FloraQueen

Kaikki arvostelut

FloraQueen

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Piilola

Piilola

0 arvostelut

Arvostelut Piilolastasta Kiinnostaako sinua kukat? Tarvitsetko enemmän kukkaideioita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on esimerkiksi...

Logo Interflora

Interflora

0 arvostelut

Tuntuuko merkkipäivien juhlistaminen toisinaan ylimääräiseltä stressiltä jo valmii...

Logo Cyber Florist

Cyber Florist

0 arvostelut

Useimmat yritykset ovat tänä päivänä siirtäneet myyntiään verkkoon. Tuotteita löytyy laidasta laitaan ...

Logo fernsnpetals

fernsnpetals

0 arvostelut

Kukkien tai lahjojen valitseminen voi olla raskasta puuhaa ja ideat loppuvat helposti kesken. Tänä päivänä on onneksi my&o...

FloraQueen

Mikä olisi parempi tapa muistaa rakasta ystävää tai läheistä kuin kaunis kukkakimppu? Ei helposti tule mieleen ja sen takia kukkien antaminen onkin niin mukavaa. Kukkien antaminen on helppo ja kaunis lahja, joka sopii moneen tilanteeseen ja nykyaikana ei välttämättä tarvitse poistua edes kotoa, kun haluaa antaa kukka lahjan sille tärkeälle henkilölle. Miten kukkien tilaaminen onnistuu kotoa? Helposti, koska monet kukkakaupat ovat siirtäneet toimintansa myös verkkoon ja tarjoavat kukkien toimituspalvelua sitä kautta. Yksi tällainen yritys on FloraQueen, jonka kautta kukkien lähettäminen onnistuu. Millainen yritys FloraQueen on? Onko sieltä turvallista tilata kukkalähetys? Nämä voivat olla ensimmäisenä mielessä, kun lähtee tilaamaan kukkia verkosta. Helpoin tapa selvittää asia on toisen henkilön arvostelu yrityksestä. Näillä sivuilla tutustumme tarkemmin FloraQueen yritykseen. Voit lukea toisten käyttäjien kommentit ja palautteet kyseisestä yrityksestä ja millainen kokemus heille on syntynyt siitä.

Tietoa FloraQueen
Yritys on alkanut lähettää kukkia verkon kautta jo vuonna 2004 sen pääkonttorilta Barcelonasta. Toiminta alkoi pienestä verkkosivusta ja muutamasta valmistetusta kimpusta. Kuluneen 15 vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti. Tänä päivänä FloraQueen on johtava yritys maailmassa, joka lähettää kukkia ympäri maailman. FloraQueen on rekisteröity Barcelonaan ja se työllistää 47 henkilöä ja yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 14,7 miljoonaa dollaria. 

Tuotteet ja palvelut FloraQueen
Kukkia lähetetään yli 100 maahan nopeasti, joka säilyttää kukat kauniina perille asti. Toimituksia saa päivästä tai ajankohdasta riippumatta. Yrityksen liiketoimintakonsepti toimii siten että kukat voidaan toimittaa suoraan toimittajalta perille asti tai paikallisten floristien toimesta, jotka toimivat yrityksen kanssa yhteistyössä. Tuotteet ovat pääasiassa valmiiksi luotuja kimppuja erilaisiin tilanteisiin. Verkkokaupasta löytyy valikoimaa erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja lahjoihin. Valikoimassa on kimppuja syntymäpäiville, lasten juhliin, romanttisiin tilanteisiin, sympatiaa vaativiin tilanteisiin kuten sairaus tai muistotilaisuudet. Kukkakimppujen lisäksi kaupasta voi tilata kasveja ja erityisiä lahjoja. Kasveista löytyy muun muassa orkideoita, liljoja ja hyasintteja sekä valikoimaa voi rajata myös hakutoimintojen avulla.

Tilaaminen ja toimitus
Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu perinteisen verkkokaupan tavoin, jossa tuotteet lisätään ostoskoriin ja siirrytään täyttämään toimitustietoja. Toimitukset toimitetaan riippuen toimituspaikasta ja ajankohdasta1-5 päivässä. Tilauksia voi tilata myös kiireellisenä, jolloin niihin lisätään toimitusmaksu, joka palautetaan jos toimitusta ei onnistuta toimittamaan haluttuna ajankohtana. 

Asiakaspalvelu
FloraQueen asiakaspalvelu toimii nettilomakkeen avulla, joka on käytössä verkkokaupassa. Lomakkeessa valitaan haluttu aihe, jonka jälkeen täytetään yhteydenottolomake. Asiakaspalvelu ottaa lomakkeen käsittelyyn mahdollisimman nopeasti ja on asiakkaaseen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella. Omia lähetyksiä pystyy seuramaan omalla tilillä, jonka voi luoda tilauksen yhteydessä tai halutessaan muuten vain verkkokaupassa. Reklamaatiot ja rahapalautus vaatimukset tulee esittää 24 tunnin kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteet tulee kuvata ja tiedot toimittaa asiakaspalveluun, jossa ne tutkitaan. Mahdolliset rahapalautukset annetaan kuponkeina, jotka voi käyttää FloraQueen verkkokaupassa seuraavan tilauksen yhteydessä. Tuotteilla, jotka eivät pilaannu on 14 päivän palautusoikeus ja ne voidaan tämän ajan kuluessa lähettää takaisin laskun kera, jonka jälkeen asiakkaalle palautetaan rahat ja toimitusmaksut kyseisestä tuotteesta. Jos tuotteessa huomataan vikaa on syytä olla välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun.

Kiitokset, valitukset ja vinkit FloraQueen verkkokaupalle
Kun tilataan ensimmäistä kertaa erilaisia tuotteita verkosta uudelta toimittajalta kannattaa olla tarkkana. Tässä hyvä apu on toisten tilaajien kommentit ja palautteet. Näitä voit lukea Suomiarvostelut sivuilla ja selvittää miten kyseinen FloraQueen verkkokauppa on onnistunut. Onko sinulla kokemusta kyseisestä kaupasta tilaamisesta? Toivoisimme todella, että voisit jättää oman rehellisen palautteesi. Nämä palautteet auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikean valinnan. Älä siis odota vaan jätä omat kommenttisi.