SuomiArvostelut

  Arvostelut Disneykerho

  Kun on lapsia, niin olisi järkevää älypuhelimien aikakaudella lukea heidän kanssaan joitakin mielenkiintoisia tarinoita, mutta mistä löytyisi kirjoja, leluja tai vaikka ne kaikki yhdessä? Disneykerho voisi olla vastaus kysymykseen, koska sen kautta saa lelut ja tarinalliset kirjat tulemaan kotiovelle asti. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Disneykerhosta
  Disneykerho on lapsille ja sen kehitykseen erikoistunut yritys, jonka oikea nimi on Sandviks AS, joka tarjoaa ennen kaikkea kirjatilauksia ja vastaavia tuotteita. Itse yritys on jo vuodesta 1965 toiminut. Sandviks sai alkunsa kustantamona Norjassa, kun se perustettiin sen jälkeen, kun Sigurd Sandvik sai ensimmäisen lapsensa vuonna 1965, kun hän huomasi, että uusille vanhemmille ei ollut helppoa saada hyvää ja helposti ymmärrettävää tietoa. Suurin osa saatavilla olevasta oli tietokirjallisuutta. Omien tarpeidensa perusteella Sandvik halusi kerätä norjalaista asiantuntemusta kirjaan, joka voisi tarjota vastauksia kysymyksiin, joita ihmisillä oli vastasyntyneestä lapsestaan, ja tietojen oli oltava ilmaisia kaikille. Kirja sai nimensä Spebarnsboken, ja se jaettiin uusille äideille useimmissa Norjan sairaaloissa.Kirja on edelleen ilmainen, painatus ja julkaiseminen rahoitetaan mainostuloilla. Vuonna 1989 Go'Boken-kirjakerho avattiin Norjassa, ja 1990-luvulla klubi perustettiin myös Ruotsiin, Tanskaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

  Myöhemmin klubi on perustettu myös Suomeen, Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin.Vuonna 2008 yritys osti yhdysvaltalaisen Scholastic, Inc. -yrityksen "suoraan kotiin" -divisioonan, mukaan lukien tohtori Seussin ja Disney-kirjakerhot Yhdysvaltojen markkinoille. Vuonna 2010 yritys osti Hooked on Phonics -yhtiön Yhdysvalloissa. Hooked on Phonics on vakiintunut ohjelma lasten opettamiseksi lukemaan yhdisteääniä, ja se on ollut suosittu Yhdysvalloissa 1990-luvun alusta. Disneykerho toimii tilaamisperiaatteella eli se on eräänlainen postimyyntitilauspalvelu eli kirjaklubi, josta saa jokainen kuukausi jotain uutta ja jännittävää.

  Disneykerhon tuotteet ja palvelut
  Disneyn kirjakerhoon liittyessä pystyy valitsemaan neljästä eri tervetuloapaketista omanlaisensa. Jokainen niistä kumminkin pitää sisällään lelupussin, Disneyn julisteen ja tervetuloa Disney-kerhoon oppaan. Nämä neljä tervetuloapakettia siis eroaa sisällönsä puolesta näin: 1) Siipien salaisuus, Kuka napsi kukat ja Helinä-lelu. 2) Autot 3, Aku Onnistuu ja Jackson Myrsky -lelu 3) Kaksin karkuteillä, Ullakolla tömisee, Minni-lelu 4) 101 dalmatialaista, Pluto katoaa ja Pluto-lelu. Tervetuloapaketista maksaa vain postikulut, jotka ovat 5,90 €. Sen jälkeen on mahdollista saada Disneyn-paketin joka kolmas viikko, mutta kerhon sivuilla on mahdollista säätää pakettien saapumistiheyden haluamakseen. Kaikista Disneyn-paketeista saa tiedon etukäteen sähköpostilla, ja on mahdollista perua tai muuttaa tilausta Omilla sivuilla. Disneyn-paketit sisältävät luonnollisesti tietyn klassikkokirjan, Ankkalinna-kirjan ja tämän päälle Disney-lelun hintaan 21,80 €, sis. Postikulut, ja itse lelut soveltuvat yli 3 vuotiaille. Jäsenyydelle ei ole mitään pakko koskien sen kestoa tai minkäänlaista ostopakkoa, ja sisältää myös täydet peruutus- ja palautusoikeudet. Lisäksi Disneyn kerhon kirjapaketit sisältävät aina isohkon kuvakirjan perustuen elokuvaklassikon tarinaan ja myös pienemmän kuvakirjan Mikki Hiireineen ja Ankkalinnan hahmoineen, ja myös saa pienen Disneyn lelun. Disney-kerhon jäsenenä pystyy keräämään myös yli 20 erilaista hahmoa. Kirjapakettitilauksen myötä on mahdollista säästää 7.20 € verrattuna kirjakauppahintoihin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Disneykerhosta
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  TE-palvelut - Uravalmennus

  Disneykerho
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Disneykerho

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Disneykerho luotettava yritys?

  Disneykerho on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Disneykerho tarjoaa?

  Disneykerho on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Postipalvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Disneykerho-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.