Tandolaina

Kaikki arvostelut

Tandolaina

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Logo Lainaa24

Lainaa24

0 arvostelut

Eikö olisikin hienoa. jos rinnallasi olisi auttava käsi, kun sitä oikeasti tarvitset? Joku, joka on aina tukenasi ja varmistaa, ett&...

Logo Fiksulaina

Fiksulaina

0 arvostelut

Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, olemassa on aina aikoja, jolloin saatat tarvita hieman lisää rahaa. Ehkä kiukaasi on...

Tandolaina

Etsitkö lainaa, mutta sinulla on vaikeuksia saada hyväksyntää huonojen luottotietosi takia? Joskus saatat olla rahallisesti vakaa tällä hetkellä, mutta rahallinen historiasi ja tapa, jolla olet käyttänyt rahasi voi vaikuttaa suuresti siihen, saatko lainaa vai et. Yritys, joka varmistaa, ettei se katso menneisyyttäsi ja keskittyy vain siihen, voitko maksaa lainasi takaisin, on Tandolaina. Voitko kuitenkin luottaa yritykseen saadaksesi haluamasi ja tarvitsemasi rahasumman? Tarjoavatko he reiluja ja kohtuullisen korkoisia lainoja? Entä heidän asiakaspalvelunsa? Auttavatko he sinua hyödyntämään lainoja heidän kauttaan ja ohjeistavat sinua prosessin läpi tarvittaessa? Kuinka pitkään menee, että saat hakemasi rahasumman tilillesi? Löydä vastauksia näihin kysymyksiin arvosteluista, jotka asiakkaat, jotka ovat jo käyttäneet Tandolainan palveluita, ovat kirjoittaneet.

Tietoa Tandolainasta
Tandolaina on palvelu, jonka kautta voit hakea takuulainaa helposti ja nopeasti perustuen ainoastaan luottamukseen. Tämä yritys auttaa asiakkaitaan säästämään aikaa ja vaivaa käyttämällä heidän tietojaan profiilina löytämään erilaisia lainatarjouksia. Nämä lainatarjoukset tuodaan sinulle oikeassa ajassa enintään 50 erilaiselta lainatarjoajalta ja muilta laitoksilta, joiden kanssa Tandolaina tekee yhteistyötä. Voit saada parhaat mahdolliset lainat vertailemalla lainatarjouksia. Tällä tavalla voit löytää ja valita lainatarjouksen, joka sopii omiin tarpeisiisi parhaiten. Tandolaina tarjoaa lainoja 1000 eurosta jopa 6 000 euroon, jotka voit maksaa takaisin alle 60 kuukaudessa, joka on noin 5 vuotta. Vuosikorko on 25.84 % ja nimelliskorko on 20 %. Toisin kuin muut lainatarjoukset, jotka tarjoavat lainoja perustuen luottohistoriaasi ja edelliseen rahan käyttöön, Tandolainan lainat perustuvat täysin luottamukseen. Jos voit maksaa kuukausittaiset erät ja sinulla on takaaja, sitten olet oikeutettu saamaan lainaa ilman minkäänlaista rahallista historiaa.

Tandolainan palvelut
Tandolainan lainoja voidaan hyödyntää alle 5 minuutissa luomalla oman käyttäjätilin heidän sivustolleen. Voit käyttää lainalaskuria sivustolla, johon lainan haluamasi lainasumman ja ajan, jonka tarvitset maksaaksesi lainan takaisin ja Tandolaina antaa sinulle arvion siitä, kuinka paljon sinun tulisi maksaa kuukausittain. Voit sitten hakea lainaa täyttämällä hakemuksen, jonka kautta voit saada lainan. Voit sitten jatkaa lainaprosessia hyväksymällä haluamasi tarjouksen. Tämä yritys uskoo vilpittömyyteen asiakkaidensa kanssa ja he kertovat kaikki yksityiskohdat, joista asiakkaan tulisi tietää kun olet ottamassa lainaa heidän kauttaan. Tämä tarkoittaa että olemassa ei ole piilotettuja kuluja tai muita veloituksia, jotka saattaisivat yllättää sinua jälkeenpäin. Tiedot, jotka annat heille, käytetään pääasiassa tarjoamaan sinulle laina ja ne ovat aina turvassa. Voit löytää myös Tandolainan palvelun Android- ja iOS-laitteille heidän sovelluksensa kautta, jota voit käyttää liikkeessä tai oman kotisi mukavuudesta. Jos sinulla on ongelmia tai vain kysyttävää liittyen heidän palveluunsa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakapalveluunsa, joka on aina valmis auttamaan sinua. Mutta saatat myös löytää vastauksen kysymykseesi usein kysyttyjen kysymysten osiosta. Täältä löydät vastauksia kysymyksiin kuten mikä takaaja on, mitä tapahtuu jos lainanhakija ei voi maksaa kuukausittaisia eriään, miten voit ladata sovelluksen, voitko saada lainaa ilman takaajaa ja moneen muuhun.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Millainen juuri sinun kokemuksesi oli Tandolainan palveluiden kanssa? Hyväksyväitkö he sinun lainahakemuksesi? Kerro meille siis kokemuksestasi yrityksen kanssa ja kerro, mitä ajattelet siitä. Pitivätkö he kaikki lupauksensa? Lisäsivätkö he joitakin piilotettuja kuluja jälkeenpäin? Millaisia heidän korkonsa ovat? Tallettivatko he rahat ajoissa? Kuinka pitkään koko prosessi vei ajastasi? Jätä arvostelu tälle sivulle ja kerro meille kokemuksestasi ja kaikesta muusta.

Haluaisitko kuitenkin verrata hieman lainayrityksiä ennen kuin valitset yhden, jolta hakea lainaa? Vilkaise tätä sivua.