SuomiArvostelut

  Arvostelut Antiikki & Design

  Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttämällä näitä elämäämme voimme parantaa sen laatua sekä kokemaamme onnellisuuden ja vahvan identiteetin tunteita.
  Tätä tarjoaa historiallisiin esineisiin, tapoihin ja sisutukseen keskittyvä Antiikki & Design. Onnistuuko lehti aina löytämään uusia ja kiinnostavia käsittelyn aiheita? Miten sisältö vertautuu muuhun markkinoiden tarjontaan? Tutustu lehteen tarkemmin asiakkaiden jättämien arvostelujen avulla!

  Tietoa Antiikki & Design -lehdestä

  Antiikki & Design on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa V8-Magazine, GTi-Magazine, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos. Antiikki & Design -lehden se osti Sanoma Medialta kesäkuussa 2014. Tätä seuraavan vuoden alussa lehden nimi muutettiin Glorian Antiikista nykyiseen versioonsa.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.

  apsiperheiden kotiin annettavat palvelut

  Antiikki & Design sisältö

  Antiikki & Design on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin antiikki, vapaa-aika, sisustus, ruoanlaitto sekä matkailu. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 35–60-vuotiaita naisia, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, reseptejä ja vinkkejä voi löytää myös lehden omilta nettisivuilta.
  Nettisivuilla vierailevalle tarjotaan mahdollisuus esittää kysymyksiä omistamiinsa esineisiin liittyen. Nämä voivat päätyä johonkin lehden julkaisuun, jolloin esineen aikakautta, arvoa ja tyypillisiä käyttökohteita selvennetään asiantuntijatiedoin.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan erilaisin kilpailuin ja arvonnoin. Arvontoihin voi päästä mukaan esimerkiksi äänestämällä kilpailuissa, joissa etsitään lehden parasta julkaisua. Palkintoina annetaan usein sisustuksessa käytettäviä esineitä, joiden arvot vaihtelevat muutamista kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin (esim. Aalto-maljakko).
  Artikkeleissa korostuu estetiikan lisäksi ekologisuus. Niissä saatetaan esimerkiksi antaa neuvoja siihen, miten omassa sisustuksessa voi hyödyntää kierrätettyjä esineitä, tai mistä suomalaisista liikkeistä voi löytää laadukkaita ja pitkän käyttöiän omaavia tuotteita. Useimmiten kyseiset aiheet käsitellään objektiivisesti – varsinaisista kaupallisista yhteistöistä ilmoitetaan tekstien yhteydessä erikseen.
  Antiikin teemaan sopivasti jotkin lehden jutut saattavat käsitellä historiaa ylipäätään. Artikkeleita lukemalla voikin oppia eri aikakausien muoti-ilmiöistä sekä hyödykkeiden yleistymisen taustoista. Näin saatat myös arvostaa arkipäiväisiä asioita, joita on alkanut pitää huomaamattaan itsestäänselvyyksinä.
  Uusia numeroita julkaistaan kuukausittain. Normaalihintaisena neljän kuukauden lehtien hinta alkaa 49 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Antiikin & Designin toimintaan liittyen

  Oletko itse päässyt jo tutustumaan Antiikki & Design -lehden artikkeleihin? Toimiiko sen sisältö todenmukaisena ikkunana historiaan? Inspiroiduitko uuden antiikkiesineen hankitaan lehden johdosta? Uusien kiinnostuksen kohteiden hankinta on yksi elämämme miellyttävimmistä kokemuksista, ja tätä edesauttava viihde on mitä todennäköisimmin veloittamansa rahan arvoista.
  Hankitko jo lehden kuukausitilauksen? Ehkä jouduitkin peruuttamaan tilauksesi? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan.
  Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville.

  Antiikki & Design
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Antiikki & Design

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Antiikki & Design luotettava yritys?

  Antiikki & Design on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Antiikki & Design tarjoaa?

  Antiikki & Design on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Antiikki & Design-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.