Taskulaina

Kaikki arvostelut

Taskulaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Credigo

Credigo

0 arvostelut

Joskus on vain se tilanne, että tarvitset hieman lisärahaa. Et koskaan tiedä, milloin sinun täytyy maksaa rästissä ol...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Taskulaina

Arki on yllätyksiä täynnä, eivätkä ne aina ole hyviä yllätyksiä. Joskus auto saattaa ruveta oikkuilemaan täysin varoittamatta tai vakava sairaus iskee yllättäen. Tällaisissa tilanteissa myös rahaa saattaa kulua eri tavalla kuin henkilökohtaisessa budjetissa suunniteltua. Jos näin käy, saatat harkita lainan hakemista netistä. On kuitenkin syytä miettiä huolella, miltä taholta lainaa hakee. Olemme laatineet sinun avuksesi seuraavan artikkelin, jossa esittelemme yrityksen nimeltään Taskulaina. Tarkoituksemme on antaa sinulle tietoa, jota voit sitten käyttää päättämään, onko Taskulaina omiin tarpeisiisi sopiva lainanantaja. Suosittelemme myös tutustumaan muiden lainanhakijoiden kommentteihin, sillä niiden avulla voit saada mahdollisimman luotettavaa tietoa tästä yrityksestä ja lainanhausta ylipäätään. Olet myös itse mitä tervetullein jättämään oheen oman kommenttisi, jossa kerrot, millaisia kokemuksia sinulla on Taskulainan myöntämistä lainoista.

Tietoa Taskulainasta
Taskulaina.fi on Turun Aurakadulla majaa pitävä laina-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa kotoaan poistumatta. Yritys kuuluu laajempaan Euro24 Group oyj -konserniin. Taskulaina itsessään on varsin nuori yritys, jonka tekijänoikeusmerkintä on päivätty vuoden 2021 puolelle. Vaikka yrityksen päämaja onkin Aurakadulla, ei kyseessä valitettavasti ole käyntiosoite, vaan kaikki asiointi on hoidettava puhelimitse tai sähköpostitse taskulaina.fi -asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Taskulainan tuotteet ja palvelut
Millaisia lainoja taskulaina.fi -verkkosivuilta löytyy? Lainoja on moneen lähtöön, joten tarkastellaan muutamia yleisimpiä lainatyyppejä yksi kerrallaan. Kenties eniten yrityksen nimeä muistuttavat niin sanotut pikalainat ja -vipit. Kyseessä on pienen kokoluokan laina, jonka on tarkoituksena auttaa kuluttajaa arjen yllättävissä, pienissä menoissa. Koska laina on tarkoitettu nopeaan ja rajoitettuun käyttöön, ei se ole taloudellinen vaihtoehto suurempiin hankintoihin, mutta voi osoittautua hyödylliseksi tilanteessa, jossa nopeus on prioriteetti. Hieman isompiin hankintoihin voi sen sijaan hakea kulutusluottoa. Kulutusluoton tarkoituksena on mahdollistaa harkittujen, hieman suurempien ostosten tekeminen. Ihmiset saattavat hakea kulutusluottoa esimerkiksi remontin tekoon tai pitkään haaveillun matkan toteuttamiseen.

Joustoluotto osoitteesta taskulaina.fi
Kolmas Taskulainan tarjoama lainatyyppi on niin sanottu joustoluotto. Joustoluotolla tarkoitetaan – yllätys, yllätys – joustavaa luottoa, jonka tarkoitus on sujuvoittaa arjen rahankäyttöä. Herää kuitenkin kysymys: miten joustoluotto toimii? Joustoluottoa on hyvä ajatella eräänlaisena virtuaalisena luottokorttina. Kun sinulle myönnetään joustoluotto, myönnetään sinulle tosiasiassa tietyn suuruinen lainakatto. Lainakatto on maksimimäärä lainaa, jonka voit hakemuksesi piirissä nostaa. Et siis nosta lainaa automaattisesti, vaan nostat sitä pikkuhiljaa tarpeidesi mukaan. Tyypillisesti joustoluotosta maksetaan korkoa vain todellisuudessa nostetulta osalta. Niinpä sitä voi käyttää turvaverkkona, jonka avulla nostaa lainaa joustavasti tarpeen vaatiessa.

Vastuullinen lainaaminen
Niin joustoluoton kuin kaikkien muidenkin lainojen suhteen on aina syytä pitää mielessä vastuullisuus. Ei tule koskaan nostaa lainaa, jonka takaisinmaksuun sinulla ei varmasti ole varaa. On tärkeää harkita, onko laina todella tarpeen ja voivatko tulosi kattaa sekä takaisinmaksun itsessään että korot. Myös lainaehtojen huolellinen lukeminen on olennaista.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Taskulainan asiakkailta
Vinkkejä lainaamiseen ei tokikaan saa ainoastaan tämänkaltaisista artikkeleista tai talousalan järjestöiltä, vaan myös muilta kuluttajilta. Voit lukea tämän artikkelin vierestä kommentteja, jotka ovat jättäneet taskulaina.fi -sivustolla jo aiemmin asioineet henkilöt. Niiden avulla voit ottaa askeleen lähemmäksi omakohtaista kokemusta yrityksestä ja päätöstä siitä, haluatko itse hakea lainaa juuri tämän yrityksen sivustolta. Jos olet jo asioinut Taskulainan kanssa, olisi hienoa, jos oheiseen kommenttipalkkiin ilmestyisi myös sinun kirjoittamasi arvostelu. Voit kertoa siinä vapaasti kokemuksistasi Taskulainan kanssa ja siten auttaa muita lukijoitamme omassa päätöksentekoprosessissaan. Kaikenlaiset lainanhakuvinkit ovat toki nekin tervetulleita. Kiitämme sinua jo etukäteen kokemuksiesi jakamisesta!