Skill Share

Kaikki arvostelut

Skill Share

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo Edureka

Edureka

0 arvostelut

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisoh...

Logo FutureLearn

FutureLearn

0 arvostelut

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...

Logo SKILL SHARE

SKILL SHARE

0 arvostelut

Maailma muuttuu niin nopeasti, että uusia taitoja saa ja täytyy opetella jatkuvasti. Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja, graafinen su...

Skill Share

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos on pysyvää. Internetin aikakaudella oppiminen on siirtynyt suurissa määrin luokkahuoneista virtuaalisiin tiloihin. Skillsharen tapaiset yritykset pyrkivät jättämään oman jälkensä virtuaalikoulutusalalle. Jonkinlaisesta oppimisesta on siis kyse, mutta miten Skillshare käytännössä toimii? Tässä lyhyessä yhteenvedossa me pyrimme selvittämään asiaa ja antamaan sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit päättää, onko Skillshare sinulle sopiva oppimisalusta. Voit myös lukea ohesta löytyviä asiakasarvosteluja, joiden perusteella voit saada maanläheisen kuvan Skillsharen toiminnasta.

Tietoa Skillsharesta
Skillshare on vuoden 2010 marraskuussa perustettu yhdysvaltalainen yritys, joka pyrkii mahdollistamaan uuden oppimisen netissä. Yritys kuvaa itseään termillä oppimisyhteisö verkossa, ja juuri oppimisen yhteisöllisyys korostuu vahvasti yrityksen mainonnassa. Markkinaideana on, että maksamalla Skillsharen tilausmaksun voi kuluttaja tutustua alustalla saatavilla olevaan sisältöön vapaasti ja seurata sellaista opetussisältöä, joka juuri häntä itseään kiinnostaa.

Skillsharen tuotteet ja palvelut
Kun asiakas rekisteröityy Skillsharen sivustolle, saa hän käyttöönsä sivuston kurssivalikoiman, johon kuuluu kasvava määrä erilaisia videokursseja. Kurssit ovat alan ammattilaisten tekemiä ja jokaisen kurssiopettajan persoonallisuus onkin selkeästi läsnä kurssien markkinoinnissa ja esityksessä. Yritys jaottelee kurssinsa kategorioittain siten, että asiakas voi pyrkiä löytämään itseään kiinnostavaa sisältöä lukemalla omaa kiinnostuksenkohdetta vastaavaa kurssilistaa. Kurssimääräisesti mitattuna suurimpia kategorioita Skillsharen kurssivalikoimassa ovat muun muassa animaatio, taide ja design, eli etenkin visuaalisesta työskentelystä kiinnostuneille ihmisille löytyy sisältöä. Mukana on kuitenkin hyvin erilaisiakin kategorioita, esimerkiksi kursseja yrittämisestä kiinnostuneille. Skillshare tarjoaa kursseja kirjoittajille, valokuvaajille ja sisustajille. Myös muunlaiset lifestyle-kurssit kuuluvat Skillsharen kurssipalettiin, ja esimerkiksi kielten opiskelu onnistuu Skillsharen välityksellä. Kurssit ovat videokursseja, eli ne koostuvat sarjasta opettavaisia videoita, joita asiakas voi katsoa silloin kun hänelle itselleen sopii. Nykyisin yritys tarjoaa kuitenkin myös interaktiivisia pienryhmäkursseja, jotka muistuttavat rakenteeltaan enemmän esimerkiksi klassisia Kansanopiston kursseja.

Miten Skillshare toimii?
Skillshare toimii tilausperusteisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas maksaa kiinteää jäsenmaksua, jonka vastineeksi hänellä on vapaa pääsy sivuston kurssivalikoimaan kategoriasta riippumatta. Skillshare tarjoaa sisäänostotuotteena kuukauden ilmaista kokeilujaksoa, joka on juuri sitä, miltä kuulostaakin: tavanomainen Skillsharen käyttökokemus mutta ensimmäisen tilauskuukauden ajan maksuttomasti. Yrityksen palveluihin pääsee käsiksi mistä tahansa paikasta, jossa on käytettävissä internetyhteydellä varustettu laite. Monille tämä tarkoittaa varmasti tietokonetta, mutta halutessaan Skillsharen kursseja voi katsoa myös mobiililaitteesta käsin. Toistaiseksi erillinen Skillshare-sovellus on saatavissa iOS- ja Android-käyttöliittymille. Entä sopiiko Skillshare suomalaisille? Vaikka yrityksen jäseneksi voi periaatteessa liittyä mistä tahansa päin maailmaa, myös Suomesta, ovat tämän amerikkalaisen yrityksen sivut ja kurssit saatavilla vain ja ainoastaan englanniksi. Näin ollen Skillshare sopii suomalaiselle asiakkaalle vain, jos englanti sattuu löytymään omasta kieliportfoliosta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Skillsharen asiakkailta
Jos olet kiinnostunut Skillsharen palveluista mutta et ole vielä täysin selvillä siitä, sopivatko ne omiin tarpeisiisi, suosittelemme kysymään sellaisilta ihmisiltä, joilla on jo kokemusta yrityksestä. Tätä helpottaaksemme olemme jättäneet oheen kommenttipalstan, jolla Skillsharen asiakkaat saavat jakaa kokemuksiaan. Toivomme kommenttien olevan sinulle hyödyksi päätöksenteossa. Yritys itsessäänkin korostaa yhteisöllisyyttä, joten tässä tapauksessa lienee erityisen sopivaa, että myös mahdolliset uudet asiakkaat jakavat tietoa keskenään ja muodostavat siten selkeämmän kuvan Skillsharen toiminnasta. Siksi kannustamme myös sinua siihen, että jos sinulla on jo jonkinlaista kokemusta Skillsharesta, jaat sen muiden lukijoidemme kanssa kommenttipalstalla. Inspiraation puuttuessa voit kirjoittaa vaikkapa siitä, onko Skillsharen kurssivalikoima omaan makuusi riittävän laaja ja monipuolinen. Näin itse kukin pääsee oppimaan, onko Skillsharen kanssa asiointi juuri heille sopiva oppimisratkaisu.