SuomiArvostelut

  Arvostelut Artistimaksaa

  Juhlat tulossa ja tarvittaisiin viihdyttäjää tekemään bileistä astetta paremmat. Sen sijaan, että laitetaan kotistereoista musiikki täysille ja lauletaan karaokea kuorossa, monet tilaavat juhliinsa esiintyjän. Esiintyjän ei tarvitse olla tämän hetken pinnalla oleva julkkis vaan paikalle voi kutsua myös tuntemattomamman artistin, joka varmasti lisää bileiden tunnelmaa. Suomessa on erilaisia ohjelmatoimistoja, joista artistin paikalle tilaaminen onnistuu mutta niiden etsimine on aina oma työnsä. Ohjelmatoimistoja ja artisteja voi toki etsiä internetin hakukoneiden tai sosiaalisen median avulla. Yksi vaihtoehto artistin etsintään on verkkosivusto netissä nimeltään Artistimaksaa, joka tarjoaa valmiiksi tällaista palvelua. Millainen yritys Artistimaksaa on? Miten sieltä voi tilata esiintyjän? Miten olen yhteydessä jos en ole tyytyväinen palveluun? Käymme tällä sivulla yhteenvedon läpi tästä yrityksestä. Samalla voit tutustua muiden käyttäjien arvioihin ja kommentteihin Artistimaksaa verkkosivustosta.

  Tietoa Artistimaksaa

  Artistimaksaa on verkkopalvelu, jossa on eri esiintyjiä tarjolla tilattavaksi tilaisuuksiin. Artistimaksaa on Fourcode Oy:n verkkosivusto. Yrtyksen toimiala on ohjelmistojen suunnittelu, valmistus ja konsultointi sekä ohjelmistojen tuotteistus ja myynti. Sivuilla kuvataan, että yritys ei ole ohjelmatoimisto ja vastaa ainoastaan sivuston ylläpidosta, jota niin artistit kuin tapahtumien järjestäjät käyttävät alustana. Fourcode Oy on perustettu vuonna 2010 ja sen liikevaihto vuonna 202 oli 4000 euroa.

  Artistimaksaa palvelut
  Artistimaksaa palvelun kautta voi tilata artistin tai esiintyjän esiintymään kotiin, juhliin tai muuhun tapahtumaan.

  Verkkosivuilla artisti tai bändi voi rekisteröityä käyttäjäksi luomalla sinne tilin. Sivuilla esiintyjä saa näkyvyyttä ja profiilin luominen on ilmaista. Palvelu on tarkoitettu kaikille esiintyjille, jotka esittävät musiikkia, jossain muodossa. Luotu profiili näkyy sivustolla siellä vieraileville, jotka voivat selailla eri artisteja ja ottaa heihin yhteyttä sivustojen kautta. Etusivulla on parrasvalonäkymä, johon nousee esiintyjät eri genreistä ja samalla sivulla näkyy myös erilaiset tapahtumat, joiden avulla voi suodattaa artisteja ja esiintyjiä. Lisäksi etusivulla näkyy viikon uusimmat nostetut esiintyjävideot. Artistin tilaava henkilö tai tapahtumajärjestäjä voi olla yhteydessä suoraan esiintyjään tai viestipalvelun kautta ja sopia tarvittavista toimenpiteistä. Artistimaksaa palvelu ei tee sopimuksia kummankaan osapuolen kanssa. Esiintyjiä voi palvelussa selata tyylilajin tai alueen avulla. Tyylilajeista löytyy suosituimmat heavy, hiphop, iskelmä, pop ja rock, DJ, trubaduurit ja tanssimusiikki. Artistien ja esiintyjien sivuilta löytyy kuvaukset yhteystiedot sekä osalla löytyy myös esiintymisvideoita. Videoita voi käydä kuuntelemassa muuten vaan ja valikoimasta voi nopeasti löytää hyvän esiintyjän omiin juhliin tai vaikka suurempaan tapahtumaan.

  Sivustolta löytyy linkki osio

  , jossa on linkkejä muun muassa erilaisiin musiikki portaaleihin, kuten muusikoiden.net ja soundi, treenikämppien tietoja, studioita, musiikinopetusta ja tapahtumainfoa. Sivustoilla ei ole varsinaista asiakaspalvelua. Palaute sivulla voi ylläpitoon lähettää viestiä esimerkiksi, kun esiintyjä ei ole ollut kuvausta vastaava. Samassa osiossa voi myös lähettää vinkkejä ja parannusehdotuksia sivustolle. Musiikkiin tai tapahtumiin liittyvillä yrityksillä on mahdollisuus mainostaa sivustoilla omaa toimintaansa. Mediatiedoista löytyy hinnasto mainoksille ja yhteystiedot sivustolle contact@fourcodeltd.com.

  Suositukset, valitukset ja vinkit sivuille Artistimaksaa

  Onko sinun bileissä ollut artisti hankittu Artistimaksaa sivujen kautta? Kerro Suomiarvostelut sivuilla miten homma käytännössä toimi. Saitko helposti yhteyden esiintyjään? Vastasiko sivuston kuvaus esiintyjän laatua? Mitä kaikkea pitää huomioida esiintyjää tai artistia tilatessa? Mitä parantaisit kyseisessa palvelussa? Voit omalla palautteella ja kommenteilla auttaa muita käyttäjiä, kun he harkitsevat palvelun käyttöä. Saat myös tietoa ja vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun käyttä Artistimaksaa sivustojen palveluita. Tällä tavoin voi varmistaa sujuvan toiminnan kaikkien osapuolien kesken.

  Artistimaksaa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Artistimaksaa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Artistimaksaa luotettava yritys?

  Artistimaksaa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Artistimaksaa tarjoaa?

  Artistimaksaa on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Artistimaksaa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.