Edureka

Kaikki arvostelut

Edureka

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Skill Share

Skill Share

0 arvostelut

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos ...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo FutureLearn

FutureLearn

0 arvostelut

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...

Logo SKILL SHARE

SKILL SHARE

0 arvostelut

Maailma muuttuu niin nopeasti, että uusia taitoja saa ja täytyy opetella jatkuvasti. Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja, graafinen su...

Edureka

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisohvalta. Voit opiskella kieliä, oppia soittamaan jotain instrumenttia tai vaikka opiskella koodausta ja muita tietotekniikkaan liittyviä aihealueita. Verkossa on tarjolla paljon erilaisia palveluita, joiden kautta voi opiskella erilaisia asioita. Aina ei ole helppoa tietää, mikä palvelu on paras ja mistä niitä kannattaa hankkia. Valinnan helpottamiseksi voi käyttää apuna toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu on nopea tapa saada tietoa, millainen on hyvä yritys ja kenen palveluita kannattaa käyttää. Voit tutustua yrityksiin Suomiarvostelut sivuillamme ja saada tietoa, millaisista yrityksistä on kyse. Kerromme tällä sivulla Edureka yrityksestä, joka tarjoaa opiskelumahdollisuuksia verkossa. Käymme läpi millaisia tuotteita on tarjolla ja miten niitä voi ostaa? Kerromme myös, miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen päättää haluatko ostaa palveluita Edureka verkkosivuilta.

Tietoa Edureka
Edureka on perustettu vuonna 2011 ja se on rekisteröity Intiaan. Yritys pyrkii kasvamaan suurimmaksi verkossa toimivaksi opiskelualustaksi, joka toimiii yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa. Yritys kasvaa koko ajan ja markkinoi itseään ei halvimpana mutta alustana, jolla on suuri valmistumisprosentti opiskelijoiden keskuudessa. Yritys on huomioitu useissa medioissa kasvana opiskelun verkkoalustana ja sillä on kumppaneina useita tunnettuja yrityksiä kuten CocaCola, Visa, Cisco ja Walmart.

Tuotteet ja palvelut Edureka
Edureka verkkosivuilla on suuri valikoima erilaisia opiskeltavia kursseja sekä opintosuuntauksia. Verkkopalvelun kautta voit opiskella erilaisia sertifikaatteja kuten DevOps sertifikaatti. Microsoft Azure sertifikaatti ja paljon muita erilaisia sertifikaatteja.Verkkopalvelussa on mahdollista opiskella myös tutkintoja ja niitä löytyy erilaisia. Valikoimassa on esimerkiksi verkkosuunnittelun maisteriohjelma ja koneoppimisen maisteriohjelma. Kursseja ja opiskeltavia kursseja on satoja erilaisia ja niillä on useita eri alkamisaikoja, jotka päivittyvät koko ajan palvelussa. Palvelussa on erikseen mahdollisuudet yrityksille kouluttaa omaa henkilökuntaa ja suuremmista koulutus määristä voi sopia erikseen.

Tutkintojen, sertifikaattien ja tutkintojen opiskelu onnistuu kirjautumalla palveluun ja valitsemalla itselleen haluamansa tuote. Kursseja ja sertifikaatteja voi ostaa suoraan verkkopalvelusta ja maisteriohjelmiin voi hakea palvelun kautta mukaan. Suoraan saatavilla olevat kurssit voi ostaa suoraan PayPal maksutavan avulla ja itselleen voi valita haluamansa aloitus ajan kurssille valittavina olevista aloitusajoista. Opiskelu tapahtuu täysin verkossa ja alustalla käytössä olevilla palveluilla kuten verkossa tapahtuvat luennot, aidot tapaukset ja tehtävät. Suoritetusta kurssista saa sertifikaatin todistukseksi, jossa on kuvattuna suoritettu sertifikaatti, kurssi tai tutkinto.

Verkkosivuilla voi hakea tietoa usein kysyttyjen kysymysten osiosta, jossa on paljon tietoa kursseille hakemisesta ja muusta opiskeluun liittyvistä asioista. Sivuilla on myös chat palvelu, josta voi kysyä apua halutessaan ja yhteyden saa myös puhelimitse. Puhelinpalvelussa on numero Yhdysvaltoihin sekä muuhun maailmaan ja Intiaan. Tämän lisäksi asiakaspalvelulle kysymyksiä voi lähettää verkkolomakkeen avulla.

Suositukset, valitukset ja vinkit Edureka
Onko sinulla kokemusta Edureka oppimispalveluista? Jos on niin voisitko kertoa niistä meille SuomiArvostelut sivuilla. Näillä sivuilla todelliset käyttäjät kertovat omista kokemuksistaan ja kertovat millaista palveluntarjoajien palvelu on. Tämä palaute voi auttaa myös sinua, jos olet ensimmäistä kertaa aikeissa hankkia uusia palveluita. Voit myös vertailla erilaisia yrityksiä sivuillamme. Vertailemalle yrityksiä voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat palvelut ja palveluntarjoajat. Suosittelemme myös, että käytä palveluntarjoajan verkkosivuilla tutustumassa heidän käyttöehtoihin. Lukemalla käyttöehdot tarkoin voit varmistaa, että sinulle ei tule yllätyksiä kun olet hankkimassa uusia palveluita. Käy siis jättämässä omat kommenttisi sivuillemme tai lue toisten käyttäjien kommentit.