Vinkkejä täydellisen ystävänpäivälahjan löytämiseen

Vinkkejä täydellisen ystävänpäivälahjan löytämiseen
Muut Yritykset

Haluatko ilahduttaa kumppaniasi tai ystävääsi erityisellä lahjalla ystävänpäivänä? Suklaa, punaiset ruusut ja sydänleivokset ovat ihana lahjaidea kenelle tahansa. Jos kuitenkin haluat antaa lahjan, johon on käytetty hieman enemmän vaivaa ja se on saajansa näköinen, jatka lukemista. Kerromme parhaat lahjavinkit persoonallisen ystävänpäivälahjan löytämiseen!

Ystävänpäivän lahjavinkit

Jotta ystävänpäivälahja olisi persoonallinen ja nimenomaan saajalleen erityinen, sen hankkimisessa kannattaa lähteä liikkeelle miettimällä, millaisia mieltymyksiä lahjan saajalla on. Onko kierrättäminen hänelle tärkeää? Pitääkö hän ruoanlaitosta tai käsitöistä? Fanittaako hän vaikkapa jotain bändiä tai jalkapallojoukkuetta? Ystävänpäivä on joulun jälkeen toisiksi suosituin lahjojen päivä, ja vaihtoehtoja erilaisille lahjoille löytyy paljon.

Lahja parhaalle ystävälle tai kumppanille merkkinä siitä, kuinka tärkeä hän on, on jo itsessään hieno ele ja kaunis ajatus. Oli se sitten itse kirjoitettu ystävänpäiväruno, yhteinen hemmotteluhetki tai ystäväsi pitkään toivoma uusi vaate tai muu tarpeellinen tavara. Lahja kuin lahja on osoitus välittämisestä ja rakkaudesta. Jos kuitenkin haluat ilahduttaa aivan erityisellä tavalla, jatka lukemista niin kerromme, kuinka hankit mieleenpainuvan ystävänpäivälahjan, jota lahjan saaja ei ihan heti unohda.

Ystävänpäivälahjat kumppanille

1. Koru on hieman kliseinen, mutta aina osuva lahja kuin miehelle, että naiselle.

Laatukoru on verkkokauppa, josta löydät erilaisia ystävänpäivälahjoja. Koruihin voi kaivertaa oman ja kumppanin nimen, sekä päivämäärän ikuistamaan kyseisen ystävänpäivän. Voit lukea muiden asiakkaiden kommentteja ja arvosteluja kaupasta ennen tilaamista.

Jos molemmat pidätte käsitöistä, varaa yhteinen koruntekokurssi, jossa molemmat pääsette tekemään toisillenne ystävänpäiväkorut ja saatte samalla hauskaa, hieman erilaista puuhaa ystävänpäivään.

2. Yllätä yhteisillä muistoilla.

Kokoa vanhoja valokuvia valmiiksi ja ota ne esille esimerkiksi itse tekemäsi illallisen jälkeen. Voitte yhdessä muistella menneitä ja suunnitella tulevaa. Vanhoista valokuvista voi tehdä esimerkiksi taulun, joka koristaa kotinne seinää. Ifolor on tunnettu kotimainen verkkokauppa, jonka tuotteisiin kuuluu muun muassa erilaiset sisustuskuvat. Voit teettää erilaisia tuotteita haluamillasi kuvilla, jolloin lahja on taatusti erityinen.

3. Ystävänpäivän illallinen ravintolassa - vaiko sittenkin kotona?

Voit viedä mielitiettysi syömään hänen lempiravintolaansa, tai vaihtoehtoisesti itse loihtia hänen lempiruoastaan romanttisen illallisen kotona. Jos kaipaatte iltaan tekemistä, niin järjestä rakkaallesi sokkomaistelu vaikkapa alkupalan merkeissä.

4. Vauhtia ja huvia!

Anna ystävänpäivälahjaksi palanen jännitystä tai iso annos naurua ja riemua. Vie rakkaasi nauttimaan vauhdin huumasta mönkijäsafarille tai moottorikelkkailemaan kauniisiin talvimaisemiin. Jos kaipaatte ennemmin sisähuvia, on keilaus, biljardi ja erilaiset pakohuonepelit aina hyvä vaihtoehto.

5. Jääkiekkopeli

on varmasti mieluinen ystävänpäivälahja miehille.Jos kumppani fanittaa jotain tiettyä joukkuetta, varaa liput hyvissä ajoin ja vie hänet katsomaan peliä. Voit toki antaa liput myös lahjaksi, jotta hän pääsee peliin myöhemmin ystävänsä, tai sinun kanssa.

6. Ei vain kukkakimppu, vaan kokonainen kukkatarha!

Jos haluat todella pisteet kotiin ja hemmotella rakastasi ystävänpäivänä, osta ruusuja. Yhden kimpun sijaan osta viisi tai kymmenen kimppua, joilla koristelet koko kodin, ennen kuin rakkaasi saapuu. Jos haluat helpottaa yllätystäsi, Cyber Florist on verkkokauppa, joka toimittaa kukat suoraan ovellesi. Varma ystävänpäivälahja naisille!

7. Anna lahjaksi aikaa ja hemmottelua.

Onko teillä ollut työkiireitä ja liian vähän yhteistä aikaa? Tilaa ruoka valmiiksi kotiin, anna kumppanillesi hieronta, jutelkaa ja viettäkää kiireetön päivä. 10 parasta lahjaa tyttöystävälle voi auttaa, kun suunnittelet hemmotteluhetkeä naiselle!

8. Romanttinen lahja.

Nimikoidut tuotteet ovat henkilökohtainen, ihana lahja. Puuttuuko molemmilta kylpytakit tai -tossut, jotka voisit tilata yhteiseksi ystävänpäivälahjaksi? Sivustolta suomiarvostelut.fi löydät erilaisia verkkokauppoja, sekä muiden asiakkaiden kokemuksia niistä. Voit valita tuhansien kauppojen joukosta sopivan ja tilata romanttisen lahjan, oli se sitten vaikkapa yksilöity avaimenperä, lahjakortti tai valokuvakirja.

Lahja ystävälle - 8 parasta ideaa

1. Yrttejä ruoanlaiton ystävälle.

Tykkääkö ystäväsi ruoanlaitosta tai rakastaako hän kokeilla makuja eri maailmoista? Osta kokille pieni keittiön sisustukseen sopiva kori, jonka täytät erilaisilla yrteillä. Tai valitse jokin kokkikirja kirjastosta tai resepti netistä, osta tarpeelliset ainekset valmiiksi ja kokatkaa yhdessä reseptin mukaan. Ystävänpäivän leivonta on hauskaa puuhaa ja vie kielen mennessään!

2. Ystävänpäiväreissu!

Yllätä ystäväsi viemällä hänet pienelle matkalle ystävänpäivänä. Se voi olla vaikkapa viereinen kaupunki tai vierailu lähellä olevalle ratsastustilalle tai kylpylään. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää ja ilahduttaa aina.

3. Persoonallinen lahja.

Onko ystäväsi kauneuden ystävä tai intohimoinen autoharrastaja? Erilaiset lahjakaupat tarjoavat lahjatuotteita monen eri aihepiirin joukosta ja jokaiselle löytyy jotakin personoitua. Jos on vaikea keksiä sopivaa lahjaa, mieti ensin, mikä lahja voisi ilahduttaa ystävääsi. Etsi sitten kauppa, josta voit tilata kyseisen lahjan ystäväsi omalla nimellä. Esimerkiksi nimikoitu pyyhe tai toilettilaukku ovat hyviä ideoita.

6. Leffatreffit.

Kutsu ystäväsi leffatreffeille ystävänpäivänä. Treffit voivat olla elokuvateatterissa tai kotona. Molemmat ovat simppeli, mutta ihana yllätys!

7. Uusi harrastus.

Oletteko ystäväsi kanssa miettineet uutta harrastusta, yhteistä tekemistä kiireiseen arkeen tai kylmiin talvipäiviin? Aloittakaa yhdessä rentouttava jooga tai vauhdikas tanssi, opiskelkaa yhdessä uusi kieli tai harjoitelkaa erilaisten drinkkien tekemistä. Kirjoita esimerkiksi lahjakortti ystävälle, jossa kutsut hänet mukaasi uuteen harrastukseen.

8. Elämyslahja.

Onko ystäväsi aina halunnut hypätä benjihypyn, rakastaako hän spa-hoitoja tai maistuisiko olutkierros? Uudet kokemukset ovat aina virkistävä ja jännittävä lahja.

9. Yllätyskakku.

Nimensä mukaisesti kyseessä on kakku, ja sen sisällä yllätys. Leivo ystävälle siis ystävänpäiväkakku, jonka sisältä löytyy pieni boksi ja boksin sisältä yllätyslahja. Lahja voi olla esimerkiksi itse kirjoitettu runo tai yllätyslippu tulevaan tapahtumaan.

10. Lahjakortti

on aina hyvä lahja, varsinkin jos et varmuudella tiedä, mistä ystäväsi saattaisi pitää. GoGift ja muut yritykset tarjoavat lahjakortteja erilaisiin tuotteisiin, palveluihin ja elämyksiin. Valitse sopivin ja hemmottele ystävää!

Lisää Muut Yritykset