VarmaLaina

Kaikki arvostelut

VarmaLaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

VarmaLaina

Havaitsitko pesuhuoneesi kaipaavan pientä piristystä? Ehkäpä tarvitsisit uutta työpaikkaasi varten aiempaa tehokkaamman tietokoneen? Niin ympäristöllä kuin hyödyntämillämme laitteilla on huomattava vaikutus omaan tyytyväisyyden tunteeseemme. Toisinaan ajattelemme, että menestystä seuraa onnellisuus, mutta usein tämä pätee toisinkin päin.
Päällisin puolin turhilta vaikuttavat uudet hankinnat voivatkin näin ollen maksaa itsensä takaisin moninkerroin. Me kaikki olemme kuitenkin joskus tilanteessa, jossa emme itse kykene kustantamaan täysin sitä, jota elämältämme toivoisimme. Tässä apuun rientävät erilaiset netin lainavertailupalvelut, jotka auttavat mahdollisimman edullisen ja reilun lainan löytämisessä. VarmaLaina.fi on yksi näistä palveluista.

Tietoa VarmaLaina -yrityksestä
VarmaLaina.fi on täysin maksuton ja kotimainen verkossa toimiva lainavertailupalvelu, joka auttaa kuluttajia eri lainantarjoajien navigoinnissa vuosien finanssimarkkinoiden kokemuksellaan. Sivuston taustalla toimii suomalainen WebCube Oy, jonka toiminta on keskittynyt juurikin maksuttomien hintavertailusivustojen tarjontaan. Yrityksen päätoimialaa ovat rahoituspalveluiden lisäksi liittymien, tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta. 
Erityisen kiinnostunut osakeyhtiö kertoo olevansa taloudesta, säästämisestä sekä rahoitustuotteiden hintojen kilpailuttamisesta. Sen mukaan pienelläkin hintaseurannalla säästää nopeasti jopa satoja euroja – etenkin kun kyseessä on laina tai suuremman kodinkoneen hankinta. Toiminnassa WebCube Oy on ollut vuodesta 2014 alkaen, ja tätä ohjaa nykyisin toimitusjohtaja Petri Nukarinen.
Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli noin miljoona euroa. Tästä tilikauden tulos oli 60% eli 600 tuhatta euroa. Samaisena vuonna yhtiö työllisti 2 työntekijää, mikä on sama määrä, kuin edellisenä tilikautena. WebCube Oy:n kotipaikka on Alavus.


VarmaLaina palvelutarjonta
Sivuston kautta lainan hakeminen tapahtuu etusivulta löytyvän lainahakemuksen avulla. Lainasumman voi valita 100 ja 60 000 euron väliltä, ja takaisinmaksun voi tehdä 1-20 vuoden aikavälillä. Nämä valittuaan asiakkaalle näytetään välittömästi arvioitu kuukausierä sekä kulut. Jos hän pitää näitä omiin tarpeisiinsa sopivina, on seuraavaksi vuorossa oman etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron antaminen.
Lainatarjouksia voi pyytää minä tahansa vuorokaudenaikana. Kun hakemus on lähetetty, kilpailuttaa palvelun järjestelmä sen automaattisesti lähes 30 eri lainapalvelulla. Näihin kuuluvat monet tunnetut pankit ja rahoituslaitokset, kuten Nordea, POP Pankki, Bank Norwegian sekä Bigbank. Sähköpostiin asiakas saa myös linkin, jota klikkaamalla hän pääsee palvelun ”Omille sivuille”, jossa lainatarjouksia voi myöskin tarkastella. 
VarmaLaina on kuluttajille täysin maksuton, mutta lainanhaussa arvokas etenkin sen mahdollistaman ajan säästämisen ansiosta. Palvelun ansiosta kuluttajan ei tarvitse pyytää erikseen kymmeniä eri lainatarjouksia, sillä VarmaLainan tiimi tekee sen hänen puolestaan. Markkinoiden alhaisimpien korkojen sekä lisäkulujen vertailu käy näin varsin kätevästi. VarmaLainan kautta otettujen lainojen nimellinen vuosikorko on aina väliltä 4,19-20%.
Vertailussa tärkeää on etenkin tarkastella lainojen todellisia vuosikorkoja, sillä näistä saat tietää lainan todelliset kulut prosentteina. Halvimman lainan valinta käy näin helposti. Jos saamiinsa lainatarjouksiin ei sittenkään ole tyytyväinen, voi ne hylätä ja etsiä lainoja itse toisaalta. Tarjousten pyytäminen on aina maksutonta eikä sido asiakasta lainanottoon.
Jos tarjouksista kuitenkin löytää mieleisensä vaihtoehdon, voi rahoja odottaa tilille jopa alle tunnissa. On eduksi muistaa, että hyväksyttyjä lainoja maksetaan tileille kello 7-23 välisenä aikana. Yrityksen asiakaspalveluun saa yhteyttä vain sähköpostitse.
Lainahakemuksen tekoon tarkoitetun laatikon alta löytyy muuta verkkosisältöä, jossa neuvotaan esimerkiksi jonkin tietyn lainan ottamisessa huomioitavista asioista. Sisällön voi yksilöidä omiin laina-aikeisiin sopiviksi kelaamalla etusivun alaosaan ja valitsemalla täältä löytyvistä eri linkeistä. Vierailijalle tarjolla oleviin vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Asuntolainan kilpailutus, Edullinen laina sekä Remonttilaina. Näiden linkkien vierelle on jaoteltu lainat myös sivuston tarjoamien eri summien mukaan. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit VarmaLainan toimintaan liittyen
Hankitko remonttiin tai uuden auton hankintaan tarvitsemasi lainan VarmaLainan kautta? Miten takaisinmaksu sujui? Oliko yrityksen asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa, kun tämä oli tarpeen? Jäikö saamastasi palvelusta uupumaan jotakin, jonka olisit itse kokenut tärkeäksi? Saa oma mielipiteesi kuuluviin jättämällä meille arvostelu!