi vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa ja Facebookissa toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Moppi - siivouspalveluita - tarjoava yritys vaikuttaa pääasiassa pääkaupunkiseudulla eli Espoolla, Vantaassa ja Helsingissä, jolloin voin pääkaupunkiseudulla on mahdollista käyttää tätä palvelua. Mopista löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikkea siivoamiseen liittyvästä.

  Mopin tuotteet ja palvelut

  Moppi tarjoaa kolmenlaisia siivouspalveluita: muuttosiivous, kotisiivous ja yrityssiivous. Kotisiivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden sekä mattojen imuroinnin ja kosteapyyhkimisen. Tämän lisäksi puhdistuu kaikki kodin pinnat, lasipinnat ja peilit mukaan lukien. Luonnollisesti myös kylpyhuoneiden ja WC-tilojen siivous kuuluu luonnollisesti kotisiivoukseen ja kaikkien kodin roskiksien tyhjennys siivouksen yhteydessä. Mopin kotisiivouksen lisäpalveluina ovat myös sisäseinien puhdistus, ikkunoiden kaikkien pintojen pesu ja puhdistus, niin sisä-, kuin ulkopuoleltakin, saunan peseminen ja puhdistus lauteista lattiaan ja kattoon, jääkaapin puhdistaminen ja peseminen sisältä ja ulkoa sekä uunin puhdistaminen ja pesu ja pyykkien viikkaaminen ja vastaava. On myös mahdollisuus valita kuinka usein siivotaan kolmesta eri vaihtoehdosta: kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, tai kerran kuukaudessa. Kertasiivouksella on mahdollista tilata jo seuraavalle päivälle kyseisen palvelun. Kertasiivouksen hinta ennen kotitalousvähennystä on alk. 38€/t. Mopin kautta toimivien siivousyritysten siivoukset sisältävät ammattilaiset siivousvälineet ja aineet, jotka itse siivooja tuo mukanaan. (Imuri tulee lisätilauksesta) Muuttosiivous taasen on normaalia kerta-, viikko- tai kuukausisiivousta perusteellisempaa syväsiivousta, jossa huomio on asunnon keittiössä, kylpyhuoneesessa sekä varasto- ja komerotiloissa. Sekä uunin että jääkaapin siivous kuuluvat myös muuttosiivoukseen. On myös mahdollista tilata saunan, ikkunoiden kaikkien pintojen ja sisäseinien pesun lisäpalveluna. Yrityssiivouksessa otetaan huomioon yrityksen tarpeet, jolloin saa esimerkiksi lattioiden vahauksen, ikkunapesun, lattimattojen pesun, yläpölyjen pyyhintää, istuimien ja sohvan pesua sekä keittiön syväpesua.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Mopista
  Oliko tämä siivouspalvelu toimivaa? Tuliko siivous hyvin perille ja oli kaiken kattavaa? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa tästä siivouspalvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Celian palvelut kirjastoissa

  Moppi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Moppi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Moppi luotettava yritys?

  Moppi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Moppi tarjoaa?

  Moppi on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Koti & Puutarha, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Moppi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.