Depositphotos

Kaikki arvostelut

Depositphotos

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Finnishart Shop

Finnishart Shop

0 arvostelut

Joskus on hyvä sisustaa asunto hienolla taiteella tai akustisilla ratkaisulla luodakseen erinomaisen äänimaailman. Lisäksi olis...

Logo Ifolor

Ifolor

0 arvostelut

Tilanne on tuttu monelle: puhelimen muisti pullistelee valokuvia! Kuvista ei kuitenkaan ole paljon iloa, jos ne asuvat ainoastaan puhelimen uumenis...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo Alamy

Alamy

0 arvostelut

 Tiesitkö, että valokuvia ei saa vain kopioida kuvahausta ja käyttää miten haluaa? Tekijänoikeudet estäv&au...

Depositphotos

Oletko perustanut oman blogin tai tehnyt itsellesi kotisivut ja tarvitset kuvia sivuillesi? Ehkä olet harrastaja tai ammattivalokuvaaja ja sinulla on kotikone täynnä digitaalisia kuvia. Monet ottavat omat kuvansa ja päivittävät niitä omille sivuille mutta kuvia on mahdollista hankkia eri tavoin. Kaikki kuvat eivät ole vapaasti saatavilla mutta nykypäivänä verkossa on erilaisia kuvapalveluita, joissa käyttäjät voivat ostaa tai saada ilmaiseksi kuvia käyttöönsä. Kuvaajille on myös mahdollista ladata omia kuviaan verkkoon toisten käytettäviksi ja saada sitä kautta hieman lisätienestejä. Tutustumme tällä sivulla Depositphotos nimiseen verkkosivustoon. Mitä palveluita se tarjoaa ja millainen yritys on kyseessä? Miten palveluita voi käyttää ja miten olla heihin yhteydessä jos tulee ongelmia? Hyvä tapa saada lisätietoa on myös lukea, millainen toisen käyttäjän kokemus oli sivustosta. Tällainen arvostelu antaa yleensä ensikäden tietoa toimittajan palveluista. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa, jotta sinä voit tehdä oikean päätöksen.

Tietoa Depositphotos
Tämä kaupallinen verkkoalusta tarjoaa korkealaatuisia tekijänoikeudella varistettuja valokuvia, grafiikkaa, vektoreita ja videoita. Yritys on perustettu vuonna 2009 Floridassa, jossa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori. Yrityksellä on myös konttoreita nykyään New Yorkissa, Milanossa, Kiovassa, Limassolissa, Moskovassa ja Varsovassa. Verkkoalustalla on yli 230 miljoonaa tiedostoa ja asiakkaita löytyy yli 192 maasta.

Tuotteet ja palvelut Depositphotos
Depositphotos verkkoalustalta voit hankkia itsellesi tiedostopankista tarvitsemasi kuvat, videot, grafiikat tai vektorit. Palvelu toimii siten, että jokaiselle osa-alueelle on tarjolla maksullinen paketti. Hankkimalla tällaisen paketin voi tiedostoja ladata paketissa olevan määrän verran kuukaudessa. Kuvia ja tiedostoja on myös mahdollista ostaa yksitellen, jos tulee hetkellinen tarve hankkia yksittäinen kuva tai video. 

Kuva ja vektoripaketteja on useita erilaisia, jossa kuvamäärät vaihtelevat 25 kuvasta 750 kuvaan. Kuvien yksittäiset hinnat laskevat, mitä suuremman kuukausipaketin ostaa. Vuosipaketin avulla on mahdollista saada lisää kuvia kuukausittain mutta tilaus vaatii sitoutumisen vuodeksi kerrallaan. Paketin kautta hankituille kuville saa elinikäisen käyttöoikeuden, painatusoikeuden 500 000 kappaleelle ja niitä voi käyttää markkinointiin ja mainontaan.

Samantyyppiset paketit ovat tarjolla myös videoille mutta näissä ei ole käytössä kuukausittaista maksua vaan hinta perustuu videoiden määrään. Videoiden laatu on SD,HD tai 4K ja niitä on saatavilla 5 videosta 25 videoon, jonka jälkeen paketti pitää hankkia uudelleen. Yksittäisiä videoita voi myös ostaa, jos tarvitsee. Verkkoalustan uusi palvelu on musiikki, josta voi kuukausittaisella tai vuosittaisella tilauksella hankkia rajoittamattoman oikeuden musiikki ja SFX-kirjastoon. Musiikkia voi käyttää omissa Youtube videoissa tai sosiaalisen median kanavilla.

Jos olet itse valokuvaaja tai sisällöntuottaja voit palvelun kautta aloitta omien kuvien, videoiden tai muun sisällön myynnin. Palkkiot vaihtelevat valokuvissa 0.25 - 33.82 dollarin paikkeilla ja videoissa 3 ja 60 dollarin paikkeilla. Pakettien hankinta tai sisällöntuottajaksi ryhtyminen vaatii rekisteröitymisen alustalle, jonka jälkeen voi paketit ostaa. Asiakaspalvelu on käytössä puhelimen, chatin tai sähköpostin välityksellä. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Depositphotos
Oletko sinä myynyt omia kuviasi Depositphotos verkkoalustalla. Jos olet, niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme juuri sinun kokemuksista. Saitko korvauksen tuottamasta sisällöstä? Oliko rekisteröityminen helppoa tai jouduitko olemaan yhteydessä asiakaspalveluun? Juuri tällaiset kommentit ja mitkä vaan muut asiat, joita voit kertoa kyseisestä toimijasta auttavat myös muita käyttäjiä tekemään oikean hankintapäätöksen. Tällaisista arvosteluista ja kommenteista on myös sinulle hyötyä, jos olet kohdannut haasteita palveluntarjoajan kanssa. Ne auttavat myös toimittajia kehittämään omia palveluitaan ja tekemään niistä asiakkaille parempia. Jätä siis oma kommenttisi tai käy lukemassa toisten arvostelut.