SuomiArvostelut

  Arvostelut Piilola

  Arvostelut Piilolastasta
  Kiinnostaako sinua kukat? Tarvitsetko enemmän kukkaideioita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on esimerkiksi häät pian? Oletko muuten vain kiinnostunut kukista, kukinnoista ja muista kasveista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Piilola voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Piilolasta
  Piilola on kiviliikkeenä toimiva kukkakauppa, jolta löytyy myös verkkokauppa. Sen verkkokauppa on avattu helmikuussa 2005. Piilola on traditionaalinen kukkakauppa, joka toimii Helsingin Etelä-Haagassa. Kukkakaupan omistajilla on sivuston mukaan yli 40 vuoden kokemus kukista. Sen osoite on Vihdintie 3-5, 00320 Helsinki. Se toimittaa kukkia kotiin tai toimistoon Suomeen tai toiselle puolelle maailmaa. Sen toimitusalueisiin kuuluvat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa ja muut toimitukset käyvät Interflora kukkavälitys -ketjun kautta. Verkkokauppaa ylläpitää Kukkamyynti Piilola Oy ja sen yritystunnus on 1895827-6. Itse yritys on perustettu vuonna 2004. Sen asiakaspalvelun sähköposti sijaitsee osoitteessa info@piilola.fi ja sen puhelinnumero on 09-5882200. Sen verkkokaupan päivystysnumero toimii liikkeen aukioloaikoina numerosta 045 8746 500 käsin. Piilolalla on myös liike city-centerissä.

  Piilolan tuotteet ja palvelut
  Tämä kukkaverkkokauppa siis myy erilaisia kukkia ja kukka-asetelmia tapahtuman perusteella tai muuten vain. Esimerkiksi tästä kukkaverkkokaupasta pystyy tilaamaan leikkokukkia, kimppuja, eri asetelmia, ja myös ruusuja. Teeman mukaan pystyy myös tilaamaan hääkukkia tai surukukkia. Myynnissä on myös kortteja ja suklaata. Koska kyseessä on kukkakauppa, niin luonnollisesti siellä myydään lukuisia eri kukkia eri kukkalajikkeineen, joita ovat muun muassa: arabiantähdikki, ruusu, germini, neilikka, iris, vanda, eustoma, oksaneilikka, nappikrysanteemi, marjakuisma, crocosmia, poimulehti ja karhunheinä. Kaupasta voi ostaa myös kukkaruukkuja kukkineen eli periaatteessa ostoskokemus on miltein samanlainen kuin menisi tavalliseen kiviliikkeiseen kukkakauppaan. Piilolasta tilaaminen onnistuu monilla maksuvaihtoehdoilla, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna. Piilola löytyy myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Piilolasta

  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko kukkatarpeet tyydytettyä ja samalla sait kukat ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Tase ja tuloslaskelma

  Piilola
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Piilola

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Piilola luotettava yritys?

  Piilola on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Piilola tarjoaa?

  Piilola on enimmäkseen aktiivinen Muut Yritykset-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kukkakaupat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Piilola-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.