SuomiArvostelut

  Arvostelut Bette Box

  Jokainen haluaa joskus hemmotella itseään kauneustuotteilla, kuten ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteilla. Ja tietysti jokainen haluaa pitää huolta itsestään ja ihostaan. Mutta joskus on vaikeaa valita erilaisia tuotteita, joita kokeilla, koska et tiedä sopivatko ne omalle ihollesi. Missä siis voit hankkia tuotteita, joita et ole koskaan kokeillut tai olet suunnitellut kokeilevasi? Bette Box on ratkaisu tähän ongelmaan! Mutta mitä voit odottaa heidän laatikoltaan, joka on pullollaan meikkejä ja muita kosmetiikkatuotteita? Kuinka se toimii? Kuinka kallis se on? Milloin saat kuukausittaisen laatikkosi? Onko heidän asiakaspalvelunsa ystävällinen ja auttavainen, kun kohtaat ongelmia laatikkosi kanssa? Lue käyttäjien arvostelut, kokemukset ja mielipiteet Bette Boxista ja päätä itse, onko sen tilaaminen vaivalla ansaitun rahasi arvoista tai onko laatikko sinulle.

  Tietoa Bette Boxista

  Bette Box on kuukausittainen kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvä tilauslaatikko, joka lähettää tilaajilleen laatikon, joka on täynnä meikkejä, ihonhoitotuotteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Paketista löydät valikoiman eri kauneuskategorioita. Tuotteet voivat olla joko näyte-, matka- tai täysikokoisia. Edelliset laatikot ovat sisältäneet muun muassa meikkivoiteita, huulikiiltoja, proteiinipatukoita, puutereita, meikkisiveltimiä, ripsivärejä, suihkugeelejä, ravintolisiä, misellivesiä, peitekyniä, silmänympärysvoiteita, kuivashampoita, kasvonaamioita ja monia muita. Laatikoista löydät muun muassa merkkejä Batiste, Adidas, Blistex, Biozell, Clinique, Dove, Dermosil, Essence, Estee Lauder, Glitter, Himalaya, Loreal Paris, Lumene, Nivea, Panda, Vaseline ja monia, monia muita. Bette Boxilla on kaksi erilaista laatikkoa, joista voit valita. Ensimmäinen on normaali laatikko, josta saat kaikkea kauneuteen liittyvää. Toinen laatikko on FITBOX, joka lanseerattiin yhdessä Eveliina Tistelgrenin kanssa ja joka on melko uusi laatikko, ja se sisältää treenivälineitä, kosmetiikkaa ja HIIT-treeniohjelmia. Laatikosta löydät myös juomiaja syötävää, joista saat energiaa treenaamiseen.


  Videolla Maria Glow -niminen käyttäjä aukaisee heinäkuun 2019 Bette Boxin.

  Palvelut

  Voit tilata laatikon rekisteröitymällä sivustolle ja täyttämällä etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja sen jälkeen sivusto neuvoo sinua, kuinka voit tilata ensimmäinen laatikkosi ja kuinka tehdä maksu sekä mitä maksutapoja he tarjoavat. He kertovat myös, milloin laatikko tulisi perua tai keskeyttää, sillä et voi tehdä sitä keskellä tilausta. Kuukausittainen tilaus maksaa 18,90€, tai jos maksat 3 kuukautta kerrallaan, tilaus on 56,70€, tai jos maksat 6 kuukautta kerrallaan, saat yhden kuukauden ilmaiseksi, hintaan 113,40€. Bette Box lähetetään joka kuun 7. päivä ja se on haettava lähimmästä postista. Suurin osa laatikon sisällöstä on sama, mutta voit täyttää sivustolla oman kauneusprofiilisi, ja jotkin tuotteet räätälöidään sinulle ja ihotyypillesi, joten jos sinulla on kuiva iho, sinulle ei lähetetä mattaisia tuotteita, ja jos sinulla on öljyinen iho, sinulle ei lähetetä öljyisiä tuotteita. Bette Boxilla on myös hyvä asiakaspalvelu, joka koettaa auttaa sinua parhaansa mukaan, kun kohtaat ongelmia.

  Bette Box palkitsee uskollisia tilaajiaan, jotka ovat tilanneet yli vuoden ajan, he antavat yksinomaisia tuotteita jokaisessa laatikossa näille käyttäjille. Voit myös ansaita Bette-pisteitä kutsumalla ystäviäsi tilaamaan laatikon ja vastaamalla Bette Boxin kyselyihin, jotka lähetetään joka kuukausi.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Bette Boxista

  Oletko jo tilannut Bette Boxin? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi. Kuinka helppo laatikon tilausprosessi on? Onko laatikko sen arvoinen ja kuinka monta täysikokoista tuotetta se oikeasti sisältää? Ilmestyvätkö laatikot luvattuna aikana vai oliko se myöhässä? Millainen asiakaspalvelu Bette Boxin sivustolla on, ovatko he ystävällisiä vai jättävätkö sinut huomiotta? Kirjoita oma arvostelusi ja kerro muille käyttäjille, mitä ajattelet Bette Boxista.

  Mitä kuukausittainen laatikko oikeasti sisältää? Lue arvosteluja heidän kuukausittaisesta meikin, ihonhoitotuotteiden ja muiden kosmetiikkatuotteiden laatikostaan.

  Bette Box
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Bette Box

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Bette Box luotettava yritys?

  Bette Box on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Bette Box tarjoaa?

  Bette Box on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Bette Box-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.