Digi Kuva

Kaikki arvostelut

Digi Kuva

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Skill Share

Skill Share

0 arvostelut

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos ...

Logo Edureka

Edureka

0 arvostelut

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisoh...

Logo FutureLearn

FutureLearn

0 arvostelut

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...

Logo SKILL SHARE

SKILL SHARE

0 arvostelut

Maailma muuttuu niin nopeasti, että uusia taitoja saa ja täytyy opetella jatkuvasti. Olitpa sitten intohimoinen valokuvaaja, graafinen su...

Digi Kuva

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiksi. Lehdessä kerrotaan konkreettisesti miten laitteita ja ohjelmia käytetään. Tämän lisäksi lehdessä on tuotevertailuja. Lehden mukana asiakkaat saavat jokaisessa numerossa CD:n, jossa on opetusvideoita aihepiiriin liittyen. Opetusvideoilla alan asiantuntijat opastavat erilaisia tekniikoita lehden tilaajille ja ostajille. Lehti julkaisee säännöllisesti asiakkaiden omia kuvia. Lehden artikkelit ovat valokuvausalan ammattilaisten kirjoittamia.

Digi Kuvasta
Digikuva on pohjoismaiden suurimman aikakauslehtikustantajan Bonnier Publications omistama lehti. Sillä on yli 250 000 lukijaa. Se on perustettu Suomeen vuonna 2004. Muita tunnettuja suomalaisia lehtiä ovat Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus, Tee Itse ja Tieteen Kuvalehti Historia. Bonnierillä on yhteensä yli 2 miljoonaa lukijaa joka kuukausi. Lisäksi se julkaisee kirjoja ja DVD-sarjoja. Lehtien toimituksen ovat Kööpenhaminassa Tanskassa. Lehdet käännetään eri kielille kuitenkin paikallisesti. Yrityksellä on yli 800 työntekijää ja näistä 10 on Helsingissä. Toimistot on myös Oslossa ja Tukholmassa. Bonnier Publications on osa Bonnierin suvulle kuuluvaa ruotsalaista konsernia. Se toimii yli 20 maassa ja pääpaino on kirjakustannus-, sanomalehti- ja televisioaloilla.

Tuotteet ja palvelut
Digikuva ilmestyy18 kertaa vuodessa digitaalisena. Lehden levikki on 3077 ja lukijamäärä 34 000. Digikuvan tilaus tehdään netissä. Tilauksen yhteydessä saa voimassa olevan tilaajalahjan, joka liittyy jotenkin valokuvaukseen. Lukijoiden tulee tehdä itselleen asiakasprofiili ja tunnukset, joilla digilehden pääsee lukemaan. Digikuvalehdestä on jatkuvasti voimassa olevia lehtitarjouksia. Määräaikainen tilaus on tyypillisesti noin 5 – 11 lehteä ja hintahaarukka 29€-49€. Lehden voi tilata myös kestotilauksena tai ostaa irtonumerona. Yhden irtonumeron hinta on 9,95€. Lehti opettaa ja tarjoaa tietoa koskien valokuvausvälineitä kuten kameroita, objektiiveja ja jalustoja. Lisäksi lehdessä on erilaisia valokuvakilpailuja, joissa on tarkat säännöt. Lehti julkaisee valikoituja lukijoiden kuvia. Kuukaudenosuma on lukijoille suunnattu jatkuva kilpailu, jonka raatina toimivat lehden asiantuntijat. Asiantuntijoiden artikkelit koskevat valokuvausta ja tarkemmin kameroita, valokuvauslaitteita, kuvankäsittelyä, valokuvaustekniikkaa, ja yleisesti valokuvausta. Artikkelit voi ladata pdf-muodossa omalle koneelle. Asiakkaat voivat halutessaan tilata Digi Kuvanuutiskirjeen, joka sisältää artikkeleita ja markkinointiviestejä. Valokuvien eri tyyppejä muotokuvia, maisemakuvia, tilannekuvia ja tähtikuvia varten on omat artikkelinsa ja tietotekstinsä. Digikuva:lta voi ostaa mainostilaa eri koissa, 2/1 aukeaman hinta on 4420€, 1/1 sivun 2700€ ja ½ sivun vaaka 1460€. Kävijöitä on ollut noin 2000 eri käyttäjää ja sivunäyttöjä 11 000 kuukaudessa. Digikuvan asiakaspalvelu toimii pääosin digitaalisena. Sähköpostia voi laittaa asiakaspalveluun ja vastaus luvataan seitsemän päivän sisällä. Asiakaspalveluun voi myös soittaa. 

Muuta
Digi Kuvan valokuvauskilpailuihin osallistuva kuvaaja, joka lataa omia kuviaan digikuva.fi-palveluun, antaa Bonnier Publicationille samalla luvan käyttää ja jakaa tulevaisuudessa kyseisiä kuvia omiin julkaisuihinsa ja digitaalisiin kanaviin. Digi Kuva-lehden lukijat ovat pääosin miehiä, joita kiinnostaa teknologia. Joissakin keskusteluissa lehteä kuvataan erityisesti sopivaksi vasta-alkajille sen sisällön perusteella. Lehden sisältö on paljolti käännöksiä tanskalaisesta vastaavasta Bonnierin julkaisusta. Digi Kuvan Uutiset osastolla on tietoa maailmalla vallitsevista digitaalisen kuvauksen trendeistä ja uusista teknologioista yhteen koottuna. Digi Kuva järjestää valokuvaukseen liittyviä lukijamatkoja eri maihin kuten esimerkiksi Egyptiin vuonna 2018, tai Yhdysvaltoihin vuonna 2017. 

Vinkit, suosittelut, valitukset
Oletko lukenut ja tilannut Digi Kuvalehteä? Mitä kokemuksia sinulla on lehdestä? Mikä siinä on erityisen hyvää tai huonoa? Entä miten arvioisit asiakaspalvelun? Mitä mieltä olet lehden hinnoittelusta? Kerro omia kokemuksia ja jaa mielipiteesi Suomiarvostelut sivuillamme, autat muita asiakkaita tekemään omat ostopäätöksensä kokemuksiisi perustuen. Voit antaa sivuillamme vinkkejä, suosituksia ja myös valituksia täällä: SuomiArvostelut. Arvostamme kommenttejasi.