Vivus

Kaikki arvostelut

Vivus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Vivus

Tarvitsetko äkillisesti rahaa? Tarvitsetko pienen lainan heti? Ei syytä huoleen! Nopea laina voi olla tililläsi odotettua nopeammin, ja lainan saaminen on kätevää verkossa. Kirjoita haluamasi summa ja laina-aika lainalaskurissa Vivus FI:n sivuilla, napsauta "Hanki laina" ja rekisteröidy asiakkaana ja täytä lainahakemus. Yksinkertaista, helppoa ja nopeaa!

Tietoa Vivus FI:stä
4finance Oy (Y-tunnus 2257545-4) on pieni lainayritys, joka noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia. Postiosoite Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki. Vivus FI on luotettava ja vastuullinen yritys. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että he toimivat rehellisesti hyvien liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti.

 

Vivus FI:n tarjoamat palvelut
Aiotko hakea ensimmäistä Vivus-lainaasi? Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on hakea lainaa, jonka avulla voit tunnistautua ja luoda itsellesi asiakasprofiilin. Jos sinulla on kysymyksiä, asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään. Ensimmäisen lainan jälkeen sinulla on oma asiakasprofiilisi jonka avulla voit hakea uutta lainaa. Kirjaudu profiiliisi käyttämällä käyttäjänimeä, jonka loit kirjautuessasi. Kun sinulla on avoin laina, voit ottaa lisää luottorajaasi. Lainan maturiteettipäivä ei muutu nostamisen yhteydessä. Noudata profiilisi ohjeita tehdäksesi uuden nostamisen.
Lainanottajan on täytettävä ainakin seuraavat ehdot: pysyvä osoite Suomessa, vähintään 20-vuotias, luottotiedot kunnossa ja lainanottajalla on oltava suomalainen pankkitili ja siihen liittyvät Internet-pankkitunnukset. Lainanantaja voi hylätä hakemuksen syytä ilmoittamatta. Jos laina myönnetään, lainanantaja siirtää lainasumman lainanottajan ilmoittamalle pankkitilille. Lainanottajalla voi olla vain yksi avoin laina kerrallaan Lainanottajan on maksettava laina takaisin Vivus.fi:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Lainanottajalla on oikeus lykätä eräpäivää Vivus.fi-lainaehtojen mukaisesti.
Voit siirtää eräpäivää 30 päivällä. Löydät ohjeet lykkäämiselle Vivus-profiilissasi. Lasku lähetetään sähköpostiisi. Löydät myös profiilistasi laskut. Jos laina menee perintöön, on erittäin tärkeää, että käsittelet takaisinmaksun mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on maksu-ongelmia, sinun tulee ottaa yhteyttä Vivus FI:n asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Sinulta veloitetaan 10 euron käsittelymaksu yli- ja perusteettomien maksujen palautuksesta.
Pieni laina on tunnettu ja moderni ratkaisu lyhytaikaisiin rahatarpeisiin. Koska Vivus FI:n lainapalvelu on nopeaa ja vaivatonta, halutaan varmistaa, että laina otetaan vastuullisesti. Vivus.fi on sinulle, jos: palkkapäivä lähestyy, mutta tarvitset rahaa heti, sinun on maksettava ajoittamattomasta ostosta tai laskusta ja jos sinulla on säännölliset tulot ja voit maksaa lainan takaisin tietyn laina-ajan kuluessa.
Ennen kuin otat lainaa: ajattele huolellisesti, tarvitsetko lainan, varmista, että voit maksaa lainan takaisin ajoissa ja suunnittele tarkalleen, mikä lainasumma vastaa tarpeitasi.
On suositeltavaa maksaa laina takaisin nopeasti ja eräpäivään mennessä. Muuten velan periminen alkaa. Perintä voi johtaa lisäkustannuksiin. Jos sinulla on maksu-ongelmia, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun. Sinun ei pitäisi viivyttää yhteydenottamista. Ensimmäinen maksumuistutus lähetetään sinulle, kun laina on erääntynyt 14 päivää. Sinulta veloitetaan 5 euron maksun muistutuksesta. Maksumuistutuksia on yhteensä kaksi, ja ne lähetetään aina sähköpostitse ja kirjeellä. Lainan erääntynyt korko kertyy heti, kun laina erääntyy.
Jos takaisinmaksu viivästyy, saat maksukyvyttömyysmerkinnän, joka pysyy luottohistoriassasi 2 vuotta. Tällaiset laiminlyönnit voidaan suorittaa 60 päivän kuluessa lainan eräpäivästä ja edellyttäen, että sinulle on ilmoitettu vähintään 21 päivää ennen tilaamista. Käräjäoikeuden antamasta yksipuolisesta tuomiosta tulee julkisen laiminlyönnin määräys kolmeksi vuodeksi. Uusi tilaus tällä ajanjaksolla pidentää maksuvelvollisuusmerkinnän voimassaoloaikaa yhdellä vuodella. Maksuhäiriömerkintä tarkoittaa, että menetät luotto-tietosi. Tämä vaikeuttaa luoton saamista, et saa takaisinmaksusopimuksia, et saa luottokorttia pankista ja et välttämättä saa vuokra-asuntoa. Lainaa ei myönnetä henkilölle, jolla ei ole luottotietoja.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät lainojen myöntäjää netistä!