Piilola

Kaikki arvostelut

Piilola

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Piilola

Arvostelut Piilolastasta
Kiinnostaako sinua kukat? Tarvitsetko enemmän kukkaideioita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on esimerkiksi häät pian? Oletko muuten vain kiinnostunut kukista, kukinnoista ja muista kasveista tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Piilola voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Piilolasta
Piilola on kiviliikkeenä toimiva kukkakauppa, jolta löytyy myös verkkokauppa. Sen verkkokauppa on avattu helmikuussa 2005. Piilola on traditionaalinen kukkakauppa, joka toimii Helsingin Etelä-Haagassa. Kukkakaupan omistajilla on sivuston mukaan yli 40 vuoden kokemus kukista. Sen osoite on Vihdintie 3-5, 00320 Helsinki. Se toimittaa kukkia kotiin tai toimistoon Suomeen tai toiselle puolelle maailmaa. Sen toimitusalueisiin kuuluvat Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa ja muut toimitukset käyvät Interflora kukkavälitys -ketjun kautta. Verkkokauppaa ylläpitää Kukkamyynti Piilola Oy ja sen yritystunnus on 1895827-6. Itse yritys on perustettu vuonna 2004. Sen asiakaspalvelun sähköposti sijaitsee osoitteessa info@piilola.fi ja sen puhelinnumero on 09-5882200. Sen verkkokaupan päivystysnumero toimii liikkeen aukioloaikoina numerosta 045 8746 500 käsin. Piilolalla on myös liike city-centerissä.

 

Piilolan tuotteet ja palvelut
Tämä kukkaverkkokauppa siis myy erilaisia kukkia ja kukka-asetelmia tapahtuman perusteella tai muuten vain. Esimerkiksi tästä kukkaverkkokaupasta pystyy tilaamaan leikkokukkia, kimppuja, eri asetelmia, ja myös ruusuja. Teeman mukaan pystyy myös tilaamaan hääkukkia tai surukukkia. Myynnissä on myös kortteja ja suklaata. Koska kyseessä on kukkakauppa, niin luonnollisesti siellä myydään lukuisia eri kukkia eri kukkalajikkeineen, joita ovat muun muassa: arabiantähdikki, ruusu, germini, neilikka, iris, vanda, eustoma, oksaneilikka, nappikrysanteemi, marjakuisma, crocosmia, poimulehti ja karhunheinä. Kaupasta voi ostaa myös kukkaruukkuja kukkineen eli periaatteessa ostoskokemus on miltein samanlainen kuin menisi tavalliseen kiviliikkeiseen kukkakauppaan. Piilolasta tilaaminen onnistuu monilla maksuvaihtoehdoilla, jotka ovat pankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku- ja osamaksupalvelut (OP, Collector, Jousto ja AfterPay) sekä mobiilimaksutavat kuten MobilePay, Pivo ja Siirto ja myös Klarna. Piilola löytyy myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookista.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Piilolasta

Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko kukkatarpeet tyydytettyä ja samalla sait kukat ostettua ja juhlavieraat iloisiksi. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.