SuomiArvostelut

  Arvostelut FloraQueen

  Mikä olisi parempi tapa muistaa rakasta ystävää tai läheistä kuin kaunis kukkakimppu? Ei helposti tule mieleen ja sen takia kukkien antaminen onkin niin mukavaa. Kukkien antaminen on helppo ja kaunis lahja, joka sopii moneen tilanteeseen ja nykyaikana ei välttämättä tarvitse poistua edes kotoa, kun haluaa antaa kukka lahjan sille tärkeälle henkilölle. Miten kukkien tilaaminen onnistuu kotoa? Helposti, koska monet kukkakaupat ovat siirtäneet toimintansa myös verkkoon ja tarjoavat kukkien toimituspalvelua sitä kautta. Yksi tällainen yritys on FloraQueen, jonka kautta kukkien lähettäminen onnistuu. Millainen yritys FloraQueen on? Onko sieltä turvallista tilata kukkalähetys? Nämä voivat olla ensimmäisenä mielessä, kun lähtee tilaamaan kukkia verkosta. Helpoin tapa selvittää asia on toisen henkilön arvostelu yrityksestä. Näillä sivuilla tutustumme tarkemmin FloraQueen yritykseen. Voit lukea toisten käyttäjien kommentit ja palautteet kyseisestä yrityksestä ja millainen kokemus heille on syntynyt siitä.

  Tietoa FloraQueen

  Yritys on alkanut lähettää kukkia verkon kautta jo vuonna 2004 sen pääkonttorilta Barcelonasta. Toiminta alkoi pienestä verkkosivusta ja muutamasta valmistetusta kimpusta. Kuluneen 15 vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti. Tänä päivänä FloraQueen on johtava yritys maailmassa, joka lähettää kukkia ympäri maailman. FloraQueen on rekisteröity Barcelonaan ja se työllistää 47 henkilöä ja yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 14,7 miljoonaa dollaria.

  How can FloraQueen help you?

  Tuotteet ja palvelut FloraQueen

  Kukkia lähetetään yli 100 maahan nopeasti, joka säilyttää kukat kauniina perille asti. Toimituksia saa päivästä tai ajankohdasta riippumatta. Yrityksen liiketoimintakonsepti toimii siten että kukat voidaan toimittaa suoraan toimittajalta perille asti tai paikallisten floristien toimesta, jotka toimivat yrityksen kanssa yhteistyössä. Tuotteet ovat pääasiassa valmiiksi luotuja kimppuja erilaisiin tilanteisiin. Verkkokaupasta löytyy valikoimaa erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja lahjoihin. Valikoimassa on kimppuja syntymäpäiville, lasten juhliin, romanttisiin tilanteisiin, sympatiaa vaativiin tilanteisiin kuten sairaus tai muistotilaisuudet. Kukkakimppujen lisäksi kaupasta voi tilata kasveja ja erityisiä lahjoja. Kasveista löytyy muun muassa orkideoita, liljoja ja hyasintteja sekä valikoimaa voi rajata myös hakutoimintojen avulla.

  Tilaaminen ja toimitus

  Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu perinteisen verkkokaupan tavoin, jossa tuotteet lisätään ostoskoriin ja siirrytään täyttämään toimitustietoja. Toimitukset toimitetaan riippuen toimituspaikasta ja ajankohdasta1-5 päivässä. Tilauksia voi tilata myös kiireellisenä, jolloin niihin lisätään toimitusmaksu, joka palautetaan jos toimitusta ei onnistuta toimittamaan haluttuna ajankohtana.

  Asiakaspalvelu

  FloraQueen asiakaspalvelu toimii nettilomakkeen avulla, joka on käytössä verkkokaupassa. Lomakkeessa valitaan haluttu aihe, jonka jälkeen täytetään yhteydenottolomake. Asiakaspalvelu ottaa lomakkeen käsittelyyn mahdollisimman nopeasti ja on asiakkaaseen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella. Omia lähetyksiä pystyy seuramaan omalla tilillä, jonka voi luoda tilauksen yhteydessä tai halutessaan muuten vain verkkokaupassa. Reklamaatiot ja rahapalautus vaatimukset tulee esittää 24 tunnin kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteet tulee kuvata ja tiedot toimittaa asiakaspalveluun, jossa ne tutkitaan. Mahdolliset rahapalautukset annetaan kuponkeina, jotka voi käyttää FloraQueen verkkokaupassa seuraavan tilauksen yhteydessä. Tuotteilla, jotka eivät pilaannu on 14 päivän palautusoikeus ja ne voidaan tämän ajan kuluessa lähettää takaisin laskun kera, jonka jälkeen asiakkaalle palautetaan rahat ja toimitusmaksut kyseisestä tuotteesta. Jos tuotteessa huomataan vikaa on syytä olla välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit FloraQueen verkkokaupalle

  Kun tilataan ensimmäistä kertaa erilaisia tuotteita verkosta uudelta toimittajalta kannattaa olla tarkkana. Tässä hyvä apu on toisten tilaajien kommentit ja palautteet. Näitä voit lukea Suomiarvostelut sivuilla ja selvittää miten kyseinen FloraQueen verkkokauppa on onnistunut. Onko sinulla kokemusta kyseisestä kaupasta tilaamisesta? Toivoisimme todella, että voisit jättää oman rehellisen palautteesi. Nämä palautteet auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikean valinnan. Älä siis odota vaan jätä omat kommenttisi.

  FloraQueen
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa FloraQueen

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko FloraQueen luotettava yritys?

  FloraQueen on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja FloraQueen tarjoaa?

  FloraQueen on enimmäkseen aktiivinen Muut Yritykset-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kukkakaupat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä FloraQueen-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.