FutureLearn

Kaikki arvostelut

FutureLearn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Skill Share

Skill Share

0 arvostelut

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos ...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo Edureka

Edureka

0 arvostelut

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisoh...

Logo SKILL SHARE

SKILL SHARE

0 arvostelut

Maailma muuttuu niin nopeasti, että uusia taitoja saa ja täytyy opetella jatkuvasti. Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja, graafinen su...

FutureLearn

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämähtää hän paikoilleen niin työssään kuin vapaa-ajallaankin. Uuden oppiminen saattaa jopa parantaa keskusteluja, joita käyt päivittäin ja laajentaa ystäväpiiriäsi, kun osaat luoda yhteyksiä muihin ihmisiin puhumalla heille tärkeistä asioista. Sanomattakin on selvää, että uuden oppiminen tekee hyvää myös urallesi. Niinpä herääkin kysymys: Okei, oppiminen on keskeistä, mutta miten opitaan käytännössä? Yksi vaihtoehto on osallistua etäkursseille. Tällaisia on tarjolla runsaasti eri palveluiden kautta, minkä vuoksi sopivan palvelun löytäminen saattaa olla vaikeaa. SuomiArvostelut-sivustolla esittelemme mitä erilaisimpia yrityksiä seuraavanlaisten yritysprofiilien avulla. Tässä yritysprofiilissa esittelemme koulutusalan yrityksen nimeltä FutureLearn, joka tarjoaa kursseja verkossa. Lukemalla profiilin saat tietää, mikä on FutureLearn ja miten sen kanssa asioidaan. Voit lisäksi lukea ohesta asiakasarvosteluita FutureLearnista.

Tietoa FutureLearnista
FutureLearn on vuonna 2012 perustettu brittiläinen oppimisalusta, joka tarjoaa asiakkailleen sataprosenttisesti verkossa järjestettäviä kursseja. FutureLearnin omistaa Yhdistyneen kuningaskunnan "The Open University" yhdessä australialaisen SEEK Ltd:n kanssa. The Open University on brittiläinen julkinen yliopisto, jonka opetus suoritetaan pääasiassa etätoteutuksena. Alusta on täysin englanninkielinen, joten suomalaisille asiakkaille se sopii vain, jos englannin kielen taito on opiskeluun riittävällä tasolla. FutureLearn toimii yhteistyössä erilaisten järjestöjen ja yliopistojen kanssa, jotka auttavat FutureLearnia kurssien toteuttamisessa. Erityisesti isobritannialaiset yliopistot ovat vahvasti edustettuina FutureLearnin yhteistyökumppaneiden joukossa.

FutureLearnin kurssit
Miten FutureLearnin kurssit toimivat? Ne muistuttavat esimerkiksi yliopistossa järjestettäviä kursseja sikäli, että ne järjestetään tiettyyn aikaan – toisin sanoen niillä on alkamis- ja päättymisajankohta. Se miten kursseille pääsee mukaan, riippuu valitsemastasi tilausmallista. Jos sinulla on perusversio FutureLearnista, pääset mukaan vain kurssin todellisena aloitusajankohtana. Mikäli sen sijaan päätät maksaa FutureLearnin tilauksesta, pääset kursseihin käsiksi myös niiden järjestämisajankohtien ulkopuolella. FutureLearnin kurssit on jaettu viikkoihin siten, että joka viikko saat tehtävälistan, joka kertoo sinulle mitä sinun pitäisi sillä viikolla tehdä. Näin voit sovittaa kurssin omaan aikatauluusi. Kursseilla on klassista luento-opetusta ja harjoituksia, mutta myös keskusteluja muiden kurssille osallistuvien opiskelijoiden kanssa. Kurssiharjoitukset ovat toisinaan luonteeltaan sellaisia, että niistä saa palautetta ja siten opiskelijan on mahdollista parantaa suoritustaan kurssin ollessa käynnissä. Kurssin aikana järjestetään myös kokeita, joihin on mahdollista osallistua vain, jos on tilannut FutureLearnin maksullisen version. Kokeisiin osallistumisen etu on se, että niiden pohjalta saa kurssista arvosanan sekä kurssin päätyttyä todistuksen kurssin suorittamisesta. Kuten arvata saattaa, voi tällä todistuksella osoittaa suorittaneensa kyseessä olevan kurssin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä FutureLearnin asiakkailta
Ihmisillä voi olla hyvinkin erilaisia tapoja oppia, ja yhdenlainen opiskelu sopii yhdelle ihmisille kuin nenä päähän, kun taas toiselle ei lainkaan. Siksi on hyvä kuulla mahdollisimman monen ihmisen puolueeton mielipide opiskelualustasta ennen sen käyttöön ryhtymistä. Toki arvosteluja on saatavilla myös FutureLearnin verkkosivuilla, mutta ne eivät ymmärrettävästä syystä ole puolueeton tiedonlähde. Siksi olemme jättäneet tälle sivulle paikan, johon jo FutureLearniä käyttäneet opiskelijat voivat jättää kaikki risut ja ruusut, joita heillä on antaa FutureLearnille. Voit saada hyvinkin arvokasta tietoa lukemalla, millaisia kokemuksia muilla on ollut FutureLearnista. Jotta tiedon jakaminen toimisi mahdollisimman hyvin, kannustamme kaikkia lukijoitamme, joilla on kokemusta FutureLearnista, jättämään oheen kommenttinsa. Se koskee myös sinua, eli tervetuloa kommentoimaan! Jos kirjoitussuoni ei syki, voit kirjoittaa esimerkiksi siitä, onko oppimasi mielestäsi ollut käytetyn ajan ja rahan väärti ja ovatko kurssin järjestäjät ja kanssaopiskelijat olleet ammattimaisia ja mukavia.