SuomiArvostelut

  Arvostelut Pimp my Booty

  Arvostelut PinkmyBootystä Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntymäpäivät pian? Oletko muuten vain kiinnostunut lahjoista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Pink my Booty voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Pimp my Bootystä

  Pimp my Bootyn verkkokaupan takana on helsinkiläinen pienyritys, jonka nimi on Me We, ja se on keskittynyt yksilöllisiin, erilaisiin rakkauslahjoihin. Heidän ideanaan ja mottonaan on tarjota erityisiä, käyttökestoisia ja tunnetasolla ainutlaatuisia lahjoja sekä hyvää lahjapalvelua. Me We:n taustalta löytyy naiskaksikko Anu Hame ja Katariina Lindsten. Lahja painetaan yksilöllisesti käsityönä ja ensimmäiset sellaiset pipot tuotettiin jo vuonna 2012. Pimp My Bootyn idea syntyi siitä, kun yrittäjäkaksikon ystävä Timo kehui tyttöystävänsä peppua niin ihanaksi, että hän ostaisi pöksyt, joissa lukisi ihana peppu. Talvella 2014–2015 sitten yrittäjäkaksikko kehitti bambukuidusta tehdyt naisten lahjahipsterit, joihin saattoi keksiä oman salaisen viestin. Sen myötä tämä rakkausviestipalvelu kasvoi, kunnes vuonna 2016 laitettiin pystyyn itse verkkokauppa, jolloin tämä uudehko rakkauslahjapalvelu aukesi tammikuun viimeinen päivä vuonna 2016. Pimp my Bootyn asiakaspalvelu toimii numeroissa: Katariina Lindsten, 040 825 7113 ja Anu Hame, 040 511 4195, lisäksi heidän sähköpostiosoitteensa ovat: etunimi.sukunimi@mewe.fi. Itse osoite löytyy Me We Group Oy Maamiehentie 12 00760 Helsinki ja yritystunnus on: 2421120-8

  Pimp My Bootyn tuotteet ja palvelut
  Pimp My Bootystä saa siis kaikenlaisia rakkauslahjoja pöksyjen ohella, kuten muun muassa muokattavia pipoja, huppareita äidille tai isälle, teepaitoja, tai paitoja, joissa lukee pappa tai mummi. Löytyy myös kustomoitamina lahjoina esimerkiksi kangaskasseja, kuppeja tai jopa koruja. Verkkokaupan suurimpana tuotteena ovat kuitenkin muokattavat alushousut, jolloin esimerkiksi voi muokata naisten jalkahipstereitä omalla tekstillä. Jalkahipsterit löytyvät kolmella eri värillä: hopea, kulta ja neonpinkki ja XS koosta XXXL-kokoon, jolloin kaiken painoiset ja kokoiset naiset ovat edustettuina. Itse tekstissä: mitä enemmän kirjaimia, sitä pienempi teksti. Max. 4 sanaa. Itse vaatteet on tehty bambuviskoosista (95 %) ja joustavasta elastaanista (5 %). Lisäksi ne ommellaan Kangasalla ja painetaan tilauksesta Helsingin Sörnäisissä. Miesten lahjaboksterit on myös tehty samalla tuoteidealla. Verkkokauppa antaa myös poikkeuksellisesti palautusoikeuden räätälöidyille tuotteille, vaikka kuluttajansuojalain mukaan ei tarvitse antaa sellaista kustomoitaville tuotteille.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Pink My Bootystä
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko lahjatarpeet tyydytettyä ja samalla sait lahjaalusvaatteet ja mukit ostettua ja rakkaasi iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Stimulus-rahasta vauhtia pörssiin | Traders’ Club 84

  Pimp my Booty
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Pimp my Booty

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Pimp my Booty luotettava yritys?

  Pimp my Booty on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Pimp my Booty tarjoaa?

  Pimp my Booty on enimmäkseen aktiivinen Muut Yritykset-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lahjakaupat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Pimp my Booty-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.