SuomiArvostelut

  Arvostelut HelloPrint

  Onko sinulla mitään painatukseen liittyvää mietinnässä? Haluatko, että julisteet tulevat painetuksi ideallasi? Kiinnostaako sinua erilaiset teepaidat tai muu vaatetus omalla painatuksella? Tässä tapauksessa painatuspalvelut HelloPrint voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  HelloPrintistä
  15 vuotta sitten HelloPrint aloitti eri painopalveluiden tarjoamisen verkossa. Siitä lähtien HelloPrintistä on tullut yksi markkinoiden suurimmista toimijoista. Heidän mottonaan on tulostaa edullisemmin, helpommin ja nopeammin. Heillä on kaiken kaikkiaan 9 eri ydinarvoa yrityksensä toiminnassa, jotka ovat: 1) Intohimo tulostusta tai yrittäjyyttä kohtaan 2) energisyys, voimakkuus ja nopeus, mistä osoituksena lainaus: “Mitä nopeammin kestää suunnittelussa, sen hitaampaa sen käynnistämisessä” 3) Yhdessä tekemisen meininki kaikessa 4) Nälkäisenä oleminen kaikessa uteliaisuudesta uuteen bisnesmalliin 5) Ratkaisujen löytäminen yhdessä eikä avun etsiminen 6) voittajamentaliteetti jokaisessa asiassa eli jokainen idea tai intentio ajatellaan voittamisen kannalta 7) Lupauksien pitäminen virhetilanteissa 8) Matkasta nauttiminen eli kovaa työskenteltyä ja kovaa juhlintaa 9) Itsensä suunnittelu eli mahtava yritys koostuu mahtavista henkilöistä, joten pitää kehittää itseään tullakseen mahtavaksi eli he näyttävät tukevan sitä. 9. Arvo heijastuu myös heidän rekrytointipolitiikassaan, jossa jokainen nähdään tasa-arvoisena ja pyrkimyksenä on itsensä voittaminen, tehokkuus. Tämän lisäksi yrityksellä on 150 työntekijää 20:sta eri maasta. He ovat myös keskittyneet planeetasta huolehtemiseen, koska heillä on 100 eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa toimintaa. HelloPrintin asiakaspalvelu toimii numerossa +31 10 760 80 80 käsin, mutta on suositeltavaa käyttää heidän yhteydenottokaavakkeita verkkosivustolla löytääkseen ratkaisun pulmaan. Lisäksi heiltä löytyy toimistot Valenciasta ja Rotterdamista, mistä käsin HelloPrintin tapahtuvat.

  HelloPrintin tuotteet ja palvelut
  HelloPrint tarjoaa siis erilaisia tulostus- ja painatuspalveluita. Kun on löytynyt etsitty tuote ja malli valmiina, niin sitten voi lähettää HelloPrintiin tämä tilauksen tekemisen jälkeen. Painoasiantuntijijat Helloprintissä hoitavat loput toimenpiteet. Heidän yhtenä toisena mottonaan on ”yksinkertaisesti järjestetty ilman vaivaa”. Mikäli ei ole löytynyt tarkalleen mitä etsiä verkkosivuilta, niin voi aina lähettää tarjouspyynnön. Lisäksi toimitus pyrkii olemaan mahdollisimman nopea. HelloPrintissä on ollut yli 500 000 asiakasta. HelloPrint verkkosivuston ylävalikosta löytyy kaikki painamiseen ja tulostamiseen liittyvä jaeteltuna eri kategorioihin, kuten julisteet, bisneskortit, tarrat, pamfletit, joulukortit, kynät, mukit. Näistä jälkimmäiset löytyvät “kaikki tuotteet” kategoriassa, mutta muuten voi esimerkiksi tarrojen, ulkokäytön, vaatetuksen tai promootion mukaan jaotella tuotteita. Esimerkiksi hupparin voi painattaa omalla printillä. Periaatteessa tuote kuin tuote, johon voi tulostaa tai painattaa jotain, HelloPrintin kautta onnistuisi painatus.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit HelloPrintistä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi painetut tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Palvelut alumiiniprofiilikokonaisuuksiin

  HelloPrint
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa HelloPrint

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko HelloPrint luotettava yritys?

  HelloPrint on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja HelloPrint tarjoaa?

  HelloPrint on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä HelloPrint-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.