Vertaalainoja

Kaikki arvostelut

Vertaalainoja

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Vertaalainoja

Elämään kuuluu paljon odottamattomia tapahtumia. Jotkin niistä ovat hyviä, mutta monet huonoja. Mutta se ei koskaan epäonnistu tuomaan yllätyksiä ja seikkailuja. Saatat aina tarvita rahaa käsittelemään ongelmia, joita elämä tuokaan eteen, mutta sinulle ei ehkä ole tarpeeksi rahaa, jolla käsitellä näitä ongelmia. Tässä tapauksessa lainan ottaminen voisi olla mahdollinen valinta. Keneen voit luottaa näissä tapauksissa ja millaisia lainoja sinun tulisi harkita? Vertaalainoja on yritys, joka voi auttaa sinua ongelmissa tarjoamalla sinulle tarvitsemaasi rahallista apua. Voitko luottaa siihen, että he tarjoavat rahallista apua ja että he eivät tee elämästäsi vaikeaa? Kuinka hyvin he kohtelevat asiakkaitaan? Millaisia heidän lainansa korot ovat? Opi lisää lukemalla arvosteluja, joita muut asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Vertaalainojan palveluita ennen ovat kirjoittaneet. Nämä arvostelut voivat antaa sinulle paremman idean yrityksestä, jotta tiedät tarkalleen, mitä sinun tulisi odottaa kun otat lainaa tältä yritykseltä.

Tietoa Vertaalainojasta
Vertaalainoja tarjoaa palveluitaan tarjoamalla rahallista apua asiakkailleen heidän henkilökohtaistettujen lainatarjoustensa kautta, jotka tarjoavat hintoja ja korkoja perustuen asiakkaan taustaan. He tekevät yhteistyötä Freedom Rahoitus OY:n kanssa, joka on itsenäinen kulutusluottojen välittäjä. Tämän takia heillä on se tavoite tarjota sinulle halvimmat ja parhaat kulutuslainat. Yritys tarjoaa lainoja 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajoiksi he tarjoavat 1 - 15 vuoden väliltä. He eivät myöskään pyydä syytä lainalle tai takaajia ja vakuuksia saadaksesi lainan. Tämän sijaan he antavat mahdollisuuden kertoa heille, minkälaisen lainan haluaisit, joka vaikuttaa vain korkoihin ja takaisinmaksuaikoihin.

Vertaalainojan palvelut
Jos haluaisit saada selville alustavasti, kuinka paljon sinun tulisi maksaa kuukausittain jos ottaisit lainaa, voit tehdä niin, sillä Vertaalainojan palvleut ovat täysin ilmaisia. Voit täyttää lainahakemuksesi loppuun vain muutamassa minuutissa ja selvittää kuukausittaisen erämaksun, joka sinun tulisi maksaa. Asiakkaat eivät sitoudu mihinkään ennen kuin he hyväksyvät yhden heille tarjotuista lainatarjouksista. Voit sitten täyttää lainahakemuksen, joka sitten lähetetään muille pankeille ja laitoksille, jotka tarjoavat sinulle enintään 12 lainatarjousta, jotka sopivat profiiliisi parhaiten. Annamme yhden lainan esimerkin. Sanotaan, että haluat lainata 10 000 € ja haluat maksaa sen takaisin 6 vuodessa. Tällöin maksettava kuukausittainen summasi on 183 €. Luoton kokonaiskustannus on 3 158 €, nimelliskorkona toimii 9,50 %, joka sisältää myös 5 €:n laskutuslisän ja 49 €:n avausmaksun.  Tämä on mahdollista henkilökohtaisten tietojesi avulla, jotka annat yritykselle täyttäessäsi lainahakemusta. Heidän sivustonsa tarjoaa myös laskimen, jos haluaisit tietää kuinka paljon joutuisit maksamaan kuukausittain. Vertaalainojan asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse, jossa he auttavat sinua kysymystesi kanssa tai ohjeistavat sinut prosessin läpi.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Mitä siis ajattelet Vertaalainojasta? Oletko koettanut ottaa lainaa heidän sivustoltaan? Olisi kiva, jos kertoisit kokemuksestasi heidän kanssaan. Ovatko he luotettava yritys, johon voit turvautua? Kuinka helppo sivustoa on navigoida ja ymmärtää? Vaativatko he sinulta vakuutta tai takaajia? Saitko rahasi nopeasti tilillesi kun sitä oikeasti tarvitsit vai jouduitko odottelemaan sitä monta päivää? Ovatko he vilpittömiä hinnoistaan vai sisälsivätkö he joitakin lisäkustannuksia, joita et odottanut tai mistä sinulle ei kerrottu? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on? Auttoivatko he sinua kun kohtasit ongelmia tai sinulla oli kysyttävää palvelun käytöstä? Kerro meille kaikesta kirjoittamalla oma arvostelusi. Juuri sinun arvostelusi voi auttaa muita päättämään, onko Vertaalainoja vaivan ja ajan arvoinen.

Voit myös vierailla täällä, johon olemme koonneet monia samankaltaisia yrityksiä, joten voit löytää suosikkisi!